Искам да се променя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се променя
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2364 пъти
Здравейте момче на 16! Мислих дълго време и реших да пиша тук. Така значи моята в историята на живота ми почти няма блясъци! Искам да променя моя живот. Със семейството горе долу съм добре, майка ми и баща ми наистина ме обичат никога не са ме лишавали от нищо каквото съм поискал съм го получил дори да е с няколко дена закъснение. С брат ми се дърпаме всеки ден, но това си е съвсем нормално нещо, въпреки това когато съм имал нужда от братска помощ той е бил там. А аз как им се отплащам? ! Да, наистина с училището се справям наистина много добре получавам най-високите оценки, обаче много съм лигав дори когато съм вкъщи, капризен съм относно храната което кара мама да ми готви отделно само на мен, постоянно ги дразня така и брат ми. В училище е същото лигавя се псувам съучениците си дразня момичетата, не уважавам госпожите. Много съм хилав ходих на фитнес, но се отказах. В момента съм си създал план да си променя живота но не знам пак не го спазвам сякаш нямам мотивация и все си намирам оправдания. Не съм чак толкова грозен.. да имам проблем със зъбите обаче ако реша да съм привлекателен наистина се получава с момичетата... да ви кажа в момента не мисля за обвързване. Та кажете ми как да се ме мотивирам имам планове за в бъдеще мога да уча в чужбина защото наистина госпожите ми казват че имам потенциал... Помогнете


П. П Извинете ако има грешки пиша бързо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: b2a1288ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заради такива като тебе, които обиждат и се гаврят, не смея да отида спокойно на учлилище!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 390be12691
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто спри да се лигавиш и се дръж с всеки както подобава ;)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4dedd5d33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз правех (и все още правя планове) как да си променя и визията, и характера, но е много трудно...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 90096eb86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 22 и от 2 години си поставям (и постигам) цели. Прогресирах толкова много, че сега, ако се върна 2 години назад, бих казал, че подобен прогрес е невъзможен. Избрал си прекрасен път. Ако устоиш на първоначалните препятствия, идва един момент, когато нещата стават от само себе си и няма да се изисква особено много, за да се мотивираш. Инерцията е мощен приятел или враг в зависимост от това, как я ползваш.

Няма как да събера опита си и наблюденията си в един коментар, затова дори няма да почвам, а вместо това ще споделя един сайт, в който има информация за доста от техниките, които ползвам: projectlifemastery. com.

Дано разбираш английски, защото в противен случай затваряш една огромна порта от знания, задоволявайки се с малката вратичка, която представлява българският.

Имай предвид, че за тези неща се изисква стабилна психика и добра представа за живота, а изглежда, че ти все още мислиш като дете. Не е нещо непроменимо, но ще изисква малко повече време. Ако имаш въпроси, питай.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8e7a185505
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Вече си на прави път! Поне си осъзнал, че се държиш лигаво и с това пречиш и дразниш другите. И това е нещо. Сега остава етап 2, наистина да се промениш. Не казвам, че ще е бързо или лесно, но не е невъзможно щом го искаш. Като за начало си намери някой на който искаш да приличаш и се старай да постъпваш като него. След това се опитай да развиеш тъй нар. емпатия, т. е. да се поставяш на мястото на другите. Примерно за пореден път отказваш да ядеш това, което майка ти е сготвила и тя е принудена да готви нещо за теб. Сега си помисли как ще се почевстваш ти, ако след дълъг ден се прибереш уморен вкъщи и някой почне да ти се глези и да ти се лигави. Няма да ти е приятно, нали? Е, честито! Вече знаеш как се чувства майка ти всеки път когато трябва да готви допълнително защото ти не ядеш това или онова. Можеш да приложиш същото и спрямо госпожите. Представи си как 8 часа се опитваш да усмиряваш глезени дечица и не само да ги усмириш, ами и да ги научиш на нещо. Трудна работа, а? С две думи научи се да постъпваш с другите така, както би искал те да се държат с теб! Не би искал майка ти да те тормози след училище, брат ти да те дразни и госпожата да ти къса нервите, нали? Значи, не прави и ти същото с тях.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fe82136e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Намери си приятели които имат като твойте цели така най-бързо се променя човек

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1f449a4484
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом си написал това, значи осъзнаваш грешките си. Следващият път, когато се усетиш, опитай се да се спреш. Това е навик и с воля ще оправиш характера си :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0e3f8797ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ще е добре да се промениш, така ще получиш по-положителни погледи както и от учителите, така и от съучиници и момичета. Заради един такъв в нашят класа: всяка седмица сме наказани, всеки учител мрази класа! А ние момичетата в чудо се виждаме. А колкото до мотивацията за промяна това трябва да имаш воля, а не само желание за да стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker