Приятелката ми преживява най-ужасяващия си период... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми преживява най-ужасяващия си период...
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 2956 пъти
Здравейте всички!
Имам приятелка, истинска, която ме познава по-добре от всички. Познаваме се вече 6 години, но сме по-близки от 2. Не знаете колко прекрасен човек е. Обичам я много. Но един ден тя се появи със съвсем нов стил. Обикновено се обличаше свежо и беше винаги усмихната. В рози ден не беше така - приличаше да Кеша, че и по-страшно. Косата изправена (като по принцип) но този път с обем. Размазан грим, дрехите бяха черни "рок" стил. Честно казано изглеждаше наистина добре, направих й комплимент, чрез който исках да й покажа, че я подкрепям на 100%.
Оказа се, че това е само една стъпка към промяната.

Скоро тя започна да се отдръпва постепенно. Другите не виждат промяната, но те не я познават! Скоро разбрах, че имала ново гадже. И то не ми го каза тя, а ги видях да се натискат на капака на колата му пред училище. Забравих да спомена - аз и тя сме на 14 години, а приятелят й на 19. Постоянно ходи като дрогирана. Опитах се да разбера нещо, да я предразположа да се върнем към миналите ни отношения - не се получи. Отгодаряше ми на всичко кратко и безразличо. Дори съм я виждала да пие в училище. Целува се с тоя "боклук" навсякаде - пред учителки, пред приятели, в което няма нищо лошо, но те точат лиги навсякаде и буквално се мляскат.

Не е казвала на родителите си - и ми забрани и аз да го правя. Не съм сигурна, но мисля, че е шмъркала веднъж. А приятелят й до колкото чух, баща му е някаква мутра. Много се тревожа за нея. Винаги ще съм там, когато има нужда, но не знам как да й помогне, след като не ме допуска до себе си . ПОМОЩ, ПОМОЩ СПЕШНО Е !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 899a8abbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли все едно четах моята история,с едно момиче бяхме най-добри приятелки още от 11 годишни,запознахме се в Испания където живея и уча още от първият учебен ден бяхме неразделни,Сега аз съм на 16 а тя на 15 все още,но сме един и същи набор.Бяхме малки забавлявахме се,играехме,лудеехме докато тя почна да има гаджета и то не 1,2, а поне 6,7 аз нямах и ми беше гадно,че ме пренебрегва заради гаджетата си които даже не бяха сериозни.

Ходеше с едно момче който в момента ми е страшно добър приятел на 19г. и наистина е много свестен,но са правили секс и от тогава тя не е същият човек.Скъса с него и още на същата вечер тръгна с непознат на 21г. , ходиха 5 дена скъсаха и сега ходи с един на 24г.Просто не можех да позная най-добрата си приятелка.Стана егоистка,кукла барби която всички искат,но тя е сляпа за да види,че само я използват.Иска да е център на внимание а аз останах на заден план,почнаха коментари от типа:"Не си прави такава готина прическа ще станеш по хубава от мен","кво ти пука кво говорят за мене нали не те обсъждат".Завижда ми и съм се убеждавала не 1 път.В даскало почнаха да говорят,че е курва и какво ли още не.Аз не исках да сме приятелки вече,не виждах момичето от преди 5г.,казах и какво мисля за нея в лицето и,но тя не успя да разбере колко много се е променила.Не сме се карали просто и казах,че всяка трябва да продължи по своят път и,че в моят вече няма място за нея.

Знаеш ли,виждам я почти всеки ден и сега сме само на "Здрасти" и"Чао".Говори с приятелката си по някакъв начин,ако виждаш,че не иска да говори с теб и не ти споделя не се мъчи и се примири,защото и моята криеше гаджетата си,почна да пие,да пуши и не ми е казвала никога,докато един ден не я видях.Между момичета трудно има истинско приятелство бих казала повече:завист и злоба!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 333e1e874d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казваш й всичко в очите, така както го виждаш. Ако не разбере в какво се е превърнала, просто говори с родителите й или кажи на класната й, че има проблеми. Те ще те посъветват как да постъпиш. А ако сама не желае да се променя, просто я остави. Човек ако сам неможе да си помогне, никой друг неможе.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 275a09b7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Eх, деца, няма от какво да се учудвате, такива са тийнеджърите. в тези години голяма част от тях се променят изведнъж по различни причини, най-вече защото се стараят да се харесат и да се правят на много оборотни. бих казала,че някои деца са по-празноглави от други, но може би и това не е точно така.

Mоят съвет е ако не успееш с няколко раговора да й докажеш колко безмислени, смешни и глупави са тези нейни напъни, просто се отдръпни, радвай се че ти не си такава, поучи се от този урок и намери не толкокова празноглави приятели. в крайна сметка това са години, в които на децата им е позволено да правят грешки, стига да не са фатални разбира се.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bb53f295e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво те кара да мислиш, че можеш да решаваш вместо нея? Да не си й бавачка? Това е нейния живот, не твоя. Кажи й честно какво мислиш, но не плети интриги зад гърба й, както те съветва номер 2. Само ще довършиш приятелството ви по този начин. Тя е тийнейджър, позволено й е да прави луди неща, дори и грешни понякога. А може би и на теб ти е време да разчупиш малко рамките?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8615294c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Зарежи я, свършено е с нея.Щом смърка и пие от нея човек вече нестава.И по-зле ще става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker