Подарък за рожден ден. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подарък за рожден ден.
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3653 пъти
Здравейте. Скоро приятелят ми има рожден ден, а не знам какво да му подаря. От доста време сме заедно... и не знам... ще кажете, че аз го познавам по-добре, да, но въпреки това си нямам и на идея... давайте всевъзможни идеи (без ти си прецени.. старая се да е нещо материално), изключваме секса. Надявам се получа мнение от момчета и момичета. Споделяйте вие какво сте подарявали, какво бихте искали... и т. н. Не е хубаво да подарявам техника, а за хоби.. не знам... Благодаря предварително на изказалите се. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: a7c3ca13f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз съм момче и бих искал някое момиче за рождения ден да ме заведе на кино но ако той много те цени и внимава да нете загуби мисляче каквото и да е ще е доволен но ако е не кино мисля че върши работа


П. п. аз съм на 13 и много бих искал да си имам гадже такаче се радвай поне за това :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 00fc587624
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Хахаха аз ще го кажа.. Ти го познаваш най-добре.. Какво имам предвид.. Какво харесва.. Ако харесва футбол, му вземи нещо на любимият му отбор, ако харесва друг вид спорт например баскетбол може да му вземеш нещо баскетболно. Най-хубавите подаръци са тези от сърце. На моят най-добър приятел подарих една като кутийка в формата на сърце (малка беше) и вътре имаше 100 причини "защо те обичам".. Бях ги сгънала супер сладко и беше много хубаво. Другото което беше, беше един огромен колаж с наши снимки и в 20 плика от писма имаше послания.. На пликовете пишеше отвори когато... си ми сърдит (НАПРИМЕР) и вътре има послание от сорта на "ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ, КАРАНИЦАТА Е ВРЕМЕННА-ЛЮБОВТА Е ВЕЧНА".. Също имаше отвори когато... искаш да знаеш колко те обичам(например) и вътре пише "ТА КОЙ НЕ ТЕ ОБИЧА ТИ СИ.. *И ИЗРЕЖДАШ ХУБАВИТЕ МУ КАЧЕСТВА*.. ).. Аз имам идея за доста пликове и беше супер сладко.. Сега знам, че аз го подарявах на най-добър приятел а ти на гадже, но друго оригинално не можах да измисля.. Защото иначе идват вече познатите парфюми, и козметики и т. н а мисля, че това е интересно и направено с любов, това го прави по-ценно :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2bf4b24941
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   И аз имах същият проблем, всъщсност аз преблегнах към класиката-Часовник. Беше в кутийка с панделка. Няма голям избор за подарък на силния пол. Пък и той доста се зарадва и си прекарахме доста добре. УСПЕХ :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 08e4060b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Миличка, най-добре е да му подариш например ваша снимка да я изкараш в някое фото и да я сложиш в рамка. Аз подарих това на моя за рождения му ден и той се зарадва много, наистина подаръка е не много скъп, но наистина ще бъде ценен за него едва ли има човек който да не се зарадва на снимка с половинката си, като знае че е подарено с обич. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9016d2b440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Недей да му подаряваш парфюм, освен ако не си 100% сигурна, че ще му хареса. Това не е отговор на въпроса ти, но все пак ще ти помогне. Иначе винаги можеш да го поканиш у вас или някъде за "по-специална" вечеря и да завършиш със с.. Аз като момче ти казвам, че за мен няма по-добър подарък от това.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4ffe2f009a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Нещо оригинално например..!? .. Ваша обща снимка.. прочети в интернет всичко свързано със снимки и ще видиш, че има доста интересни идеи, които ще зарадват любимият ти човек :) По-добре отколкото някаква блуза или парфюм, които можеш да му ги подариш по всяко време.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 24736e6c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Подари му някакво герданче или нещо такова, или тениска, чаша нещо с ваша снимка, ако имате много снимки можеш да направиш цял албум, но най-добре ми звучи герданче, може би кръстче или не знам...
Мисля че щом е от теб би се зарадвал на всичко. Щом трябва да е нещо материално може и часовник, хем материално, хем символично. Но по-добре не му подарявай парфюм в никакъв случай, защото това се смята за намек, че мирише лошо :D... Успех

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 539e0b7f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен пък му поръчай нещо от тук:
http://www.bezpanika.com/
Всичките са супер-идейни!
Часовник на Зад, левитираща химикалка, душ, който свети като пуснеш водата, USB-вентилатор...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker