Как да й кажа, че той е извратен и й изневерява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121428)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да й кажа, че той е извратен и й изневерява?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 4563 пъти
Здравейте, хора,
за първи път пиша тук и не зная какво да правя.
Имам една моя най-добра приятелка, която обичам като сестра. Тя си има мъж и дете. С мъжът й ходят много време преди да се оженят, а и вече са женени от пет години. Започнах да чувам някакви неща за него, някакви хора ми подмятаха.. но аз си казвах "не е моята работа, хората са заядливи и все се чудят как да сплетничат"

До онзи ден. Имам регистрация в сайт за секс-запознанства. Сама съм, имам нужда от флирт - това е друга история. И попадам съвсем случайно на негов профил, в който се пише като двойка и иска такива неща, че ум да му зайде на човек. Помислих пъро, че това си е някаква тяхна игра и че двойката, за която се представя е всъщност с моята приятелка, но мира не ми даде и започнах да чопля.

Оказа се, че той поддържа паралелна връзка с някаква от друг град, с която се отдават на извратени удоволствия, практикуват разни игри в секса, размяна на партньори. Ей такива неща.

Но как да й кажа? Тя няма да повярва - той винаги изглежда толкова сдържан, възпитан, мил. Никога човек няма да си помисли, че е способен дори да мисли за такива неща, та камо ли да води този двойнствен живот.

А и.. по старата максима, че вестоносеца умира пръв, се чудя дали въобще си струва да си развалям приятелството с нея. Тя в един прекрасен момент ще разбере сама всичко. Но ме измъчва мисълта, че ще седим някъде, тя ще разказва, ще плаче, а аз наум ще си казвам "знаех го, знаех за това"

Те планират сега второ дете... направо не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2363864115
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Мъж съм, но не мога да съм солидарен с такова подло поведение.

А представи си, че разбере, че си знаела, а не си казала. Тогава още повече ще се ядоса. И какво означава "няма да повярва"? Покажи и профила му. Според мен е належащо да и го кажеш, щом планират второ дете. Най-малкото заради него.

Ако не и беше толкова близка как да е, но щом сте добри приятелки, трябва да и го кажеш. Кажи и го деликатно, че с риск да те намрази, искаш да я предпазиш и т. н. Измисли нещо. Пък ако искаш измисли нещо хитро, та да види профила му, уж без ти да си знаела. НО определено по някакъв начин и кажи, преди да е забременяла, че ако се разделят, докато е бременна, ей тогава вече си е*ло мамата.

Ако наистина си и добра приятелка, няма да ти пука дали ти ще пострадаш от цялата работа, а дали тя ще живее в лъжа още няколко години. По-добре сега да разбере, отколкото да и мине половината живот в лъжа. Когато вече разбере, нека тя да си реши какво да прави от тук нататък, но поне вече ще е наин избор, а не на някой лъжец.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8ae48887c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако и кажеш ще си "лошият вестоносец" и ще си виновна. Ако не и кажеш пак ще си лоша и виновна, защото тя ще разбере в някакъв момент, че си знаела.
Не знам какъв съвет да ти дам. От теб зависи
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0c35ccbc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Зa мен приятеля трябвa дa е ПРИЯТЕЛ!!!!
Дори товa дa знaчи, че ще ми причини болкa в опит дa ме предпaзи от нещо. Бих рискувaлa дa бъдa " нaмрaзенa", но не бих спестилa стрaхливо нещо, което е свързaно със съответнияч човек и то в дългосрочен плaн.
Вaжноми е щaстието нa приятелите ми и aко трябвa дa им " отворя очите" по болезнен нaчин, дори който зaстрaшaвa нaшите отношения, пaк бих го нaпрaвилa!
Товa е зaдължение нa приятеля, премълчaвaнето е " мечешкa услугa"

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ffe73e5716
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Достатъчно е да й кажеш, че мъжа й има профил в сайт за секс запознанства. Историята ще я разнищи сама, без да се налага да й разказваш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4378d4c45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Правилно, почтено, приятелско е да й кажеш дори с риск ти да си го отнесеш...

НО

ето неща, върху които да помислиш:
- Ако тя знае и така й е по-добре? ! И разкриването на това, че някой знае би я унизило? !

Дали предпазваме някого от болка, като му причиняваме друга? !
Дали е правилно да се бъркаме там, където в крайна сметка е нормално да не знаем всичко? !

Няма правилен и адекватен съвет в подобна ситуация.

Какво бих направила аз? Бих отишла при него. Бих му казала, че знам за двойствения живот, който води и бих заявила готовността си пред него, да разкажа всичко на приятелката си ако той няма доблестта да го стори сам.

Колкото и добра приятелка да ми е- не мисля, че аз, страничната в семейството имам право да се бъркам в техните семейни отношения.

Бих отишла и бих говорила с него.

Ако тя ми сподели, че той я наранява, че е нещастна с него, че подозира, че й изневерява... тогава не бих си мълчала и пред нея. Но ако тя ми споделя, че е щастлива (пък било то и това щастие, според мен, да се основава на заблуда) бих си замълчала пред нея и бих приканила него да бъде искрен с жена си.

Успех

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ac0f73ed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж, често в тия сайтове хората само си чешат езиците и написаното няма нищо общо с действията и намеренията. Независимо от това, аз съм с 2-те ръце ЗА ИСТИНАТА. Жена му сама може да разбере, да прецени дали е истина, доколко е сериозно и т. н. т., ако реши. Според мен ти си длъжна да кажеш какво конкретно си видяла, без да я настройваш с мнение, разбира се. Щом ти е добра приятелка и държиш на нея, просто трябва да и предоставиш истината, защото никой не заслужава да бъде лъган по какъвто и да било повод и начин! Жените трябва да се подкрепяме, вместо да злословим една за друга и да се прецакваме по отношение на мъжете. Мое мнение. Не бих казала на някой, ако не ми е близък и нямам представа какви отношения поддържа с партнаора си, но щом сте близки, а те и дете планират - побързай! Не и казвай неща, за които не си сигурна или източника ти не е сигурен - само факти! Така не би трябвало да излезеш интригантка, а само загрижена приятелка. Сама разбираш, че рано или късно всичко излиза на яве и по-добре рано. Пък тя си знае дали да го проверява, дали да си живее в сладка заблуда, пък може и да се окаже, че тя е наясно с тия неща...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4378d4c45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И какво означава "няма да повярва"? Покажи и профила му. Според мен е належащо да и го кажеш
(цитат от 1)

Намесвам се, може би не по темата, но има жени, които буквално не вярват на очите си. Била съм свидетел на такова нещо и съм си развалила така приятелство. Показах й смс от приятеля й, в който пишеше, че иска да прави разни неща с мен. Той каза, че си измислям, защото съм влюбена в него и тя повярва на него, а сега ме мрази.

Оттогава никъде и по никакъв повод не се бъркам

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 443b26eacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако във въпросния сайт има само снимка, то някой може просто да си прави майтап, като използва чужда снимка... Или той самият просто си убива времето с тази глупост и се забавлява на хората, които се връзват. Не знам, варианти много. Аз на твое място първо бих се уверила на 100%, че е той и че го прави целенасочено, пък след това вече ще му мисля да казвам ли или не.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7331842de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нека да ти кажа, какво ще стане. Те двамата ще се обединят срещу теб, ще позират голяма любов, а на теб ще ти стане гадно. Не рови в лайната. Проблемът е техен. А и тя може да знае. Имай в предвид, че никой не знае, че ти знаеш...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a7de38e556
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Можеш да й кажеш само ако си сигурна 101 %, че приятелката ти ти има 200 процентово доверие. Във всеки друг случай ще излезеш виновна в разни неща, за които не си си и помисляла. Не изключвам възможността тя да усеща нещо и да се прави на луда. Самата аз преди години бях в подобна ситуация, но въпросната жена не ми беше толкова близка, но все пак достатъчно, че да се замисля дали да не й кажа. Съпругът й си имаше паралелно семейство направо. Градът ни не е малък, но не е и толкова голям. Той е известна личност тук. След размисъл реших, че тя няма начин да не знае и нищо не направих. Така си и беше - тя е знаела, но се правеше че нищо такова не се случва, защото беше решила, че така й е удобно. Така че това изобщо не е изключение и ако смяташ, че тя ще повярва по-скоро на него, отколкото на теб, не прави нищо.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c44495bba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Използвай хитрост. Покани я у вас кажи и, че имаш регистрация в един сайт и искаш да и покажеш кой мъж си харесваш. Тогава влизаш точно в този сайт и уж без да искаш виждаш профил с името на мъжа и. И тогава уж без да искаш влизаш в профила абе измисли нещо.. и тогава тя ще види че това е мъжа и. Сама ще си вкара филма в главата и ще започне да рови. Направи така хем няма да си виновна ако се скарат хем ще разбере истината.. и пиши после какво е станало

Ангела

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5e16bed4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има и друг вариант - правиш си някакъв измислен е-майл и от него анонимно й пращаш информацията за профила му. Тя ще си провери нещата сама и предприеме каквото намери за добре. Така няма да рискуваш негативна реакция върху теб, а вече тя като ти разкаже за какво става дума можеш да се възмущаваш колкото искаш и мнения да даваш за ситуацията

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ac0f73ed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не бих постъпила като номер 5, поради това, че той ще има предимство, ще може да обмисли нещата и знаеш ли каква хитрина ще му хрумне. Може да я настрои с някаква лъжа против теб, да я "подготви" за това, че ти си "долна лъжкиня", а любовта прави чудеса... Ако си изтрие профила, заличи всичкои следи и направи второ дете набързо, после върви обеснявай какво си видяла... Тогава наистина ще излезеш интригантка. Не мисля, че подобен мъж би имал "доблестта да си признае сам". Както писах вече - покажи и фактите, а тя сама ще реши дали иска да знае повече. Това не е намесване в отношенията, а отваряне на очите. Тя има право на избор - да бъде с кръшкач, да му роди второ дете или да си търси щастието другаде, докато не е твърде късно.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 00265040b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   най-добра е идеята на номер 12

от номер 1

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2e616c662f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Когато разбрах, че ми изневерявът бях мн тъжна, но нещото което най-много ме заболя беше, че най-добратами приятелка е знаела, а нищо не ми беше казала.... Така че, моят съвет е да се убедиш на100% и след това да говориш с приятелката си :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b6e5dfd56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Първо, няма как да си сигурна в това дали той поддържа паралелна връзка или не. В интернет всеки може да си пише каквото поиска. На мен лично не ми се вярва да е възможно те да са двойка, плануваща второ дете, и същевременно жена му да е така заблудена. Или знае, или предположенията ти изобщо не са верни, според мен. Двойствен живот, ама чак пък толкоз, ако този имаше връзка, тя щеше да разбере по отсъствията му или пък приема това той да кръшка. Всички други ти дават съвет да и кажеш, но според мен не бива, защото това си е техния живот. ПЛЮС това, никой не се замисли, че тя, жената потърпевша носи отговорност към самата себе си като личност да си избере партньор, който е според нейните собствени критерий. Тя не е малоумна, и ако той и изневерява, сама ще разбере. Даже наскоро една приятелка ми каза, че ако гаджето и изневери, не би искала да знае, така че авторке, има го и този вариант!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1cab7a06a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Може мъжът да е искал разнообразие от жена си с други партньори и като не го е получил е прибягнал до друга партньорка. Не им знаеш сексуалния живот и за това си трай. Може тя да е асексуална и да е съгласна на това, т. е. да знае.
Не се бъркай. Ако искаш все пак да разбереш дали знае, я подпитай за сексуалният им живот уж за съвет, че си попаднала на някакви които искат малко нестандартни неща и ще и разбереш мнението и ще знаеш как да постъпиш.
М40

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5cb4365258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Една не малка част от женените мъже в България, имат такива регистрации в сайтове разни, за да свавят мацки, я на майтап, я да си почешат егото и т. н. А при този господин какви му са намеренията и мислите ти не знаеш (но не е нормално женен мъж да се развихря по такива сайтове, но свят широк, нрави всякакви).
Ако си цениш приятелството с дамата по никакъв повод не се намесвай, а работа в отношенията на семейни партньори трето лице няма.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ac0f73ed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 16 и 17, моля ви - та вие твърдите, че е нормално да бъде лъгана и общо взето сама си е виновна. Аз много добре познавам човек с ЧАК ТАКЪВ двойнствен живот, на собствен гръб съм го изпитала, така че възможно -повярвайте! А това, че тя си избрала партньора сама: ако се е представил за такъв от начало - добре, но когато те лъжат, това избор ли е? Както и че той може да и е предложил групов секс, а тя да е отказала - е това означава ли, че всеки е длъжен да изпълнява всякакви желания на другия и като не го прави, е напълно допустимо да бъде лъган? Тия неща се уточняват от рано - не мога без това и онова и ако ти не ми го даваш, ще бъда с друг/а. Естествено, че тя ще разбере един ден, но този ден дали няма да е много късен? Може тя наистина да знае за всичко, може и мъжа просто да си губи времето в нета и нищо да прави на живо, затова никой не казва на авторката да им се бърка в сексуалния живот, а да подхвърли на приятелката си истината. Предполагам авторката е достатъчно умна, за да разбере по реакцията на приятелката си дали е нужно да продължава разговора с подробности или я е поставила в неудобно положение.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a898adf358
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Рови си сайтовете за зопознанства и не се меси в чуждият живот. Не си му адвокат на мъжа на твоята приятелка, нито на нея. От къде си сигурна дали и този профил е въобще негов и дали не е изоставен отдавна. А ако наистина имаш толкова много свободно време, можеш да се захванеш с нещо градивно и смислено.... поне ще ти носи удовлетворение. Ти чуждата къща няма как да я оправиш.... помисли си.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a898adf358
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   А дали ти авторке не им завиждаш на хармоничните и здрави отношения и си си втълпила глупости, за да ги разделяш на всяка цена. Послушай хората по-горе - не им трябва на двойката някой да им свети, а още по-малко да им решава бъдещето. Нека си имат второ дете, щом са уверени, а не све връзвай на профилите. Половината свят има някъде някакъв профил, а има и такива, дето могат да ти направят мръсно и ти да не знаеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9631a902f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ти би ли искала да знаеш ако беше на нейно място? По-добре й кажи, според мен.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d5072db794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ами кажи му, че познаваш жена му и ако не престане ще го натопиш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 723ebb12aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Aз лично бих искала да ми каже, бих я изслушала и вече сама ще си подреждам живота. Дали ще говоря с нвего на сляпо, дали ще го хващам в крачкаи т. н. си е мой проблем. Но трябва да знам истината според някой друг.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 723ebb12aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторке, обаче преди да й кажеш, наистина се увери. Например опитай да се свържеш с него (без да разбере, че си ти, чрез сайта, и т. н. Има начини. Или пък, ако ти е много близка приятелката, довери й се и действайте заедо. Но да ги оставиш да имат второ дете при това, което знаеш...

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 645a6887c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ще ти разкажа една история случила се на мен преди доста години. Аз като теб имах приятелка. По стечение на обстоятелствата също като теб разбрах, че мъжа й й изневерява. А те бяха сключили брак преди около две години и имаха малко бебче. Та почувствах се ужасно, не знаех какво да правя. Уважавах и двамата и тайната в мен ме мъчеше и се чувствах гадно. Просто замълчах пред нея, но направих така, че той да разбере, че аз знам. И с времето нещата се оправиха. Той преживя извънбрачната връзката. Жена му понеже не разбра нищо.. беше спокойна и грижовна майка и съпруга.
И той явно го оцени. Сега са чудесно семейсто, имат страхотна тинейджърка и всичко е наред. Радвам се, че замълчах в онзи момент. Макар и нещо вътре в мен да не е съвсем спокойно... може би гузна съвест.. знам ли, но все пак съм щастлива, че виждам едно хубаво семейство. Ти сама реши!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0e14700d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Благодаря на всички, че се включихте.
Замислих се наистина да кажа на него, че знам за двойствения живот, но ДА - той най-вероятно така ще има време да се подготви и да излъже нещо.

Засега реших да си мълча и да се поослушвам. Дори не става въпрос за това, че ще си изпатя ако й разкажа. как да й разкажа? Представете си как се казва нещо такова на сества ви? Просто не мога да й причиня тази болка.

От друга страна я лъже и ме е яд за това.

А иначе вече съм 100% сигурна, че разкритията ми са даже само малка част от истината.

Не мога да повярвам. Мислех, че го има само по филмите това. Толкова много един човек да живее два живота.

Но, засега ще мълча. Ще опитам да я потпитам за някои неща, ако тя сподели нещо.. ще видим.

Но едно е сигурно - много кофти положение. От една страна се измъчвам за това, което знам, от друга мее страх да й споделя.

ав.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 723ebb12aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Щом си на 100% сигурна не знам как имаш сили да я гледаш в очите. Аз не бих могла

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 00265040b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторке, ти не искаш да и причиниш болка, като и кажеш, но замисли колко болка ще и причиниш, ако не и кажеш. Защото тя така или иначе ще разбере, но след време. Ти на нейно място как би се чувствала, ако си живяла например 10 години в лъжа? И още по-важно - как би се чувствала, ако собствената ти приятелка е съучастничка в тази долна лъжа? Защото докато си мълчиш, ти си точно съучастничка на онзи подлец.

Нали знаеш какъв е закона - ако знаеш, че някой е извършил престъпление, но не сигнализираш в полицията, ти автоматично ставаш негов съучастник и респ. подсъдим. На мен лично би ми тежало на съвестта много повече, ако участвам в лъжата, отколкото ако и кажа истината, от която имат интерес честните хора, а лъжците и премълчаващите нямат.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dc0c8009fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Кажи на мъжа и да се спира иначе ще го издадеш. Вярваш или не, не е чак толкова ненормално за мъж да изнверява.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b1bc5b81cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Тук не става въпрос просто за изневяра, тук става въпрос за паралелна връзка, както и за някакви "извратении", които авторката не описва подробно, но това е по-притеснителното според мене. Жена му може да приеме спокойно новината за изневяра, но гарнирана с другото може и да и дойде много. Изневярата е грешка, да си извратен (без да класифицирам никой конкретно) си е присъщо за личността и да разбереш, че човекът с който си, с който имате дете и планирате второ е с "болно съзнание" е доста по плашещо и шокиращо според мен. На приятелката ти ще и бъде много тежко да научи тези неща, но все пак, ако намериш сили и смелост в себе си, моят съвет е да и кажеш/покажеш. Може и да го направиш анонимно, както са те посъветвали по-горе, защото приятелката ти може да се отдръпне от теб, не защото си и казала, а защото знаеш най-гнусната и и гадна тайна, а тов рядко някой може да ти прости. Пред теб тя ще се чувства разголена до кокъл и само много силните приятелски връзки могат да оцелеят в такъв момент. ако вярваш, че вашата е такава - действай и бъди до нея докато преминава през това. Ако не - бъди анонимна, но при всяко положения направи така, че тя да разбере.
ЕднаЖенаКаза

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6072f6a2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторке,
Моят съвет също е да изпратиш анонимен мейл с профила, а после ще прецениш как да се държиш според реакцията й.
Все пак щом се планира второ дете, може би е редно жената да направим осъзнат избор, дали точно това иска. Представи си, ако след година я зареже с две малки деца, заради любовницата, как ще се чувстваш, задето си мълчала.
Ако премълчи и предпочете да игнорира, може би вече знае или поне подозира нещо, но така наистина и е по-добре и не иска да разбира. Тогава най-добре и ти да си затваряш занапред очите.
Ако пък подозира нещо, но няма как да разбере със сигурност - ще има възможност да се убеди.
Наистина да и изпратиш анонимно профила е най-доброто, което в случая можеш да направиш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 055d583631
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   не мога да повярвам, че моя приятелка би могла да знае нещо такова за партньора ми и да не ми каже? ! що за глупост подяволите? ! приятелите са за това да ти казват неща, които сам не успяваш да видиш и чуеш, да се грижат за теб и щастието ти, доколкото е възможно, да ти отварят очите. ако тази жена е твоя приятелка пък, една такава истина няма да развали приятелството ви, тя трябва да ти е благодарна за това, което ти можеш да направиш за нея. ако пък се случи обратното, значи не ти трябва такава приятелка. ти можеш да й покажеш истина, така че тя да я види с очите си...
като жени си го дължим една на друга, моля ви, нека се подкрепяме. никой не заслужава да бъде лъган и унижаван по долен начин. ако тя реши да си затвори очите след като разбере, хубаво, но това не може да е причина да развали приятелството си с теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f4ade9d01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Тяхна работа си е - не се бъркай

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b9695766bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Здравейте, ето какво се случи една година по-късно.
Откакто написах тази история, редовно посещавам сподели. нет, писала съм и свои проблеми тук. Сайтът е прекрасен и затова реших да изкопая тази тема от архива, за да ви разкажа края на историята.

Моята приятелка се развежда. Аз си замълчах тогава, мълча си и днес. Няма смисъл да чопля в раните й. Тя хвана мъжа си в една много, много нагла изневяра. Той беше купил гарсионера, където ходил с любовницата си и се отдавали на разни игри "тип 50 нюанса". Моята приятелка един ден ми звъни, плаче. Разказа ми всичко - било е много грозно. Имало е скандали. Той бил й се развикал - как може да го следи така, спореьд мен даже й е посегнал, защото тя е емоционална много и си представям само какъв скандал е спретнала.

Тя си гледа сега детето, един мъж я ихажва, той.. продължава да си води живота, който си му харесва. така и не направиха второ дете.

Изводът? Маската рано или късно се пропуква. Много хора, които ги познават, казват за него, че е бил толкова внимателен, любезен и хрисим и не могат да повярват, че се е стигнало до тук. Но просто истината винаги излиза наяве.

Моята приятелка се опитвад а не говори за него. Излиза, забавлява се. Сега планираме една почивка по женски. Тежко и е много, сама не може да повярва май за какъв човек е била омъжена, но не плаче. Стегнала се е и се държи на ниво.

Не ми прави чест, че замълчах, но да ви кажа - радвам се, че всичко се разкри, защото това ми тежеше много.

ав

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker