Мисля, че майка му не ме харесва.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля, че майка му не ме харесва..
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 4286 пъти
С едно момче ходим вече от 8 месеца.. Той ме запозна с техните и всичко беше наред.. Всеки път, като ходих у тях лятото майка му ми викаше ''сладурана'', ''красавица'' и тем подобни.. Когато започнахме училище той си замина (тъй като не живее тук, а в друг град ) майка му замина за чужбина и наскоро разбрах, че му е писала, че му съсипвам успеха в училище (което не е така, той има отличен успех.. ), казала му е, че заради мен вече не се разбира със семейството си, с приятелите си и е прекъснал всякакъв контакт с други момичета.. Освен това, когато той я помоли да дойде тук, за да се видим тя не иска да го пуска.. Писала е с майка ми и й е казала, че ревнува.. Но не разбирам защо.. И въпроса ми е - какво да направя, за да й се харесам? И въобще трябва ли да правя нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 90ad9ba96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ново под слънцето, почти винаги е така. Жена ми я приеха, чак когато роди от немай къде. Не го приемай лично, не си лоша, просто майките на момчетата са ревниви и не могат да разберат, че момчетата им вече са големи и в живота им има и друга жена освен майката. Дори и Нобелов лауреат да беше, пак щяха да ти намерят кусури. Ще свикнат, споко.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4cdc96ec2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно ревност е. Просто синът й не й отделя достатъчно внимание и тя търси причината в теб.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: de261cbe33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И моята майка винаги ще намери някой кусур, ревнува си. Тя е с черни очи и кестенява коса, а пък аз винаги най-много съм си падал по руси жени и светли очи, афинитет са ми от ранна детска възраст, въпреки че и брюнетки съм харесвал. Сегашната ми жена е руса със сини очи, имаше разни коментари от майка ми, но накрая се примири кво да прави. Замислих се, че инстинктивно може би й се иска жената, с която съм, да прилича малко на нея, а то – нищо общо хахаха:)

По същия начин са бащите към дъщерите в началото, но веднъж като приемат за себе си избранника стават пичове. Имахме си едно скандалче преди години с бащата на любимата ми, не му позволих да се държи с мен като с малко момче и му спечелих респекта, а с времето като видя че може да се разчита на мен съвсем се успокои. Сега сме в чудесни отношения. При майките май по-дълготрайно или винаги си остава, знаят си че вече не са на власт, но пак се пробват понякога да пуснат леко тук-там някоя забележка:РРР

Нищо особено не трябва да правиш – дипломация колкото може и това е. А и не създавай пред него някакво противопоставяне или избор между теб и нея. Вашите неща ако си вървят и той се чувства добре с теб, с времето ще й се наложи да пооттегли встрани и по-малко да ви се меси в отношенията

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b92c83919e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мила аз с моя приятел ходя от 4 месеца и отначало и неговата майка и баща му ме харесваха, след като обаче се скарах веднъж с моя те взеха да ме мразят буквално ти казвам. първото което е това не е тяхна работа, нормално е да имаме кавги. до там стигнаха нещата че направо ме изгониха от тях един ден и ми казаха толкова обидни думи, включително че съм лъжкиня! Нямаш си и на идея какво чуха ушите ми, нещо което не заслужавам след всичко което съм им помогнала. но накрая моя не можа да издържи на това напрежение да му опяват цял ден да ме остави и т. н, и в крайна сметка избра мен и дойде да живее с мен у нас (преди бяхме у тях). Хич да не ти пука- ако има любов ще се справите. Стига той да държи на теб, просто не им обръщайте внимание. Родителите в Бг не знам защо си мислят че децата са им собственост. НЕ СА! те само са им дали живот, нищо повече.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3d7fbfdadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ревнува. Свикнала е синчето и да е само нейно и сега изведнъж трябва да го дели с "оная гаднярка - приятелката му". В случая, от съществено значение е не само твоята реакция, но и реакцията на приятеля ти. Ако той започне да се умилква на мама и напълно забрави за твойте нужди и желания, значи трябва да бягаш много бързо. А ти не бъди груба - стискай зъби и се дръж нормално с майка му. Ако започне да прекалява няма да си мълчиш, но все пак го давай по-кротко :)
Ж27

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3f10c2cb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Мила, аз имам два брака зад гърба си първата ми свекърва не ме харесваше защото и казвах всичко в очите хубаво, лошо. С втората реших да съм сдържана, не толкова директна да си преценям приказките и пак не ме хареса. Така че не се притеснявай и добра и лоша да си няма да си "хубавата". Живей си живота така както на теб ти харесва, бъди щастлива....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c6a994a721
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо подяволите младите момичета държите да бъдете харесвани от всеки, нали момчето ви ви харесва, какво ви е нужно майка му да ви харесва? Търсите да бъдете ухажвани от цялата рода ли?
Майка му си е права жената да мисли за образованието на сина си и да иска синът й да избере най-правилната жена, да му спомене, че като млад ерген има много избори, но решението е в неговите ръце. В твой ръце е да докажеш, че си най-правилният избор, обаче да доказваш не на нея, а на него.
Не разбирам авторке, защо за бога се интересуваш от мнението й за теб? Нали знаеш мнението на сина й за теб, това би трябвало да ти е достатъчно.
Питаш какво да направиш, ами в нейно присъствие, ти като по млада, показвай уважение към нея, не прави пред нея "женски хитринки" за да залъгваш момчето й. Когато е права, например, да иска синът й да е образован, кажи пред нея "скъпи майка ти е права". Когато сгреши не коментирай, защото може само ти да си на такова мнение.
Абе просто се дръж, като нормален възпитан човек. А пък тя ако ще да те харесва, номера е синът й да е лудо влюбен в теб.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d9c12cdbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря Ви! До номер 7 - когато тя е права (например това с образованието) никога не оспорвам. Казала съм му да се стяга и да учи. Когато мога с нещо му помагам.. В крайна сметка не ми пука какво е нейното мнение за мен, но понякога е наистина грубо..

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 091230f628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Баща ми е такъв.. майка му е отврат.. може би най проклетото нещо на тази земя... моята майка, както и нейната са супер ама се притеснявам като си намеря приятелка как ще са от нейната страна... не прави нищо.. ако той не направи нещо значи е мамино и не ти трябва такъв в живота повярвай..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3265cb2851
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят син си има приятелка, от четири месеца. Той е още малък, не си правя заключения за връзката им. Успехът му беше много нисък, тройки и четворки отвсякъде, а приятелката му - най-умното момиче в града. Като се събраха двамата и една вечер го гледам седнал над учебника по история и учи (беше петък вечер). Питам го няма ли да излиза с М. (приятелката му), а той ми каза, че М. му казала първо да си оправи успеха по история. Казвам ви това момиче така ми се издигна в очите...
Ж. 37

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d9c12cdbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката: Не знам защо тя ме мрази толкова, но постоянно му намеква, че трябва да ме остави, защото така не се бил виждал с други момичета и не знам си още какви неща.. Вече спрях да и обръщам внимание, но просто не разбирам защо толкова ме мрази..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker