Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя?
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3290 пъти
Здравейте! Аз съм на 17 години. Искам да ви споделя проблемът ми, който ми тежи от месеци. Преди 2 години аз имах само мимолетни връзки, но никога сериозни тази година си хванах сериозен приятел и го обичам много, но през времето в което сме заедно се случиха доста неща.

Първо започнахме да излизаме доста често заедно, по цял ден сме заедно без да броим ноща. После той ми показа, че от приятелите ми в училище(тъй като той е от моя клас) нищо не става и че те ме използват само за лична изгода. Та... според вас аз как трябваше да постъпя? Еми да зарязах ги... след което те се обърнаха срещу мен и се опитаха да ми отнемат най-добрата ми приятелка и както винаги успяха тя има се върза на акъла и се отдръпна от мен за 5 месеца,защото после осъзна грешката си и се върна при мен, а аз разбира се и простих.

Точно това пък тревожи приятелят ми,защото той смята че ще сме както преди с нея ще излизаме аз пак ще пропуша и тя отново ще ме нарани като ме остави. Той просто се опитва да ме предпази и затова не е съгласен да се виждам с нея дори и ме умоляваше! Кажете ми аз как да постъпя? Искам да се виждам с нея, но не искам да го нараня! Объркана съм, а трябва да взема решение. Моля ви ако знаете как да постъпя споделете ми ще съм ви много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 04a1c0ec21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм съгласен, че приятелят ти се опитва да те предпази. Според мен той малко или много ревнува от твоите приятели. Иска те единствено и само за него. Тъпо е в една връзка партньорите да нямат друг живот, освен този с човека с когото са. Искам да кажа, че всеки понякога има нужда да се откъсне от връзката си и да излезне с приятел/ка с когото да може да сподели проблем и т.н. Според мен трябва да седнеш и да говориш с него по този въпрос - всеки има нужда от приятели. Недей да правиш грешката да ги загърбваш за сметка на гаджето си. Гаджетата идват и си отиват, а приятелите остават за цял живот.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: bde3cecf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе как може така да ти забранява да се виждаш с приятелите ти! Ти не си малка и сама трябва да избираш с кого да общуваш. Ако от сега му позволяваш да те контролира така .. не искам и да си представям какво ще бъде по натам! Или седни и поговори с него и му кажи, че не може той да ти казва с коя приятелка ще изпиеш едно кафе или майната му има и други. И сигурно и по купони не ти дава да ходиш?
Ти си решаваш. Разбирам, че го обичаш, но не трябва да постъпва с теб като с предмет. Явно има чувство за собственост. Не знам мила, но направи нещо по въпроса.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 243d39e000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мацке, как да ти го кажа, когато човека почва да иска такива работи като да разкараш някой си приятел/приятелка, това не е добре. Имаш си глава на раменете, сама си знаеш с кой е добре да общуваш, с кой не. И какво ако ти влияят по начин, по който не му харесва на него? На теб може да ти харесва. Ако се опиташ да му угодиш можеш да се промениш в човек, който не харесваш.
:?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ee5eb09a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бившият ми приятел беше много против уж най-добрата ми приятелка. От своя страна, тя също беше много против него. Двамата бяха като куче и котка. Караха се, говореха си зад гърбовете и от всичко това, най-много страдах аз, защото ги обичах и двамата. Но с тази приятелка се знаехме от много време и на мен ми беше ясно, че не е стока. Затова, когато се опита да ни раздели с приятеля ми, я зарязах. Сега още иска да сме пак заедно, но аз не искам, защото ми е много по-добре без нея.

От друга страна, приятелят ми пък заряза мен и така изгубих и двамата, но ако трябва да съм честна - не съжалявам за нито един от тях. И двамата само ме нараняваха и мислеха само за себе си, за мен никога.

Така че, миличка, сама си прецени кой ти е по-важен. Да, вярно е, че гаджетата са до време, а приятелите за цял живот, но много зависи кой какъв е. Както ти казах, аз зарязах приятелката ми и не съжалявах, не съжалявам и сега. Но ако за теб момичето е по-важно... сама решаваш.

При всички случаи обаче, говори с приятеля си и му кажи, че ти взимаш решенията за себе си и ако искаш да си запазиш приятелството с това момиче, той трябва да се съобрази и да направи компромис. Ако я оставиш заради него, един ден ще съжаляваш.
Обмисли хубаво всички варианти, никой не знае по-добре от теб самата, кое е най-правилното за теб.
Желая ти успех! :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f101584783
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря ви много за съветите и ще ви послушам още утре ще разговарям с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker