За една голяма и безкрайна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За една голяма и безкрайна любов
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1237 пъти
Няма на кого да споделя. На никого не му пука, никой не се сети за мен, никой не иска да попита защо гледам втренчено и не говоря от няколко дена, объркан съм. Запознах се с нея доста отдавна, не е от колкото време вие си мислите. Не от няколко дена, от 3 години и половина тя е моето зайче. Не съм спирал да мисля за друга. Тази зима, 2013, 1 Ноември, Хелоуин, денят на Будителите, излязохме заедно, и още едно момче беше с нас. Звънна и телефона, той седеше до нея и тя каза че майка и звъни. Той и погледна телефона и ми прошепна че не е майка и а някакъв "Марти <3", тя отиде да говори настрани, и като се върна каза че майка и я вика да се прибира. Момчето с нас ми каза че ще я проследи за да разбере къде отива, и ще ми каже, защото той разбра че на мен не ми хареса това че тя ме излъга. Прибрах се и 20 минути по-късно той ми каза че се е срещнала с някакво момче което тя е прегърнала, а тои е посегнал да я целуне. До там. Той не е видял нищо повече. Това ще ви го доразкажа когато трябва в историята от нейните думи, истината.

Писах и на същата вечер когато влезе на линия, че не искам повече да я виждам, не искам да имам нищо общо с нея. Тя се съгласи и не ми писа повече, а аз я махнах от приятелите си в Facebook.

Сега на 3-ти срещу 4-ти през нощта (Юли месец)
тя ми прати някаква покана за приятелство. От начало се зачудих коя е тази, защото бях зарязал всеки спомен за нея, някъде надълбоко. Затворих си известията и след няколко секунди ми светна че е тя. Зарадвах се защото ми липсваше адски много, въпреки че и бях ядосан. Оставих я да "лети на свобода, пък ако ме обича.. ще се върне".

Ето, писа ми "хей", и аз и отговорих негативно "с какво мога да съм ти полезен", защото исках да я подразня. Тя ми каза че искала да знае как съм, и решила да ми пише. Казах и че нямам какво да си пиша с нея, че пътищата ни се разделиха, но тя настоя. Казах и че съм добре, пак заядливо "супер съм, живея си прекрасния живот, имам си и приятелка (не нямах приятелка.. ) а ти как си? " Тя ми каза че въобще не е добре, и че има проблеми, искала да си попише с мен за да и дам съвет, защото само аз съм я разбирал прекрасно.
Съгласих се, отначало не исках да и показвам че ми пука, но после... Ето тук за това което щях да ти кажа от нейните думи.. тя ми каза, че този "Марти", я е принудил да вземе да шмърка (тя дори не е искала да ходи при него както когато онова момче я проследи) така, това ме шокира.

Тогава ми разказа как е забравила телефона си отключен, отворен чата и с най-добрата и приятелка. Най-добрата и приятелка и разказвала за ефектите от това, и какво е говорела сестра и преди да се зариби напълно (сестрата на най-добрата и приятелка е умряла от това), да, и почнала да цитира сестра си как и казвала "Искам да си направя свят от линийки и да го издърпам целия", но майката на моето момиче прочела само това. Толкова се ядосала че не искала да чете друго. Не разбрала че най-добрата и приятелка просто е цитирала. На другия ден дори не я е питала какво става а отишла при класната и и казала че е въпросното момиче е наркоманка и се опитва да зариби и дъщеря и, и завели и двете в полицията, и двете не казали нищо една за друга. Изпратили ги и двете на село (от различни села са), като наказание. Аз толкова се ядосах, че поисках да я видя и да я прегърна, и я убедих да дойде след цяла нощ писане. Взе някакви пари, имаше само за отиване, но когато си тръгваше аз и дадох.

Дойде в 8 сутринта у нас, седнахме да си говорим и тя легна в мен, започна да разказва същото но не ми пукаше и просто я галех за косата и врата, после се изправи и видях че е със сълзи на очите, избърсах ги (колко сладко) и просто и казах директно че искам да я целуна (та ние ходехме 2 години и не се бяхме целували), просто и го казах, искам да те целуна, тя си замълча и след минута гушкане го направих и тя не ме спря. После си полежахме и пак я целунах, този път беше с език. Този път беше толкова силно, че ОТНОВО СЕ ВЛЮБИХ В НЕЯ ((( ДА СЕ *** В УМНИЯ ))), хващах я и я щипех с цялата си длан за бедрата, както по филмите, изглеждаше ми секси, хващах я и за дупето, пак я прегръщах, галех коремчето и, целувах я по врата, и така заспахме.

После се събудихме, пита ме колко е часа, беше 13:50, тя трябваше да си ходи в 15:00 в колкото и беше автобуса за селото и, тъкмо станахме и пак се хвърлихме, толкова ни харесваше това което се случва. Тя не искаше да говори за последствията и дали ще я накажат по-гадно, та дори аз не мислех, че правя грешка като я карам да бяга от у тях. Но все пак всичко беше невероятно, не съжалявам че я направих щастлива. Дойде едно друго момче с което сме най-добри приятели от доста време, и трябваше да излезем, защото му обещах, те се запознаха, той не се разсърди както правеше преди когато го отрязвах заради други хора, защото той иска да излизам само с него (какъв егоист, хаха), изпратихме я до гарата, целунах я отново и тя се качи.

Сега само си повтаряме колко се обичаме, колко искаме да се повтори, разказваме си неща които сме пропуснали докато сме били скарани. Прекрасна е. Толкова съжалявам, че съм я оставил в труден момент. Дори не и позволих да ми каже че този Марти е такъв боклук, щях да го убия на място, щях да го заколя докато си ходи по улицата посред бял ден, тя си е моето момиче просто бях подтиснал чувствата си за да я оставя да бъде свободна и да прави каквото иска.
Моля ви, помогнете ми. Как да постъпя? Да я допусна ли до себе си отново... обичам я толкова много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 70145b547d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Kолега, луд ли си? Утре тая ще е така с някой друг...
Този тип жени са много опасни! Това сега вашето са безобидни детски свалки, но събереш ли се с такава жена, един ден ще гледаш и ще храниш ЧУЖДИ ДЕЦА, без да знаеш, че не са твои! Помни ми думата!
Такова "нещо" го изхвърляш от живота си и повече никога, ама никога не се сещаш за него! Точно както си направил, само че трябва да бъдеш твърд до края!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6d0ae0a899
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами опитай, аз това бих казала :) Всеки прави грешки все пак.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 951d370891
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   по-скоро не, в противен случай винаги ще си сигурната й резерва когато поредният я изрита или нещата не се получат. и не скачай срещу въпросния Марти, едва ли й е опрял пистолет в главата, за да се среща с него и после да шмърка. не забравяй, че тя съвсем доброволно те е излъгала, за да се срещне с него, ако я е преследвал или притеснявал, е можела да ти каже.
жените обичаме да се изкарваме жертви, а вие, мъжете, обичате да сте в ролята на спасители.
не съм особена оптимистка за бъдещето ти с това момиче...
Ж42

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 88a16a9f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си луд. Имаш нужда от професионална помощ.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6c030278a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   да трябва да се съберете толкова сладка история :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d805f60454
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Внимавай с нея. Опасно е, бивши наркомани няма, а тя в точно това се превръща. Не се забърквай в нищо ако се опита да те вкара в нещо. Пази се от неприятности, пък любовта ако всичко е наред. Успех!

Ж43

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker