Приятелка ми сподели, че има чичко за пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелка ми сподели, че има чичко за пари
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3474 пъти
На такава връзка в компанията ? викаме sugar daddy - по-възрастен и богат мъж, който да те издържа. Мислех си, че такива неща не стават наистина. Все пак едно е проституция, друго е просто връзка, в която мъжът да ти купува разни неща, да те черпи по дискотеки, да те глези... Най-малкото не ми се вярваше, че българските мъже са готови изобщо на такова нещо. И така докато вчера една приятелка не ми писа да излезем на кафе.
Сега малко за момичето. Тя е колкото мен на години (11. клас, но няма още 18), много е красива и никак не е глупаво момиче. Наистина, винаги се е гласила повечко, има и хубаво тяло, но семейството ? не е богато и никога не се е докарвала с кой знае какви дрехи. Много я гонят за училище техните, а и тя е умна. В последните няколко години завършва всеки срок с пълна шестица, рисува, учи си отделно и история на изкуството и математика. Иска да стане архитект.
Най-малко от нея съм я очаквала тази история. Преди няколко месеца са запознала с някакъв мъж в дискотеката, десетина година по-възрастен от нея. Показа ми го на снимка - хубав е, не е някой гнусен чичко. Понатискали се, той я черпил някакво питие и ? оставил номера си. Тя го държала доста време без му се обади. Освен това тогава си имаше гадже(с какъв акъл въобще се е занимавала с него в дискотеката? ! ). Няколко вечери след като скъсаха със С. се почувствала сама и му звъннала. Той я поканил на някакъв много готин ресторант. Мотали се сума ти време, после се срещали пак. Бил много чаровен. Изненадвал я с бижута, парфюми, чанти, дрешки разни... Въобще свалили се. Спал с нея за първи път на рождения си ден. Продължават да правят секс, а той продължава със скъпите подаръци.
Аз бях много шокирана. Това ми звучи като проституция, не го очаквах от нея. От друга страна тя звучи щастлива и ми е приятелка, не искам да я съдя. Някой от вас имал ли е такава връзка? Разкажете ми как се развиват нещата, понеже в момента съм доста наплашена. Ами ако я насили? Пък то много проститутки така са започнали... Какво да правя? Споделете :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 45c1aeb9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, да наричаш някакъв 28-годишен мъж “sugar daddy“ е малко преувеличено, не мислиш ли?
Не бързай да съдиш приятелката си. Възможно е скъпите подаръци да са просто екстра, но тя да го харесва физически и като личност, знае ли човек.
Това, че тя е на 17 г. (11 клас) не е проблем. В България е разрешен ДОБРОВОЛНИЯТ секс с непълнолетни след навършване на 14 г., а и предполагам тя става след няколко месеца на 18 г.
Не бързай да се разочароваш от нея дори да прави грешка с този мъж. Много често се случва момичета на нейната възраст да се оставят да се впечатлят от подобни господа, но ако е умна и интелигентна, ако продължава да учи и да има амбиции, това няма да ? навреди особено.
Има къде-къде по-лоши мъже, с които можеше да затъне - алкохолици например.
Остави я да си прави своя опит в живота, гледай си своя живот и не оставяй нейния избор на мъж да развали приятелството ви. Важното е ти да правиш правилни за теб избори, не бързай да съдиш другите, защото не знаеш причините и не знаеш чувствата на другите хора.
Гледай себе си.
Живей и остави да живеят!
ж. 30

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 81d20a9019
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти е меркантилна кучка това е нищо повече нищо по-малко.. По-голямата част от момичета/жени са такива за теб важното е да си направиш личен избор как искаш да живееш живота дали като курва зависима от друг или като уважавана интелигентна жена

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f921ebe416
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   А да ти е хрумвало, че двамата може да са влюбени и да имат истинска връзка? Все пак той е на 28, не на 68! Може да прави всичко това за нея, просто защото наистина е влюбен, а не защото е престижно да си имаш млада любовница. Така, че няма от какво толкова да се притесняваш. Много често такива връзки с 10 години разлика завършват и с успешен е щастлив брак, така че не се тревожи, ами се радвай, че приятелката ти явно е щастлива с този човек. Друго щеше да е, ако ти беше казала, че е с него само заради подаръците и че всъщност не го понася.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 32298291af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо ли ми се струва, че малко завиждаш на своята приятелка и искаш да си на нейно място.... може би за това разпитваш как стават тия работи с богатите чичковци... И за да отоговоря на въпроса ти лично мое мнение остави я да прави каквото реши за правилно, защото иначе ти ще си виновна после ако се разделят.
Габи, 20год.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bcc23b19bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Ами аз не виждам нищо нередно, може да имат чувства един към друг. Може би връзката им не се гради единствено на подаръци и секс. Не бързай със заключенията.

И между другото от кога 28 годишните са чичковци?

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9de493e014
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не е проституция това. А дали ходи с него, заради парите му или има чувства към него - това си е нейна работа. Съветвам те да не се месиш, за да не се скарате и да си развалите приятелството.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 14457b05c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Между майка ми и баща ми има точно 10 години разлика! Да не мислиш, че баща ми е супер богат? Това, което приятелката ти прави, не е проституция. Може да не е наистина любов, но не е и проституция.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 965ee4e264
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Значи, това не и е единствения интерес, щом все пак е хубав, може да го харесва, а някой на 29 изобщо не е чичко, все пак може след години да станат примерно семейство. Просто има някакви интереси.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c488581dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Мерси на хората, които все пак казаха нещо мило и се опитаха да помогнат. На тези, които ми се нахвърлиха, че съм ? завиждала не знам какво да кажа. Може пък те да завиждат, кой знае ...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1fd46dc01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 2 иска да каже курва, не кучка, как не запомниха хората разликата нз. Може приятелката ти да не е с него заради парите, все пак не е на 40-50 години.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3ff70ba20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какъв ти чичко на 28 бе, ти нормална ли си, да не е на 48 случайно? На 28 си е жив пишлигар, а и парите му едва ли са негови, ако печели честно.
С мъжа ми имаме 19 години разлика и от 10 години нито за миг не ни е попречило.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9badd0d54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   към авторката - каква максимална разлика в годините е допустима спред теб? ако отговориш на този въпрос, смятам че доста от следващите въпроси и отговори ще се променят.. :)
ако ти остане време, потърси различна литература, какво казва историята, за връзки между хора със големи разлики :) става дума и за други държави, континенти , религии...
не зная за женската гледна точка, но за един истински мъж ( не само такъв който се мисли за мъж и просто пикае прав) е приятно усещане да зарадва дамата с която има отношения, със подарък, не е задължително да е сделка - подарък за секс. разбира се трудно е това да бъде ежедневие, но също така зависи и от възможностите на човека, има хора които могат да си позволят такива подаръци, и не го правят...
на теб не ти ли се е случвало да искаш да подариш нещо, на някого когото цениш, без да очакваш в замяна нищо, освен да бъдете приятели ( в чистия смисъл на думата )
отговори за себе си, на тези върпоси и тогава опитай пак до разгледаш ситуацията :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0d9d24f423
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Може да я прати да проституира, да й продаде органите и т. н. един ден. Този ден ако тя му откаже да му играе по свирката, какво става? Тогава става интересно (обиждания, боеве, заплахи, насилване даже както казваш). Опасни са такива типове! Та нали няма нищо "безплатно"?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 11c97aaa7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хмм, много странно разсъждаваш, Авторке...
Първо: какво значи "такава връзка"? Какво й е на връзката? 10 години разлика не са много, приятелката ти скоро ще е на 18, а ти самата пишеш, че не е глупава и че не са правили секс на първата среща, т. е. опознали са се както е в реда на нещата. Подаръците ли те притесняват? Ако момче на вашата възраст й ги беше направил пак ли щеше да я мислиш за проститутка? Малко ми намирисва на завист... Просто не разбирам кое по- точно те е шокирало?
Не бързай да я съдиш. Може и това да не е нейният човек, но може и да е. Хей, представи си, че са един за друг! Тогава тя ще има един хубав (нали така го нарече? ) и заможен приятел, а защо не по- нататък и съпруг!
Щом си толкова загрижена, просто бъди до приятелката си и ако имаш някакви съмнения разговаряй с нея...
Айде, и да пишеш как се развиват нещата! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f98618d372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Слушай девойко...Приятелката ти си е намерила не просто мъж които харесва, а мъж които знае как да се грижи за жената до себе си.Това младите сте или много ебливи или големи моралисти.Моето момиче всичко в тоя живот струва пари .Хляба в магазина .Тока ,водата да се изкъпеш ,да се подмиеш и изпереш.Образованието ти струва пари.Приятелката ти по -готина ли щеше да е в твоите очи, ако излизаше с някои гол цървул и тя му плащаше сметките и купуваше подаръците.Извинете!Защото аз съм имала такъв приятел .Стана мои съпруг.И аз бях хубавка и учех и имах бъдеще.Но после трябваше да избирам между оцеляването на семейството и себе си .Не можех да имам и двете заедно .Познай какво .Сега съм все още хубавка ,но тичам като хала -дъх нямам време да си поема.Отдавна не само ,че никои не ми е правил подарък ,а и аз сама нищо не си купувам.Да приятно е да ти подарят пръстен ,да те заведат на ресторант .С повод пък и без повод.Приятно е да отидеш на почивка.Да направиш парти за рожден ден.Да излезеш по магазините и да си купиш нещо когато ти хареса ,а не само ако ти е нужно.Хубаво е така казват -вярвай ми аз не знам .Бегъл спомен имам откакто бях дете на мама и на татко .Но сега съм жена на беден мъж просто идея нямаш какво е .Съветвам те девоиче не анатемосвай всяка жена с богат мъж.Ако не се изживяваш като Пепеляшка добре е и ти да си отваряш очите.Не казвам търси си чичко паричко.Просто не пренебрегвай факта че парите могат да подсигурят комфорт и сигурност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker