Харесвам я адски много! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам я адски много!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 6566 пъти
Харесвам едно момиче, не мога да спра да мисля за нея.. Ето как започна всичко..
В училище се погледнахме и тя ми се усмихна много хубаво, и аз се усмихнах, не мога да забравя този момент, а даже не се познавахме. Като се прибрах я намерих в facebook, дадох и покана за приятелство и тя прие поканата на секундата. Тя ме пита "познаваме ли се? ", а аз отговорих "не, още" и тя каза аха, ти си този който ми се усмихна днес, и малко спорехме кой се е усмихнал, но истината е че и двамата се усмихнахме, казах и че ми е много приятно да си пиша с нея, и тя ми отговори със същото, разказах и за мен, тя ми разказа за себе си, после тя ми писа "ок, аз ще лягам и целувка :*", аз написах "ок :P"..

После се срещнахме в училище говорехме, опознахме се, и в края на седмицата тя ми каза че вечерта ще ходи на дискотека и ме покани, и аз отидох, бяхме аз тя и още няколко момчета, после те излязоха на чист въздух за около 30 минути, и аз останах насаме с нея, тя седна до мен, прегърнах я, а тя се подпря на мен.. И си говорехме, а на мен ми беше много готино, питах я, след като разбра толкова много неща за мен, вече имаш ли ми доверие, и тя ми каза че ми има пълното доверие, това беше един от най-хубавите ми дни.. И след дискотеката си писахме в facebook.. Казах и че харесвам едно момиче, тя ме пита кое е това момиче, и аз и казах че скоро ще разбере.. Продължихме да си пишем, пращахме си музики, бях много щастлив, обаче си казах нека не прибързвам, всепак се познаваме от едва две седмици.. Но вече се мъча, защото просто искам да бъда с нея, много я харесвам, искам я! .. Аз съм момче на 17 години, тя е на 18, имаме една година разлика... Но годините за нея не са от значение..

Много е сладка.. Днес в училище се уговорихме за утре да излезем насаме.. И когато излезем, смятам да я прегърна, да я хвана за раменете, да я погледна в очите и да и кажа това: "Момичето което харесвам, притежава всички качества които винаги съм търсел в едно момиче, тя е умна, знае какво иска, пекана е, честна е, не играе игрички.. И когато и го кажа, съм 100% сигурен че ще ме пита кое е това момиче, и аз ще и кажа: "ТОВА СИ ТИ! ".. Момичето което винаги съм искал.. Знам че нищо не губя.. Когато я видя правя намеци, когато тя говори се усмихвам, слушам я.. Знам че малко прибързвам, но просто ме боли докато чакам.. И искам да бъда с нея.. ИСКАМ ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО..
В момента тя ме има като много добър приятел.. Не знам каква ще е нейната реакция когато и кажа всичко това.. Тя е купонджийка, много често ходи на дискотеки, на картинг и т. н, почти не можем да се засечем... Помогнете ми.. Кажете ми какво да правя, какво ще е най-добре да направя за да бъдем заедно... Готов съм на всичко за нея.. Нейната усмивка е моят рай!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8c0f1137e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Пич, мисля че много изчакваш...до сега трябваше вече да си и казал, а ти само мислиш какво да и кажеш...не изчаквай повече, а действай защото скоро може да във френд-зоната на мацката и тогава ще те приема като приятел с който може да си изкарава просто добре и ще забравиш за нея.
Успех !

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 546dbad6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ти си невероятно момче, а такива не са останали много :))
Направи това което смяташ за добре и накрая можеш да се опиташ да я целунеш
Пиши как е минало всичко
Успех :*
Ж15

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9fb6795e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Искаше ми се и за мен да е готов да прави такива неща. Сигурна съм, че си прекрасно момче, няма какво да се колебаеш. Кажи й. Както ти каза, нищо не губиш. Дори и да те отхвърли (което е малко вероятно) поне ще знаеш, че си опитал. Успех, дано да се съберете.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 48b2cc6941
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Успех и после пиши какво е станало! :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 11e9c1c669
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Благодаря ви.. Ще направя всичко зада я спечеля, а ако не се получи, няма да се откажа

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 80f48ee45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, по-добре събери кураж и и кажи какво чувстваш... дано отговори на чувствата ти, въпреки че винаги го има варианта да те отхвърли, както стана при мен преди 1-2 месеца, когато за пръв път казах на една моя много добра приятелка че я харесвам, но ме отряза...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5c982b374c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Нападй смело пич, и по малко приказки просто я целуни.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: edcf8db408
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Аз само искам да те попитам дали това не е първото момиче с което някога си разговарял?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d5e9b51a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Хех колко сладка история дяно се получи. Задължително пиши кякво е станало!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11e9c1c669
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Автор:
Не е първото, и преди съм имал гаджета..

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11e9c1c669
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   От Автора:

Благодаря на всички за помоща.. Тръгнахме, тя ме харесва много, почти всеки ден сме заедно, и не можем един без друг... Нашата връска е малко тайна, защото ни е писнало хората да ни се месят, да завиждат, и да правят интриги, за това нашата връска е тайна..

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 471534b19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Просто я хвани за раменете и я целуни. :3

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11e9c1c669
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   От Автора:

Спокойно знам как да действам.. Пък и това вече го направихме още на първата среща... Послее правехме ии други неща.. тяя много си пада по мен.. Когато излезем постоянно се целуваме и си казваме сладки романтични думички.. Много е сладко и съм адски доволен.. Малко ме е страх да не ми изневери, но тя ми гарантира че не е такава, ии ако направи нещо такова аз ще разбера.. :)

Благодаряя на всичкии!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 277f232c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Направи крачка напред или иначе винаги ще си останеш на това място!!!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11e9c1c669
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   От Автора:

Тръгнахме, ходим вече 7 дена.. Сигурен съм че не ми изневерява, тя ми беше казала, че харесва мен и не би целунала друг.. Много се зарадвах когато ми го каза.. Но напоследък не можем да се видим с нея... Постоянно ходи на някъде, имам чувството че ме лъже и ме отбягва.. Няколко дена не можем да се видим, нямала време, била заета и подобни.... Вярвам и тя има много приятели и винаги е на някъде.. Обаче ако ме харесваше толкова много щеше да иска да отделя повече време с мен нали??

По едно време и писах "няма здр как си, няма ко праиш, не пишеш не звъниш" тя ми отговори че нямала време... Сидя в тъпия фейсбук и я чакам да ми пише.. Тя така и не писа, а е на линия, накрая аз и писах, там някви простотии колкото да видя дали изобщо ще ми отговори.. Е тя ми отговори, питах я кво прави, тя ми каза че сидяла в къщи и чякала да стане 8:30 да ходи на рожден ден на приятелката и.. Писах и да излезем, всепак от няколко дена не сме се виждали, и когато се видим не отделяме повече от 1 час заедно.... След като и написах че искам да излезем, тя го прочете и не писа нищо.. Не мога да го разбера това момиче... Казва ми че ме харесва, иска да пазим нашата връзка в тайна, тя ми гарантира че не е такава да ми изневерява, но това е прекалено.. И аз имам много приятели, и аз излизам.. Постоянно съм на някъде, Но винаги отделям време за нея.. Защото я харесвам и искам да сме заедно.. Има нещо което ми направи впечатление.. Когато излезем 2мата, аз постоянно и правя някакви комплименти, тя вика мерси мерси и тем подобни.. После се целуваме ии като почнем да се целуваме просто не спираме, много ми харесва.. Но ми направи впечатление че тя никога не ми прави комплименти и даже когато и говоря не ме гледа в очите... А аз винаги я гледам в очите и я слушам.. Не мога да го разбера това момиче, сега какво отбягва ли ме или...???

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ec81850ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Според мен, не ти изневерява,
а връзката ви е в застой.
Просто, не знам как да кажа...
Ами може би е вярно, че е твърде заета.
Тоест, тя няма много време, но мисля и се надявам да е така.
Пожелавам ти всичко с вас да си оправи! :-)


Поздрави!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 55d65dc3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Пич за 7-дневна връзка доста интересни въпроси си задаваш. Остави момичето малко и тя има живот. Не може постоянно да и дишаш във врата... Ти приятели нямаш ли? Излез.. поговори с някой.. стига си седял и писал тук да правиш шоу на хората, които четът какво пишеш.

Have a life God damn!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 518ba5eded
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Вече са минали само 7 дена от както сте заедно а ти вече си мислиш че тя се държи подузрително хубаво както сте заедно но според мен на момичето му трябва лично пространство и Като не ти прави комплименти това нищо не значи може да... си знае че ти и тя сте идеална двойка

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5a84f14e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Ще ти кажа само да я пооствиш да подиша малко, разбирам, че я харесваш, ама... Един приятел толкова ревност, че накрая се разделиха., , Как можело гжто му да ходи с къси панталонки пред приятелите му и на дискотека, , и такива работи... общо взето накрая му би шута. Излед с приятели, не мисли за това, позабавлявай се. Късмет
:-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker