Първият/Първата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първият/Първата
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2384 пъти
Здравейте!

Интересно ми е да ли всяка жена помни първия си и какви чувства пораждат тези спомени в нея, когато се сети.
Ами мъжката аудитория-вие помните ли първото си момиче и първото, което сте отворили. Какво си мислите вие, когато се сетите.

Много моля модераторите да публикуват моите въпроси. Сигурна съм, че и други хора са любопитни!

Благодаря предварително на всички, които ще се включат в темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: a66679ac6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен беше резил, ама тогава толкова се радвах, че съм станал "мъж", че не ми пукаше. Аз бях на 16, тя на 15. Бяхме ходили с момичето 5 мес. и двамата бяхме девствени. Аз обаче си трая, викам си, тя ако иска, ще си каже. Обаче толкова се вживявам, че тя ми прави намеци вече, а аз не вдявам.

По едно време вече ми каза направо и викам ОК. Гледах предварително едно порно да видя как става работата. Викам, еми то лесна работа - лягаш върху нея, натискаш и готово.

Почваме ние, аз си лягам, нали, както по филма и натискам, обаче опира някъде и не става. Пробвам втори път, пак не става. На третия път тя не издържа и вика "Не уцелваш дупката. " Викам и: "Абе, как не уцелвам, във филма беше легнал точно така и стана. " Пробвам пак да уцеля, обаче не става.

Няма проблем, ще си помогна с ръка, за да го насоча. И това съм го виждал как става. Пробвах, обаче пак опира. Викам "Пак ли не уцелих? " Тя: "Абе, уцели, ама нещо не става. " Аз: "И таз добра, как така хем уцелвам, хем не влиза. По филмите е толкова лесно. Влиза като у тях си. "

Натискам, натискам, не става, тя явно се стегнала от притеснение. Отказах се. След половин час пак пробвам, пак зор малко, ама на края стана. О, викам, то било топло там. И докато си го помисля, вкарвам 5 пъти и на шестия хоооп, айдееее - толкова беше.

И аз вече горд и доволен, станал "мъж", си лягам доволно до нея, а тя ме гледа с недоумение и вика "какво става? " "Е, как какво, свършихме. " И тя се пляска по челото и вика "О, Боже, ама ти свърши ли? " А аз учуден и недоумяващ: "Е, да, бе, ти да не би да не си свършила? "

Тогава разбрах, че на жените им трябва мааалко повече от 6 вкарвания. Щото по филмите нали "свършват" едновременно и си викам, щом аз съм свършил, значи и тя.

Забравих да кажа, че когато успях да го вкарам, тя започна вика "ооох" (защото я болеше, нали и беше за пръв път), пък аз си мисля, че вика от кеф (понеже от порното знаех, че викат от "кеф"). Та си казах тогава "е, аз съм егати добрия, щом още от първия път, я накарах да стене от кеф. Смятай, ако го напрвя още няколко пъти колко добър ще стана".

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7f204bdd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първият ми път беше на 17 г. с мъж над 25 г., на комуто имах доверие. Лошото е, че не оправда доверието ми и при любовна игра ми го... просто отзад без да мога да направя нещо. Не почувствах нищо, защото не съм била явно възбудена, а само имаше дискомфорт и лека болка, но най-лошото беше, че продължи достатачно дълго, за да почна да си мисля за контролното по физика на следващия ден. Поне ползва кондом, за което съм му много благодарна, защото като жена нищо не можеш да направиш в този момент - мъжът те доминира физически. За жената мисля, че е по-трудно да започне по принцип полов живот, но ако е с неподходящ партньор е кошмар. С този мъж ходих още към година, но честно казано сексът си остана като вид процедура, а често мислих за всякакви други неща, дори преговарях уроци по история мислено!
Мисля за първия си път като за голяма грешка, защото се предоверих на уж опитен и „истински“ мъж и останах прекалено дълго с него. Ако можеше да върна времето назад, нямаше да се пазя до 17 г. възраст, а бих го направила с един съученик на 15 г., с когото имахме нещо като романс и поне знам, че щеше да е внимателен с мен. Нищо де, първият път е само първи път и не зависи от него целият ти полов живот.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 11ca874a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Помня ги от първата до последната...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e6c190decc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво N1 пръснах се отсмях честно. Голям мъж си бил тогава :D

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aed44e8814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1 направо ми оправи настроението:-)не оцели дупката... :-)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5011cdd00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Помня го първото момче, с което правих секс... Нямам кой знае какви спомени, защото аз не го обичах, даже не можеше да се каже, че ме и привлича, просто много ми се правеше секс, не исках да съм девствена вече, а нямаше как да съм с момчето, което харесвам, защото с него нещата не вървяха на добре, нямаше да се получат и аз реших с онзи. Правихме го 2 пъти общо, след което тотално го зарязах, не ми харесваше с него, не знаеше как да възбуди момиче, уж се хвалеше с голям опит, с 2 години по-голям от мене е. Криво му стана, ама аз какво да направя... Повече с никой не съм правила секс, предпочитам да си мастурбирам, докато не съм с някой, който поне ме привлича, чак да го обичам може и не, и без това трудно се влюбвам, защото иначе все няма да ми харесва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: dca2c11827
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Помня го първия, как. Такъв смях нямаше. То всичко приключи за 4-5 минути :) Но ние като по гениални ползвахме лубрикант , и по-малко ме болеше.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker