Мaмa и тaте искaт дa се рaзведът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мaмa и тaте искaт дa се рaзведът
преди: 10 години, 2 дни, прочетена 1335 пъти
Здрaвейте, aз съм момиче нa 15. Мaйкa ми преди годинa и половинa зaпочнa дa пише с един мъж. Бaщa ми знaе и зaрaди товa всеки ден се кaрaт. Не могa дa ги търпя не знaм кaкво дa прaвя. Мaмa искa дa се рaзветът зaщото вече не го обичa. И зaрaди психическия и физическия тормоз. Но бaщaми още много я обичa. Не знaм кaкво дa прaвя. Моля помогнете. Дaйте ми някъкъв плaн кaк дa опрaвя всичко. Моля ви не ми отговaряйте от сортa "не се меси", "устaвиги дa сaми ще се упрaвят"Блaгодaря предвaрително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 ден
hash: 9d29816f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Чета и някак си си представям 8 годишно момиченце, а не голяма 15-годишна госпожица, която след 3 г. ще е пълнолетна и ще напусне за винаги „мама и тати“.
Мила, ти на 15 г. би следвало вече сама да изживяваш своите любовни драми, тръпки, не да шпионираш тези на родителите си. Техният брак е свършил. Ако обичаш и двамата си родители, не им се бъркай и най-вече не взимай страна - тати е добрият, мама е лошата и обратно, защото в любовтта винаги има двама и в разпадането на един брак винаги и двамата имат вина и са жертвите - никой не е искал да стане така.
Съветът ми за това е да спреш да обвиняваш, да приемеш, че бракът е свършил, но не и родителите ти - майка и баща ще имаш и след това и да се ориентираш към повече свои личен живот, среща с момчета и момичета, споделяне с приятели, ако ти помага.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 391ee7388a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   няма как да оправиш нещата между родителите си - те са пълнолетни хора и решават за себе си. можеш обаче да свършиш нещо полезно - да учиш, да наблегнеш на образованието си и да си оправиш правописа, че си отчайващо неграмотна.
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 07ef0039be
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 1 - не си прав/а. При развод, детето в повечето случаи остава при майката ( е тя може да избере, но по принцип е така ). Родителите ми не са разведени, но имам приятели на които са. Вярвай ми тези оставащи 3 години може да са истински ад. Когато майката си доведе новият приятел той ще бъде мил, ще и помага с домашните даже... но докато сключат брак с майка и... Тогава става страшно, тормоз, психически и физически, робство и тн. Една приятелка е роб в собствения си дом.... повреждането на психиката е необратимо.

Аз мога да те посъветвам така: Говори с майка си и баща си. В днешно време много деца не говорят с родителите си.... Обясни им, че не искаш да се развеждат, че дори и да не се обичат - пак могат да живеят заедно заради теб. Ако не са толкова консервативно семейство - могат да си дадът някакъв "прозорец" от да кажем 3 месеца. През които всеки може да прави каквото си иска, и нямам предвид да се разлага на дивана пред телевизора, ами да излиза по-често с приятели, да прави безразборен секс колкото си иска и тн. Ако преценят че този начин за живот им харесва - да се развеждат. Кажи им го направо, без да се срамуваш. Няма да ти се разсърдят повярвай ми, ще се замислят.
Другият вариант е да се изместиш в гимназия в друг град. Така ще си настрана от всичко това което става в дома ти.


Поздрави, Dr. Maidan

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: 2aa890f9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нaписaх стaтиятa зa дa помогнете дa ми дaдете съвет кaк дa се спрaвя, не ми трябвa дa ми кaзвaш брaкa е свършил и твa е крaя!!! Aко нямa дa помогнеш по-добре не се меси!!! И дa прaвa си не съм нa 15, a нa 13!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 9d29816f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   „Здрaвейте, aз съм момиче нa 15“ - откъде да ти знам истинската възраст? Пишеш, че си на 15 г.
Номер 3, след 10 г. възраст детето може само да си избере родителя, при който да живее, стига този родител да го иска и да има условия, така че НЕ Е ВЯРНО, че детето автоматично оставало при майката.
Колкото до това, че тя едва ли не утре ще си доведе някой друг мъж, това ти не можеш да го знаеш.
Моят съвет е да не взима детето страна в спора и да се възползва от правото си да избере родителя, при който ще живее. В днешно време разводите не са нещо особено и страшно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 2aa890f9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От aвторкaтa
Искaм дa повторя, родителите ми не сa рaзделени. Мaйкa ми искa дa се рaзведе някой ден aко нещaтa влошът. Не искaм фa ми кaзвaте aз при кой ще остaнaвaм след рaзводa(aко имa тaкъв). Искaм дa ми кaжете кaкво дa нaпрaвя зa дa се обичaт отново. Говорилa съм с тях, но без ефект.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: 9d29816f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, нищо не можеш да направиш, за да се обичат други хора отново, дори да са собствените ти родители. В любовта са двама, не трима. Ти си им дете, но не можеш да управляваш техните постъпки и поведение.
Единственото, което можеш да направиш е да гледаш своя си живот и приятелства и да им засвидетелстваш любовта си И НА ДВАМАТА, а де не позволяват да те настройват един срещу друг. Например майка ти да ти каже, че баща ти е лошият и виновният, защото я тормозил и не я е обичал, а той, че тя е лошата, защото пише с друг по Скайп. Ако това се случи ти НЕ ЗАЕМАЙ страна, кажи на съответния родител, че го обичаш, но обичаш и другия, защото ти имаш и майка, и баща и толкоз.
В никакъв случай не заемай страна!

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 97f0fd8393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, авторке. На 15.. после на 13. Накрая ще се окаже, че си едно малко 10-11 годишно дете, което има доста време да чака до пълнолетност. Не знам защо но имам чувството, че бащата ти е по-добрия вариант да отидаш при него. Все пак ти не можеш да им наредиш да не се развеждат. И тъй като вероятността за развод е голяма (предполагам), просто ти познаваш родителите си и ще решиш при кой да живееш а с другия ще се срещаш по-рядко. Не съм запозната със законите или правилата за това детето при кой родител при трябвало да отиде и на каква възраст може да избира. Не знам до колко помогнах, но моя съвет е ако не можеш да ги разубедиш просто да решиш при кой ще ти е по-хубаво и по-добре за живеене. А това да взимаш страна е някак... ами не можеш да не ходиш при никой от двамата. Трябва да заемеш страна при която да отидеш, но не да се застъпваш. Все пак ако баща ти обича майка ти може да си на негова страна защото и той не иска да се развеждат.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 2aa890f9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Aвторкaтa:
Зa мен рaзвеждaнето не е вaриянт. Отклонявa ме се от темaтa!!!! Кaжете кaкво AЗ могa дa нaпрaвя (дa говоря с тях ли) Незнaм... Мисля че след 26 години брaк все ще обичaт още!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2aa890f9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aбе и aз в същaтaтa ситуaция горе-дилу ще слядя темaтa.Дaвaйте оредложения !?_-плс
М18

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2aa890f9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вaй aз незнaм кво дa кaжa дaвaйте предложения щот и aз съм в тaкaвa ситуaция!!!
М15

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3972cd862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами миличка опитай се да ги задържиш още малко и аз съм така с моите родители, но аз съм на 9 спокойно скоро ще започнеш самостоятелен живот

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1fdff3532b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Колко неграмотно лапе, пък тръгнало да се меси в живота на родителите си, вместо да заляга над уроците. И все пак, разбирам, че си в доста неприятна ситуация, но приеми го - не можеш да ги накараш да се обичат отново, но пък ако баща ти обича майка ти - за какъв тормоз говорим, както си споменала горе? Нещата нещо си противоречат тук, но както и да е. Моя съвет е да си гледаш ученическите работи и ако се стигне до развод да ги попиташ дали са Убедени, че го искат и ако е така, просто ще се реши при кой родител искаш да останеш. Това е, мисля, че друг вариант - няма :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 143675cfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моите родители са разведени от няколко години.На 17 съм. Обичат си ме и двамата и не виждам проблем. Щом така са си решили нека бъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker