Майка ми ми бие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ми бие!
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1988 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 14 години и често майка ми ме пребива и ме нарича с обидни думи като: идиотка, пикла, смотанячка, тъпанарка...
(С баща ми са разведени)Никога няма да забравя как миналата година тя ме подгони за да ме пребие пред приятелите ми, настигна ме и ми разби устната. Често ме унижава и ме бие на публични места, дори ме е заплашвала, че ще дойде в училище и ще ме пребие пред съучениците ми. Крещи ми, заплашва ме че ще ме убиернаказва ме, държи се с мен като с нищожество, удряла ме е с учебниците ми, с метла и с какво ли още не, но ме е страх да се защитавам, за да не влоша нещата, случвало ми се е да плача сама с часове....
Искало ми се е да избягам или да се самоубия но се страхувам да не съжалявам за това. Казвали са ми да потърся помощ от, , Закрила на детето, , но мисля, че това само ще влоши нещата. Моля Ви да ме посаветвате... :'(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0f1223768d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обърни се към баща си. След 10 г. възраст имаш право да си избираш родителя, при който ще живееш. Ако баща ти няма възможност да те гледа и това продължава, обърни се към класния си ръководител, към училищния психолог най-добре и те ще ти намерят защитено жилище или приемно семейство, където да живееш нормално.
Вече не си малка/малък, на 14 г. можеш да промениш ситуацията си, но трябва да се обърнеш към роднини, институции.
Ако имаш добър контакт с личния си лекар, следващият път като те пребие, отиди да те освидетелстват. Не се брани, остави я да те пребие хубавичко - трай бабо за хубост и се обади на тел. 112, има си хора, които ще се погрижат да не живееш повече така

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1bfd6b4571
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен майка ти съвсем не е наред с главата, но не си първата!! Не чакай да те бие ами директно отиваш при баща ти (ако там си в безопасност) или звъниш на 112, отиди в полицията!! Вече не си малка и ти много добре знаеш какво трябва да направиш!!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ac0fe1b402
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж, не трябва да те е страх, говори с баща ти или някой друг при когото да останеш докато навършиш 18 и после с него отидете в полицията. Честно казано наистина трябва да отидеш в полицията, но първо се увери, че има кой да те вземе, защото в противен случай ще отидеш в дом за сираци, ако се оплачеш в полицията.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b12cf26b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И при мен е така, само че нашите не са разведени и аз имам по-голяма сестра. Доколкото ми е казвала сестра ми, когато тя е била малка я е биела с кабелът на телевизорът. Аз те съветвам да намериш на кого да разкажеш, поне да ти улекне.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 635fcbffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти трябва да отиде в психодиспансера
тя не е добре психически как може да удря момиче камо ли дъщеря си
ти си хубаво момиче вярно и аз съм посягал на момичета по рано но сега ги уважавам и на майка ми съм посягал ако ме обиди с нещо.
Не ме смятай за идиоот просто и аз като теб бях провокиран
Баща ти може да я оправи с един бой ако баща ти разбере какво ти е прчинила там е спасението.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 635fcbffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Миличка, виж психолога в училище ако ти даде съвет и там може да се оплачеш
психолозите са добри и винаги дават надежда
Ти не си такава от обидите написани ти си мила добра хубава и много мила девойка

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 477e5fc746
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си на 14, имаш право да решиш с кой родител искаш да живееш. Защо не отидеш да живееш при баща си? Така, както го описваш майка ти май има сериозен психически проблем и се нуждае от лечение. Това е още една основателна причина да поискаш да си с баща си. Освен това, ако успееш да докажеш, че наистина те бие (няма да ти е трудно, щом го прави и пред свидетели) ще я задължат да започне лечение, а това ще е от полза и за в бъдеще, особено ако смяташ и след 18 да имаш някакви отношения с нея. За това аз го виждам така. Отиваш при баща си и го молиш да подаде документи за попечителство, в съда казваш истината, че искаш да живееш при баща си, защото майка ти се държи лошо, свидетелите го потвърждават и проблемът е решен. Ти отиваш при баща си, а майка ти, евентуално, ако съдът реши, на лечение. Моля те, не говори за самоубийство и други отчаяни постъпки. Знам, че ти е трудно и тежко, но решение има. Само трябва да помолиш баща си за помощ и нещата ще се оправят.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 635fcbffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке пиши какво стана има ли ефект

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 635fcbffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всички коментари са добри и сме се събрали да ти помогнем и да ти подадем ръка
името ми е Мирко

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b6f368e9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей! Аз съм на 12 и имах сестра. Нашите родители са разведени от 7 години. Живеех до скоро при майка ми, но вече при нас се оправиха нещата. Майка ми изтерясваше и имах жестоки ежедневни скандали, понякога с насилие... Преди 5 месеца се преместих при баща ми, но лятото (миналото 2013) беше ад в апартамента и постоянно ставаха скандали. Моите съвети са:
1. Имаш възръстта да избереш при кой от родителите да отидат твоите "родителски права" ( тоест, кой да те гледа), но това става със съдилище. Преди всичко за този избор говори с баща си.
2. Потърси помощ от роднини, препоръчително да са на баща ти.
3. Потърси помощ от класния ръководител.
4. При жесток скандал можеш да викнеш полиция и да опишеш каква е атмосферата в апартамента! (Аз съм викал) Ако нямаш възможност да викнеш полиция, дай някакъв знак на роднини, те да извикат.
5. Потърси роднини или само отиди в "Закрила на детето"

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fdcfcb0132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Виж мила, на 14г. съм и мога да ти кажа само, че всяко 4-то дете е с твоят проблем. Щом са разведени, значи или майка ти, или баща ти е бил проблемът, но като съдя по описаното.. бих казала, че е майка ти. Искам само да те попитам поддържаш ли връзка с баща ти? И случайно дали той вече има друго семейство, защото дори и да има, то трябва да те приеме на драго сърце... тъй като, ако баща ти няма възможност да те издържа ( което ме съмнява, ако е свестен) и ти вече си се оплакала на "Закрила на детето", то има огромна вероятност да свършиш в някой дом за сираци. За начало те съветвам да споделиш случващото се на някоя твоя баба или някой твой дядо! Всяко у-ще има психолог.. сподели и се посъветвай и с него! Но не избързвай с обаждането на 112!!!
Късмет! :))
- Мони

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker