Влюбен в гаджето на най-добрия ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен в гаджето на най-добрия ми приятел
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3864 пъти
Здравейте, момче на 16 години съм. Искам да споделя с вас моята история и ако можете да ми дадете съвет какво да правя, защото съм много объркан.
Най-добрият ми приятел си има гадже. Тя е на 14 и е адски красива, добра, лъчезарна и какво ли още не. Мога да описвам качествата и с часове. Проблема е, че от известно време започнах много да я харесвам. Начина по който ми говори и начина по който се държи с мен направо ме разтапят. Те ходят от 7 месеца и винаги съм им се радвал и съм искал да са щастливи, защото все пак той ми е приятел, а нея я познавам от доста време.
Миналата седмица ходихме на излет в гората и целият ден бяхме заедно. Толкова добре се чувствах в нейната компания, само като ми споменеше името и колената ми омекваха. Просто всеки неин жест към мене беше неописуем.
А гаджето и не се държи много добре с нея. Обижда я, подвиква и, но не знам какво толкова харесва тя в него. Имам чувството, че ако е с мен ще и дам всичко каквото поиска и ще се държа много мило с нея.
Днес например играхме футбол и аз бях легнал на земята и помолих някой да ми подаде ръка, за да стана, защото бях изморен и щом тя ми подаде ръка направо ми се подкосиха петите. Чувството беше необяснимо, не знам как да ви го опиша. Просто всяко нейно движение, всяка нейна усмивка, ме кара да се чувствам добре. Тя има най-красивата усмивка и само когато ми се усмихне изпитвам най-голямото щастие на света. Напоследък по цял ден си мисля за нея, не ми излиза от главата, но не мога да и кажа, защото гаджето и е ми е много близък приятел и не искам да го наранявам, но в същото време искам от дъното на душата си да съм с нея. Само когато ги видя да се целуват и да си се усмихват ми става едно гадно отвътре, защото искам да е с мен. Все си мисля, че тя гледа на мен като на приятел, а не като на нещо повече...
Ако можете да ме посъветвате какво да правя, защото наистина съм много объркан.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7b0994ede9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако можете да ми помогнете по някакъв начин, не знам какво да правя.
Автора

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cf7df27e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не й признавай чувствата си.. Гаджетата идват и си отиват нали знаеш. Според мен не бива да губиш един близък приятел заради момиче.. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7f0188b823
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Бях в абсолютно същата ситуация, с тая разлика, че ние бяхме малко по-големи от вас (аз, приятеля и тя). Всеки ден бях около нея и направо се побърквах. Няма да излъжа, ако кажа, че тя е единственото момиче, към което съм изпитвал истински чувства. Точно като при теб като ми споменеше името и омеквах буквално. Те в крайна сметка скъсаха, аз също скъсах отношение с нея, за да не изглежда предателско към моя приятел. От тогава всеки ден си мисля за нея, просто не мога да я забравя, но тя сякаш е в друга вселена. Ако и имаш доверие, можеш като сте сами да и признаеш чувствата си. Да и кажеш да не се притеснява и че никога не би прецакал приятеля си. Просто да знае. Така ще ти падне голям камък от сърцето, повярвай ми. На мен не ми стискаше да го направя и сега съм като призрак, живеещ от спомена за нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8d33bbd658
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ооо колко сладко си я описал, иска ми се и за мен някой да говори така и да има такива чувства към мен >. < сигурен ли си, че не искаш да се запознаем? хаха
Иначе и според мен трябва да и споделиш чувствата си, когато сте сами. Може да не излезе нищо за тебе, но тя със сигурност ще се зарадва... Всяхо момиче би се зарадвало на такова признание :) Айде успех!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 753dea090b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен трябва да и кажеш, че я харесваш. Нищо не губиш.
Ж19

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ed6f7d7e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри да общуваш с тях, когато са заедно. Товa е. Ще ти мине.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker