Мама и гаджето ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мама и гаджето ?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1978 пъти
Моята история е следната:
Момиче на 13 г. съм и имам брат. Баща ми почина преди 6 години. Преодолях го. Преди 2 може и повече години мама си намери гадже онлайн... Тук сигурно ще спрете и ще си кажете, че става въпрос за това че не одобрявам гаджето на мама. Напротив! Той е много добър и свестен мъж. Не създава проблеми и винаги ни е помагал... Разбираме се. Той се премести у нас. Нямах нищо против. Но има един проблем - той се смята за прав. Никой не може да го оспори. Мисли че всички други грешат и само той е прав. С други думи не приема чужди мнения и държи на своето. Доколкото разбрах е имал тежко детство и затова понякога ни прави забележки с брат ми, критикува ни и т. н. Но аз го приемам като един вид караница, може и да греша. Може само да иска да ни даде съвет или да сподели мнение-не знам, но аз го приемам така. Опитвам се да бъда колкото се мога по-мила, но той винаги го приема по-различно...

Както и да е. Преди ден мама и той решиха да не пушат повече и да спрат цигарите. Мама е твърда в убежденията си, докато приятелят и по-скоро трудно може да се откаже и да ги спре. Брат ми се изпусна пред гаджето на мама за една останала цигара и и откачи. Нервен е. Разбирам, но да не си го изскарва на нас. Мама и гаджето и се скараха, заради това. Та искам да попитам как да оправя нещата? Четох за проблемите на родителите, развода и т. н но мисля че нещата са малко по-различни, защото все пак мама и приятелят и не са женени... Мама не ска да остане сама, но го предупреди, че не трябва да ни държи такъв тон, че направила грешен извод за него и ние сме й на първо място. Не искам нещата да свършват така. Имаме толкова спомени... Моля, дайте ми съвет.

П. С:Съжалявам за правописните грешки
Следващ П. С:Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: b6e73432da
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мaмa със сигурност по- добре го познaвa, по- нaясно е спричините зa поведението му. И aко тя( мaмa) прецени дa му покaже врaтa, товa ще е нaй- прaвилното, зaщото тя знaе кaкво е нaй- добро и зa нея и зa вaс. Може нaистинa дa е сбъркaлa в изборa си, но имa прaвобдa попрaви грешкaтa.
Не и е било лесно дa вземе решението дa го вкaрa в домa си, освен че е предложилa любовтa си към него, му се е доверилa и зa нaй- скъпоценното и - вие, децaтa и.
Милa, не се меси в отношениятa им! Възрaстнaтa е тя, отговорнaтa зa вaс е тя- тaкa че остaви нещaтa нa нея!
Мaйкaтa брaни мaлките си кaто лъвицa, когaто чувствa зaплaхa.
Зa нея зaплaхaтa е билa в тонa му. Може би просто се опитвa дa му покaже грaницaтa, a може дa усещa повечко, скритa към моментa aгресия.
Тa, довери се нa мaйкa си!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c36066c401
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти защо си мислиш, че всички тези "проблеми", които виждаш сега в този човек нямаше да ги имаш и с родния си баща? Според мен - дори още по-"лошо" щеше да бъде, понеже истинският баща малко или много има някакво чувство за собственост върху децата си, и това му дава основание да ги пошляпва, наказва, "дисциплинира" и т.н. А вие с брат ти навлизате в много проблемна възраст (пубертет, тийнейджърлък) и сигурно постоянно давате основания за това...
Така че не обвинявай човека за нищо! Радвай се, че изобщо има някой с вас, обръща ви внимание и ви гледа като свои деца! Нормално е и да е нервен, след като се опитва да спре цигарите - доказано е, че никотинът има наркотично и успокояващо действие. Има и период, наречен "абстиненция" - когато рязко спреш нещо.
Подкрепяйте го и го обичайте, защото това сигурно ще е най-близката алтернатива на баща, която животът ще ви предложи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker