Инстаграм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Инстаграм
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2868 пъти
Здравейте, приятели :) чувствам ви близки, тъй като постоянно чета истории на сайта, а ето, че дойде и моя ред да ви поискам съвет.
Става въпрос за инстаграм, където качвам снимки и имам доста последователи, които ценят лошите навици, за разлика от мен и въпреки че не съм съвсем себе си в този акаунт, ми харесва да го водя и да знам, че хората се интересуват. Та качвам снимки на цигари и алкохол понякога, но примерно са ми в ръката или оставени някъде, без да ги употребявам, не ме влечат просто. Проблемът е, че нашите наскоро започнаха да се ровят в инстаграм и да ме търсят, тъй като знаят, че отделям време за там и споделям някаква част от ежедневието си, което не трябва да ви навежда на мисълта, че не споделям с родителите си. Те видяха снимките на цигари и т. н. и сега са много разочаровани, въпросът е как да ги убедя, че не го правя наистина, а е само заради последователите.. за мен това е изкуство. Не искам да задълбавам в темата за изкуството и хората, но чрез такива постове ги карам да ме слушат, а докато ме следят се старая да ги обогатявам и духовно.. наясно съм, че звучи странно, моля за помощ, КАК ДА ИМ ОБЯСНЯ? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0e7c9248e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи им просто че това е вид фотография и просто се влияеш от модата и интересите на хората и си решил да направиш това за да покажеш че имаш усет към "модерната" фотографията един вид че го правиш за последователите си или феновете си така да ги нарека,но това са просто снимки ако ги употребяваше ще да качваш снимки как ги употребяваш.Това е нещо като сценично поведение.Но реално погледнато показваш това което хората искат да видят.

Дано се вържат :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b5eee0d640
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто им кажи, ако не ти вярват да те душат всеки път като се прибираш и да ти следят парите. Ако наистина няма какво да криеш, това е вариантът. Колкото до фотографиите.. предполагам знаеш, че това е АДСКИ комерсиално и изтъркано. Снимки на цигари, на дим, на уиски, на "свръхсмислени" статуси от Коелю и тем подобни. Ако е само заради последователите, няма лошо. Хубаво е да знаеш, че това е глупаво и изтъркано. Изкуството не е винаги там, където го търсят хората.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b884aaeed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако не си ги лъгала досега не виждам защо да ти нямат доверие. Кажи им да ти направят тест за алкохол и наркотици и да видят резултатите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c8af1c44f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Днешните деца.... просто нямам думи, вместо да висиш пред този лаптоп можеш да станеш и да кажеш обичам те на майка ти или на баща ти да им помогнеш с нещо да отделиш време за нещо друго, знаеш ли колко хора ти виждат там снимките и работите дето публикуваш цял свят всеки от всякъде може да ти копира снимките или да ги види. Това един ден ще ви съсипе живота... Аз като бях малък на 12-13 години на вън бях до полунощ майка ми се караше и викаше през прозореца да се прибирам колко съм се крил да играя и още много работи който сега вие не можете да правите заради тези компютри. Аз да не мислиш, че като малък съм имал такова нещо... не на мен първия телефон ми беше на 20 така че, ама съм жив нали.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c1d3cd4252
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кажи им това, което наистина става. От това, което сподели се разбира, че не си от този тип хора. Обясни им, че хората се интересуват от такива неща и въпреки, че не си заинтересуван/а от това да си тровиш живота. Ако за теб това е наистина важно, или или пък интересно - те ще разберат.



Късмет! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b9ef0dd9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 - Поредния консервативен тип, който търси къде да си избие комплексите. Ние сме ново поколение. Компютрите со неизменна част от ежедневието ни, живеем в съвсем други времена, достъпа до технологии е много по-лесен от колкото по ваше време. С цялото ми уважение, но поколението преди вашето също е намирало неща, които правите за кусури. Просто няма как :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b5eee0d640
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 7 - поредният съвременен тип ;Д Това, че сега нещата са така, не значи че така е редно и правилно, нали знаеш? Децата стоят пред компютрите, надебеляват, разболяват се, развалят си очите. Това е искал да каже номер 5. Аз съм точно в средата между него и теб. Видял съм и 2те "епохи" и мога с ръка на сърцето да ти кажа, че животът докъм 2003-2004 беше десетки пъти по-добър. Ти няма как да го знаеш, но недей да си мислиш, че като чаткаш по Ай-пада и си хванал Господ за шлифера.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker