Никога не съм се чувстала така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога не съм се чувстала така
преди: 10 години, 6 дни, прочетена 1407 пъти
Здравейте! Никога преди не съм писала в такъв сайт но днес ще го направя надявам се да можете да ми помогнете всеки коментар е от полза за мен. (на 16 съм)
Всичко започна след като се преместих в ново училище момчето което харесвам беше там, отначало не му обръщах внимание но с течение на обстоятелствата той започваше да ми обръща повече внимание смеехме се това беше най хубавата година от живота ми срещнах НЕГО. Той ме промени изцяло (в добрия смисъл) дори не разбрах кога мина тази една година през първия срок от учебната година ходех постоянно заради "фр" но всъщност ходех заради него когато го видя и все едно не съм аз. Но след учебната година нещата станаха по сериозни виждах го често (всеки ден). Писахме си във facebook и тогава той ми предложи но най-добрата ми приятелка го мрази ненавижда го и какви ли още думи му говори, не тръгнах с него заради нея. Пак го виждах но изведнъж той започна да страни от мен после пак идваше при мен объркана съм. Обичам го, знам че това е силна дума за едно 16 г. момиче но е така толкова много го обичам, но така се получава че няма как да съм с него. Никога преди не съм се чувстала така обичана от някого и не съм обичала толкова много бих направила всичко само той да е добре. Опитвала съм се да го забравя като тръгна с друг но не мога да целуна момче което не харесвам немога да се преструвам че тази любов е за него като е само за момчето ми (моето момче) :( Немога да целувам друг с мисълта за НЕГО. Обичам го понякога си мисля че немога без него наистина е така никога няма да го забравя. Немога да споделя на родителите ми не им споделям кой знае колко затова споделям тук с надеждата да ми помогнете или поне да го забравя но как? :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 дни
hash: e0a100ec6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако искаш да си с него бъди, ако наистина ти е приятелка тя ще те разбере, все пак ти ще си с него не тя. Ако тя започне да страни от теб заради това поне ще разбереш каква приятелка ти е била. А колкото до момчето може би просто е объркано от всичко това. Ако има шанс да бъдете заедно, пробвайте пък каквото стане. Не може заради тази твоя приятелка ти да бъдеш нещастна! :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 0d553a98d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Заебавай мнението на приятелката ти и тръгвай с момчето. Тъкмо ще си проличи доколко ти е истинска приятелка.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 54d4c68d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Приятелки-предателки нали знаеш, не я слушай тя може да си говори против него колкото иска, дори и да развалите приятелството си, не се плаши, имаш си момче с което, вярвай ми, ще искаш да си постоянно и изобщо няма да се сещаш за приятелките си. А може би просто ти завижда или и тя го харесва, възможностите са много. Но ти трябва да бъдеш с него, ти искаш да си с него, не слушай останали, направи това което трябва и което искаш. Остави на страна приятели, семейство, и просто бъди с него. Повярвай ми няма да съжаляваш. Човека до теб е много по ценен дори и от най-добрия приятел (ако наистина те обича и иска да е с теб естествено), знаеш, че той винаги ще е до теб, можеш да му казваш всичко, да му споделяш. Ще видиш как с течение на времето, той ще се превърне в твоя най-добър приятел.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: 23db4dcde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласен с 1.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0fb9c06a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ви за подкрепата и изказванията :)
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker