Обеца на езика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обеца на езика
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3807 пъти
Здравейте, момиче съм на 16 и бих искала много да си пробия езика. Нашите се съгласиха, Но искам да знам дали боли когато ти го дупчат. След това болката не ме интересува. Моля някой ако знае да каже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5e93707eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преди да го пробият ще ти пръснат нещо като упойка на него и езика ти ще изтръпне. Но все пак ще има болка не голяма но така е с пробиванията или татусите. Мен ме боля повече докато зарастне и говорих адски смешно и свалих 3кг. Дано съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6c62318755
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз също исках да си пробия езика и е направих го. Не се притеснявай болката е търпима и от скала от 1 до 5 може би 2. Като ти изтръпне езика усещаш само леко. Не се колебай изобщо утивай в най-близкоро тату студио.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 67ba43b905
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами, точно на езика има много нерви и бъди сигурна, че може да заболи доста, но след един ден болката изчезва напълно и после остава само да свикнеш. Ако много искаш да си го пробиеш, на практика няма да ти стане нищо чак толкова лошо. Но ако те е страх от болката да знаеш една приятелка си направи 6месечна татуийровка на езика. Тя каза, че не я е боляло.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b57561812c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   В моментa нa пробивaнето нямa дa те боли. ще бъде обрaботено мястото с обезволявaщо. Но после.... ух!
Извън болкaтa, ядеш със слaмкa, езикът ти нaдуд, не можеш дa говориш, боботиш...
Инaче си е игрaчкa

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cc0e36ad58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм момиче на 23 и си пробих езика преди 1 година.
Въобще не боли, не се притеснявай от нищо. Спазвай добра хигиена, но като ти казвам добра хигиена, това означава супер добра хигиена.
Но така или иначе, устата винаги лекичко ще ти намирисва. Ще мирише на разложено ( развалено ), но човека който те обича няма да обръща внимание на такива дреболии.
Приятелят ми има "мост" на горните четири предни зъба и проблема е че задържа доста храна под моста и забрави веднъж да се изплакне както трябва, като го целунах по устата се разнесе такава воня на развалено, че повърнах ( извинявам се за което ). Но всичко е наред, той рядко забравя да се изплакне, а пък и аз да си призная обичам лошия му дъх. Страхотен човек е и не бих си представила живота без него. Така че направи си пиърсинг без да се притесняваш от нищо. Успех ти желая и всичко най-хубаво!

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 590fca5a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер шест това да не би да беше тактичен начин, по който да я накараш да се откаже да си пробива езика. Хах, както и да е смятам, че част от коментарът ти нямаше нужда да го пишеш.
Иначе каквато и да е болката се свиква. Да, трябва да се спазва хигиена. Като искаш обица, пробивай без да го мислиш толкова ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 20915d0fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Не искам да те обиждат, но най-курвенските места за обеци са езика и пъпа. Сложиш ли си обеца на езика сто процента момчетата ще те смятат за лесна и, че бързо ще им вържеш. Това се води вид фетиш и много порно актьори са казвали, че тази обеца се слага предимно, че когато правиш свирка на мъжа и му било готино да вижда обецата и демек, че свиркаджийките са с такива. Много хора в интервюта са го казвали. Означава, че имаш палаво езиче. Ако си курва.. давай дупчи се, ама една приятелка още има топче под езика смисъл месо от кожата на езика и сега съжалява, че някога се е дупчила.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f818453b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И-и-и.. представям си те със съдраните дънки и обецата на езика на гарата! Мургава си като индо-българка - с изрусена коса с почти черни корени... Евентуално - преполовена бутилка мастика в ръка и няколко липсващи зъба отпред...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a377263c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз имам пиърсинг на езика от няколко месеца и мога да ти кажа, че не боли толкова, когато го пробиват, но после е по-трудно.
Така де, поне при мен беше така, защото ми сложиха упойка.


Момиче на 18

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a377263c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е, номер 8, направо ме разби!
Ми аз имам и на пъпа и на езика, значи съм курва вече....
Това си е просто мода, ако питате мен, не е задължително да си курва или порно актриса, за да обичаш пиърсинга. А в днешно време всеки е готов да нарече едно момиче или жена курва, по много причини, дори и без да имат пиърсинг. Освен това повечето курви, които познавам, са егати и лиглите и не търпят хич на болка, така че е абсурд да си пробият езика или пъпа.
Момичетата, които имат пиърсинг на езика, поне от моите познати де, са си много свестни, също моногамни, имат си гаджета от години и са си само с тях. И не са ни най-малко курви, нито лигли, всъщност са си хем хубави и женствени, хем са по-твърди и мъжки момичета като характер и си държат на половинките. И никой не ги смята за лесни, нито ги обижда.
Мисълта ми е, че може и да има курви с пробити езици, но не това е критерият, дали си лесна или не!
Вярно е, че е фетиш, но защо да е в лошия смисъл? То и стегнатите крака и големи гърди са фетиш за много мъже, но жените, които се раждат надарени и се грижат за себе си, курви ли са според вас?
И ако някой смята, че е кич, много му здраве! Кичът може да се постигне и без нито едно бижу или пиърсинг, а примерно със силен грим, смешна прическа или курвенски дрешки, които може и да не са разголени, ами примерно шарени и лъскави като на фолк певиците.
Авторке, обмисли го добре! Аз имах достатъчно време да помисля и не съжалявам, че имам обеца!
Но бъди готова , ако се дупнеш, да се грижиш за езика си! Една седмица ще фъфлиш, ще се храниш трудно, ще караш само на супи и по-добре избягвай кафето, горещите напитки и твърда храна. Добре ще е да ядеш сладолед или да смучеш лед, докато зарастне и си купи сандрин (за промиване на венци), ще ти помогне за зарастването, заедно със слюнката.
А, също не пий газирано, докато не ти зарастне съвсем и най-добре се пробий някоя ваканция, за да не фъфлиш в училище!
Успех!
П. п.
Че то има и момчета с пробити езици, ама ако са порно актьори или курвари, ще е престижно, нали?
Аз като имам пиърсиг и какво? Спя само с приятеля си, а обецата я сложих, защото винаги съм искала да имам и бях готова да изтърпя болката, не заради свирките. И ето, че си я имам и не съм си я махнала на втория ден, като други случаи.

Вие пък недейте да слагате всички под общ знаменател! Също както не можем да твърдим на 100 %, че всички блондинки са тъпи, само заради липсата на пигмента меланин в косата , така и не можем да наречем момичетата с пробити езици курви, защото обичат обеци. Вярно, че има съвпадения, но не всички са еднакви, нали?
А и това, че обичаш секса и си имаш фетиши, не те прави курва! Или желанието да се представяш по-добре в леглото , така че дори и пиърсинга да помага за свирките, от момичето зависи на кой ще ги прави.
И сексът може да се прави само с един човек и пак да го обичаш, заради изживяването, не е задължително да е с всеки, така че и любовта към самия секс не те прави курва, още по-малко пък обецата на езика!
И да си курва, озвачава да се държиш евтино, или да си всяка нощ с различен и да не ти пречи чуждото неуважение, докато ти го показват. А не да излъчваш сексапил или примерно на някой консервативен чичко с предразсъдъци, да му се струваш лесна, защото не носиш пуловери през лятото, които да ти крият гърдите.

Момиче на 18

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 дни
hash: bafa846695
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мен ме пробиха без упойка и изобщо не боли.... бих казала че самото пробиване на езика е най-безобидната част, мъките са след това.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 30ddac5339
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз много искам да си пробия езика, но малко ме е страх, защото са ми казвали, че може да си изгубиш вкуса ...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker