ПОМОГНЕТЕ !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

ПОМОГНЕТЕ !!!
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1575 пъти
Относно историята ми, ние сме на една възраст почти пълнолетни сме. Ходим от година и половина. Работата е там, че някак вече се отчаях от всичко. Все пак да не забравя да споделя, че аз съм момчето.
Началото беше страхотно! Чувстах се себе си с нея, не исках да виждам никой друг, а само нея, само за нея си мислих, бягах от даскало за да я виждам. Много го обичам това момиче до ден днешен! Но проблемите възникнаха на 3-4 месец, усещах я че нещо ми кадрува, даже имах доказателства които и ги показах но тя отричаше, въпреки че беше ясна цялата работа. Реших сам да разбера какво става!!!! Разбих в няколко социални мрежи паролите и най-накрая открих това което подозирах, имаше платонична любов! Когато четох всичко ми беше много гадно, ревах, даже треперах като наркоман който не си е взимал дозата... не бях спал няколко дена не се храних. Когато и казах за това че сам я спипал.. тя започна да ме обвинява в някакви неща които не сам правил... има доста момичета които познавам и с които съм бил много добър приятел, но заради нея ги оставих а тя ме обвиняваше, че аз съм виновен и заради мен го е направила, за да ми го варне.
Еееее след много страдане, вместо да хленча като бебе, реших да прочета някои книги, да прочета доста истории, да изслушам приятели които са преживяли същото което и аз. Започнах да се интересувам от психологията на хората и по специално жените... най-накрая след 1 година.. вече знаех какво ме чака от всяко действие, знаех на какво е способен всеки, разбирах как ме лажат и използват. Общо взето посветих 1 година в изучаване на тамните страни на любовта.
Но историята не свърша още сме заедно... аз още я обичам, но просто ми прави някви номерца.... пише на някви, даже незнам кво им харесва, щот са грозни.. но както и да е.. пишат си някакви интимни закачки... трие... крие се.. кво ли не... Не преди малко говорих с нея по тела и и казах, че утре искам да се разберем какво да правим от тук на татак... тя ми каза ако ще ме обиждаш и тормозиш не искам да те виждам... ее добре кажете ми това тормозом ли е мойто просто искам да си ми каже сбогом искам друг и това, защо ме мъчи... не иска да говири за мен.. опитвал съм много пати но започва да води едни дълги монолози, аз ако опитам да взема думата или се скара или се разсарди и вече се отачах от всякаде... Тааа вече се чудя какво да правя, да продалжаваме ли с нея по пътя си или да опитваме докато не успеем някой ден.... Искам да отбележа, че сме имали раздяли, най- дългата месец и едвам съм издаржал всичко наоколо е някакво скучно... сякаш тя е супер готина, забавна и хубава.. всичко друго е отвратително.... Моля дайте ми савети, споделете опит.... Ако се разделим не знам дали ще мога да живея без нея... не искам после да сажалявам и не искам някой друг да я има....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: d65367014f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Моят първи приятел имаше един любим израз за бившите си „Прочетен вестник не се чете повторно“. Е, след като разбрах, че ми е изневерявал с най-добрата ми приятелка НЕплатонически го напуснах и от тогава не съм го виждала, защото имаше право - прочетен вестник действително не се чете повторно.
И ти така. Ти си свикнал с момичето, но не виждам да си щастлив с нея и „любовтта“ ви да ви удоволетворява и двамата. Често се случва това на вашата възраст и всички сме минавали през подобни, а и по-тежки сърдечни сътресения. И все пак - „по-добре ужасен край от ужас без край“!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 99dd651ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Напълно съм съгласен с №1. Понякога любовта може да се превърне в омраза....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker