Обичам го .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го ..
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1826 пъти
Здравей те :) Момиче съм на 14 години. Преди една година даже повече от година аз се запознах с едно момче в началото не му обръщах никакво внимание, но след това започнах впачтли ме и постепенно се влюбих в него. Обаче както винаги трябва да се случи нещаа се обърнаха аз се влюбих той не ми обръщаше внимание И това продължава от година и повече. Не издържам вече боли ме ужасно много, а никой не ме разбира всеми ми казва ''Забрави го'' как да го забравя след като не искам, не искам кой знае какво от него да ми даде просто един шанс един единствен последен шанс. Мисля, че всеки го заслужава каквото и да е направил. Как да му привлека вниманието? Как да направя нещата да са като преди? Как да го накарам да почувства нещо към мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 052ce32df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Като започнах да чета историята ти - първоначално помислих, че е моята :D Малко объркано си го обяснила, но - отдръпни се. Той ще се поинтересува, ще се зачуди защо го игнорираш. Няма как да накараш някой да изпита чувства към теб насила, но има как да събудиш интереса му.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b0890c0ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Леле май бая си хлътнала, но за жалост ти си изпуснала шанса си. Виждам, че си си взела поука за следващия път, но я ни разкажи как така те е впечатлил толкова много, че не можеш да го забравиш след дори повече от година.

И моят съвет - мъже бол, качествени и не качествени, какъвто търсиш такъв намираш. Е всичко зависи от теб. Забрави го този видяло се е, че не те харесва. Помисли малко, зак'во да рониш "крокодилски сълзи", за нещо минало свършено и приключено.
Запомни!!! Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде. Звучи малко клиширано, но това си е самата истина. Затова горе главата с усмивка на лицето и да не ти пука.

П. С. Може в началото да е изпитвал някакво привличане към теб (което е почти сигурно), но дните са минавали и въпросното привличане лека полека се е изпарило.


един стар лаф - След дъжд качулка.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 97608ff7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си точно като мен. Само, че аз го попитах имам ли шанс, а той каза не, пиша му по фейсбук но в училище не ме и поглежда, момчетата са много, много гадни на нас никой не може да ни помогне само ни казват да се откажем, аз не ти го казвам защото знам какво ти е. Също така и аз съм на 14:( Но не си пробвала да му пишеш по фейса пробвай бъди яка и забавна опитвай се да го привлечеш. Докато не те отреже като мен, но стискам палци за теб не прави моята грешка да го питаш по фейса имаш ли шанс на живо има по малък шанс да те отреже.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3e39361341
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Миличка, приеми че всяко зло, е за добро. Остави това, там където е спряло назад във времето. Много често, нещата приключват още преди да започнат. Но затова си има причина. Просто не е за теб. Някъде там има друг човек. Търпение. Не искам да страдаш.. Знам мислиш, че повече никога няма да обичаш, мислиш, че повече няма да се влюбиш. Но това не е така-Някъде там има някои предназначен, за теб. Любов с любов се забравя.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 46452f3d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен щем е минала година и половина, няма смисъл. ;)
П. С Може и да не съм права, не се влияй от мен - това е мое мнение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker