Сега какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сега какво да правя?
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 4932 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на почти 13 години. Преди около 3 години се преместих в Испания, защото нашите се разведоха. И така.. Първата гиодина испанките бяха много мили с мен. Това беше в чти клас, но аз си мисля, че са се държали добре с мен, защото учителят ми е съсед, пък и без това тях ги е страх от него. Накарая на лятната ваканция аз се замислях за едно момче на име Алваро, беше ми симпатичен.

Мина се и лятната ваканция, дойде септември месец и станах в 5ти клас. Испанките не се държаха много добре с мен само се закачаха, майка ми казва, че те се закачат, защото винаги ходя на училище със скъпи хубави и маркови дрехи и имам само отлични оценки.
Аз постепенно се замислях за Алваро и ми стваваше по симпатичен и по симпатичен.

Един ден във час по испански се доближи до моя чин и се доближи до лицето ми аз се страснах и се обърнах на другата страна. И така мина и 5ти клас. Аз вече мнoгoоо го харесвах. Станахме 6ти клас и аз вече бях влюбена в него. Той постоянно се закача с мен, при първа възможност се закача не само той, а и другите момчета от 6ти А и Б. Казах на мама, че ме закачат и тя е говорила с майката на Алваро, а тя и е казала, че ме закачат, защото ме харесват. Аз не вярвах.

Един ден наш съученик изкрещя пред целия клас, че той ме харесва. Not ой нищо не ми каза, мисля че сигурно го е срам да ми каже. Аз също няма даму кажа, че мнoгoо го харесвам, защото си представям последствията.. сигурно всички после ще ми се подиграват за детосам казала. Като забележа момчетата включително и Алваро се закачат само с мен, а не с другите момичета. Когато Алваро ме закача нямах предвид, че ми се подиграва да ми казва, че съм грозна или там нещо подобно, а му е интересно името ми нали презимето ми е на БГ и за тях е малко странно да го произнесат и все с това ме закачат.

Вие как мислите харесва ли ме? Или ми се подиграва. Без причина се закача с мен просто ей така то тук момчетата в нашия клас си нямат гаджета доколкото сам забелязала мнoгoооо са назад и сигурно за това той не ми казва. Седя на един чин с най добрия му приятел, казва се Давид и мисля, че той не ме харесва много и също ми завижда за големия ми успех в училище сиг. е измислил хиляди лъжи за мен явно Алваро му е казал, че ме харесва, защото са най добри приятели и Давид сиг. му пълни главата с глупости ,но не знам и аз какво да си мисля.

Сигурна съм, че го харесвам, защото предните ми гаджета от от БГ сам ги забравяла до месец-два, а този вече година не мога да го забравя дори и на няколко пъти сам го сънувала.

Моля Ви дайте ми съвет какво да си мисля дали ме харесва или не. Днес за първи път ме заговори без да се закача. Пък като говори с мен мее гледа право в очите. четох из нета как да разбера дали едно момче ме харесва, а там пишеше, че трябва да разбера по очите, а аз не знам как да разбера. Пък и вече сигурно не ме харесва, защото го ударих вече не издържах да се закача и го набих, но не беше много сериозно. Сега какво да правя?

Най добрата ми приятелка каза, че всички момичета са го харесвали и той ще си вземе някоя испанка за гадже, а нямало да тръгне с една българка. Те тук не знаят какво значи скаип, за да си чатят, така че аз само го виждам в училище и няма как да си чатя с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: bffca7bf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие вече от малки ставате филмари ----

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 555da1f038
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми според мен те харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dcc23d31e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти не си ли малка за да имаш гадже??? ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6edca80619
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 - Ти сигурно си назад във времето... аз какви ли не съм срещал вече и 8 годишни се хвалят, че имат гаджета тя вече 13 годишна... :Д Аз си мисля, че 1-во трябва да завършиш даскало с хубави оценки, та после като станеш студентка да е в добър университет и вече можеш да си търсиш момче.. Е аз не бях така и 100% има хора като мен, аз имах доста гаджета на 12 бях когато за 1-в път имах гадже, но пък бях пълен отличник(няма такова 4-5 само 6) и освен това се страхуваха от мен, защото бях силен.

Значи виж сега: Ако смяташ, че като си хванеш тоя Алваро или някой на тази възраст(13 год. ) и ще останеш отличничка го направи.... но той може да ти развали успеха, като това са ти важни години... изпуснеш ли нещо в 6 и 7 клас нататък много трудно става! Помисли преди да действаш, аз завърших престижен университет в САЩ и сега работя с компютри в същата страна и получавам страхотна заплата за разлика с тези в България. Имам страхотно момиче и много приятели.

Та помисли, ако сега си останеш така до края без Алваро или някой др., излизай с приятели помисли какъв би бил живота ти след това :) Вместо сега да се кефиш, че имаш гадже и после да работиш като луд в някое затънтено градче в Испания за мизерна заплата и да издържаш мъжа си.

А и ти вече си в Испания, аз завърших в България и ми беше много трудно, не бях заможно семейство и трябваше да искаме заеми от роднини за да мога да уча в САЩ и в Испания има добри университети... Сега печеля близо 10, 000$ на месец като се занимавам с всичко свързано с компютри и не работя по 18 часа, а само по 10 на ден и то най вече от вкъщи докато си седя на дивана и пия кафе :)

Помисли, в момента живота ми е невероятен ако искаш и ти да бъдеш щастлива като мен не си пропилявай шанса, като повече деца го правят в БГ(най-неграмотните в Европа).

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 01e607daff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лесно е да си 3-ти клас и да си отличник ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4461eb6dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Виж, от това, което прочетох мога да кажа, че момчето определено се интересува от теб. Само че не е важно дали той те харесва, а дали ти го харесваш, не пропускай това. И ако отговорът ти е да, излизай с него и се учи добре - колкото повече участваш в междуличностни отношения, толкова по-добра ставаш в тях. Което си е важно, нали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 748ee80150
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   послушай номер 4, аз съм 9ти клас момче и съм се насочил повече към ученето от колкото към момичетата лично моето мнение е, че трябва да опиташ с това момче, защото децката любов е сладка :), но внимавай това да не попречи на учението ти :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker