Харесвам едно момче , но да му призная ли ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам едно момче , но да му призная ли ?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1966 пъти
Здравейте :) От няколко месеца си харесвам едно момче от другия клас. Сега съм на 15 години от Пловдив, а до миналата година учих в друго училище и се преместих, оттогава много си падам по едно момче. Тъй като не се познаваме от преди не знам как ще реагира ако му кажа направо. Напоследък му задавам много въпроси в Аск, но, той не ми казва, как точно да му намекна, че го харесвам. И така това е моя проблем, ПОМОЩ!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4af727f703
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Абеее това е опасна работа. По-добре недей, че не се знае дали е някъв задник. Можеш да му покажеш по някакъв начин, че го харесваш и т. н. но не и директно, може да се подиграе с теб и после да пишеш как те е наранил и тен подобни. Бъди жена, ти трябва да бягаш от мъжете а те да те гонят, не обратното. Представи си мишка да гони котка (без томи джери) или заек да гони лъв. Нелепо е, нале? !

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 71af61c693
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Чакай сега. Миналата година си се преместила в това училище, в което си сега и си си харесала момче от другия клас? Ако съм разбрала правилно, добре. Ако не, поправи ме. Иначе - ще се стресне, ако не се познавате лично и ти дойдеш от един път и му кажеш "Аз те харесвам". Не е лошо да харесваш някого, но малко тъпо ще стане, след като не се познавате. Намери начин да се запознаете, някой общ познат или твой приятел/ка, който има общи познати с момчето. Може да го добавиш във фб и да му пишеш, може да разбереш дали ходи на някоя извънкласна дейност и да се запишеш при него, може дейността да е организирана от училището също. Ако имате някакви ЗИП-ове, СИП-ове, които са ти с неговия клас /и той специално е записан там/, запиши се. На някоя екскурзия, ако ти се отдаде възможност да говориш с него, при мен така един беше правил. Има начини просто. Тогава се опознайте малко, почни да му намекваш, че си го харесала, наблюдавай му държанието към теб. Ако ти показва, че те харесва, намери удобен момент и му кажи.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 18a0fb685c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   здравей Прочетох ти проблема и съм сигурна, че не само ти си в тази ситуация... ще не го поканиш да отидете в мола или нйякъде да се разходите например в гратската градина? ;) нз... прецини си ;) но няма да стигнеш до никъде с този срам ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6bcec014ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му го казвай направо, особено ако не се познавате. Започни да си говориш с него повече, за да разбереш що за човек е, а и така му даваш шанс той също да те хареса. Вместо да му задаваш въпроси в Аск, говори с него на живо. И когато вече сте по-близки приятели, можеш да му ПОкажеш, а не да кажеш директно, че го харесваш. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3dafdc8e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Все едно пиша аз... Обаче при мен той е по-голям с 2 години. И аз съм много разколебана дали да му кажа, но просто не знам как....

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ef5e902a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Никога не се казва напаво че харесваш някого,опитай да флиртуваш с него,ако клъвне,значи имаш шанс,ако не излизаш суха от ситуацията,това е

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5e81975b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не му казвай, просто си говори с него, не е сложно.. давай той да определи темата, сега ще те поставя в реална ситуация.. момчето, което ти харесваш си говори с приятели за CS примерно.. отиди и се поинтересувай какво представлява тая игра.. примерно, кажи му "Ква е тая игра бе?!?".. любовта не е никва теория.. бъди земляк бре, лично аз съм момче.. правил съм тия грешки да казвам на момиче, че го харесвам.. такива стихове й бях наредил, та после 2 години ми го навираше тва в носа, за да отнасям някви подигравки.. момчетата харесват момичета, които говорят с тях! ;) За едно момче е най-важно момичето да има общи теми и да му е приятно с нея, лично при мен е така! След това ще видиш като лудне кво ще станее... бедна ти е фантазията! :D Айде, успех, като почне да те бара по багажника ни информирай.. ще бъде интересно! :Д (Завършвам с лека шега, но всичко дето съм наредил горе е напълно сериозно.._

 
  ...
преди: 10 години, 13 дни
hash: d1ac61327d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ем отиди и се запознай с него,, лесно е .. после след като се познавате малко повече му кажи, той няма как да разбере ако не му кажеш, сигурна съм че не чете мисли ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker