Момчетата не ме приемат на сериозно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчетата не ме приемат на сериозно
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2290 пъти
Момиче на почти 17 години съм, а момчетата не ме приемат на сериозно. Редовно ходя по купони и всички ме заглеждат, постоянно ми казват, че съм красива, че имам хубаво тяло и, че съм умна и перфектна, но никой не става близък с мен. Натискат се с мен, ако се видим на друго парти отново изявяват желание да ме целуват. Девствена съм, защото не искам да го правя с човек, който не ми е сериозно гадже. До сега имах едно гадже 2 години издържахме, но се виждахме на 3 месеца по веднъж и си изкарвахме як ден. Била съм като бях на 13 с едно момче за някакви месеци и пак с него за кратки виждания. Преди 4 месеца бях с едно момче за 2 месеца ама той ходеше и с друга и го зарязах. Демек 3 гаджета съм имала, но не бяха сериозни, от дъжд на вятър, а не да се виждаме редовно. Гадно ми е, защото повечето ми приятелки са грозновати на външен вид+ужасен характер, а имат гаджета. Често момчетата и момичетата ми се чудят и викат''ама верно ли нямаш гадже? ти си красива как така? ', но никой не тръгва с мен. Винаги като се сваляме с някой после по Фейсбук ми казва, че или още обича бившата си, или си харесва някоя, или не иска връзка, или ще се мести и не иска да ме нарани. Винаги оправдание има. Сякаш хем съм била хубава хем не тръгват с мен. Не мога да разбера защо не ме взимат на сериозно. Всеки знае, че мога да издържа дълга връзка, че не изневерявам, че обичам да излизам и да се забавлявам. Все обаче се налага да се бутам едва ли не на някой, за да тръгнем. Не го разбирам. Как да си намеря сериозен приятел и защо според вас ми правят всички тези комплименти, а не са ми повече от приятели? Постоянно гледам разни статуси във Фейсбук''ох тя ми е единствена, ох не мога да я забравя, ох искам само нея, не мога с друга след нея''и тем подобни. Имам чувството, че всеки си има някоя по която страда и я иска, а мен не.. много е гадно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3b31928be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не можеш да насилваш нещата, когато му дойде времето, ще се срещнеш с правилния човек и ще бъдете повече от щастливи заедно. Не прибързвай, защото е по - добре късно с някой всеотдаен и загрижен за теб, отколкото да тръгнеш с някой ей така, без да се замислиш...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 948f611b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А дали не си въобразяваш че си красива, с хубав характер и т.н.....? Аз също съм на 17, момче, но с разликата че аз пък въобще не си търся гаджета...

НЕ мога да разбера защо напирате за гаджета? ЗА секса ли, за да си изгубите девствеността ли.....? Отговори си на тези въпроси и ще разбереш защо нямаш гадже...


Поздрави, Dr.Maidan

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7f5e1eb820
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз съм на почти 17, нещо подобно се случваше с мен, но най-накрая си намерих свястно момче. Преди това и аз така-ходих по купони, имах си едно момче с него посточнно се натискахме, но нищо.. чувствах се празна. Аз мисля че трябва да спреш да ходиш по купони често, или ако ходиш не се натискай с никой, стой си мирно и кротко, защото може и затова да не те приемат на сериозно, все пак знаеш повечето момчета какви са.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 424397b695
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Залягай върху уроците. През студентския живот ще си намериш някой, който да те заслужава.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cc6f77fc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как така са ти приятелки, и ги наричаш грозновати и с лош характер? Защо са ти приятелки тогава? Твоята представа за връзки и приятелство е деформирана. Приятелството не предполага да обиждаш по този начин. И никой на твоята възраст не разбира от сериозни връзки, защото не ви е времето още. То всеки може да каже, че е в сериозна връзка, това не значи, че наистина разбира какво означава това. Не приемай момчетата като мишени. По написаното звучи че, сякаш може да станеш гадже с всеки, който покрива някакви там твои критерий, примерно хубав, слуша твойта музика и да е забавен. Разбирам, че не искаш да си сама, но става въпрос за други човешки същества, не може да очакваш, че като по поръчка ще се появи някой, който да ти стане гадже, защото не можеш да чакаш повече. Тези неща не се плануват, а просто се случват. Не насилвай нещата, всъщност много по-лесно ще си намериш партньор, ако не го търсиш, а се държиш добре с хората и си щастлива, а не отчаяна. С добри емоции привличаш другите, а не с такава припряност. А това че всички, на които попадаш са заети, е именно защото си си го поставила за цел и забелязваш само заетите.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4ca817e4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен не е много правилно да казваш, че приятелките ти имат ужасни характери! Тогава какво правиш с тях? ! Не стига, че и грозни били. Щом се уреждат по-бързо от теб смятай, че нито са грозни, нито с ужасни характери. Мисля, че всичко идва от завист.
По темата.
Спри да си пилееш времето в търсене на гадже! Намери си хоби, забавлявай се и се радвай на живота. Понякога трябва да се оставиш по течението.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 44c121d8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   бъди приятелка за секс на някой.. след известно време ще почнете да се харесвате

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e8614fd557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:
Към номер :
1:да, има нещо вярно
2:не си въобразявам, защото много хора ми казват, че съм красива, печелила съм конкурси и искат да представя България догодина, а за характера ми казват, че е сложен, но че мисля хубаво.
Не искам секс, а просто човек до себе си.
3:аз на купони винаги се целувам с един и същ човек, а не с различни.
4:аз съм с отличен успех.. и да, дано.
5:силно казано са ми приятелки, двулични са и затова си излизам с момчета и са по-добри приятели.
6:нищо не правя с тях, само ей така си лафим, но отдавна осъзнах как пред мен говорят гадно за другите, а после излизат с тях и ми станаха ясни и затова тук ги обиждам. Имат гаджета, защото не подбират, тръгват с който им предложи. Гаджетата на едната първо на мен предлагаха, но не ги харесвах изцяло, не мога да целувам човек, когото не ме кефи, а и нямаме общи теми. Докато тя им прие без да й пука. На това ли завиждам? Хааххахаха. Ок. Аз не търся усърдно гадже, а само понякога флиртувам. Имам си хоби.
7: не искам секс бе хора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker