Напълно нов живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Напълно нов живот
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2031 пъти
Здравейте.Аз съм момиче на 16 години.До сега си живеех в България,но родителите ми са от 4 години по чужбина и сега се преместихме да живеем в Англия.И от септември започвам тук да уча.Приятелите ми ужасно много ми липсват.Не искам да съм тук,но нямам избор и много съм изплашена за езика.Нямам си никаква представа за английския език.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: fabbcd7e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж мила знам, че много трудно да изоставиш приятелите си и да отидеш в друга държава. И това положение няма да се промени до като не навършиш пълнолетие. Стегни се, ще ти е много трудно в началото, но ти да не си най-тъпата на света та, за да не можеш да научиш тъпия език. Настрой се положително, бъди борбена. Пожелавам ти късмет. И бъди силна. ОК!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4ef2c8cadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм също на 16 год. и ако знаеш как си мечтая да отида в Ливърпул и да живея там с родителите си.... Английският е лесен, ще го научиш бързо. Ще си намериш приятели, това не е чак толкова трудно. Не е нужно да са от училището, може да са от квартала ти. Със старите приятели от България ще поддържаш връзка по скайп и така няма да усетиш липсата им.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: bfab7efcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Интересно ми е как си на 16 и си нямаш представа от английския? Не си ли ходила на училище, не си ли го учила? Езика се учи още от детската градина във вид на игри, а после се започва в училище като чужд. Защо нямаш представа от него и ето сега лятото защо не се запишеш там на уроци, където да понаучиш нещо? И как така след като си на 16 демек в България си 10 клас, с какъв акъл родителите ти са те взели там като ти остават само 2 години до завършване тук? Сега в Англия кой клас ще бъдеш?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 532e4c13a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Благодаря ти!
2. мерси дано да си права за английския, че ще го науча бързо. Да с приятелите ми ще си говорим по скайп, но няма да е същото и да това го знам. Всяко начало е трудно, да така е. Да отида в друга държава с родителите ми който мразя (Но това е друга тема), Езика още не знам... трудно ми е.
3. ами аз уча английски език от много време, но нали знаеш, че всеки не може да е добър във всичко.... на мен просто английски език не ми се отдава. Да сега вече започвам да го уча от самоучители.... Родителите ми казаха
, че от август ще ме запишат на уроци. А честно да ти кажа не знам с какъв акъл ме преместиха тук да уча като ми остават две години още... този въпрос и аз си го задавам но просто нямам отговор. Но и не знам в кой клас ще съм тук... Просто казаха, че ще съм в колеж и започвам училище на 1 септември. Тук май се разпределят по години, защото колежа е до 17 години и аз ще съм една година в колеж и после се премествам в университет.


От Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a3bcd05b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От 2 до авторката:
Разбирам, че английският не ти е лесен. На мен ми беше лесен явно защото още от детската градина го уча.
Това за родителите: съжалявам, не знаех, че не си в добри отношения с тях. Имам база за сравнение моите родители, които са много добри хора, и където и да съм, ако съм с тях, ще съм щастлива. Не казвам, че ако не съм с тях някъде и няма да съм щастлива, но все пак...
И не забравяй да пишеш как е новият живот в Англия: дали си си намерила нови приятели и дали ти харесва в училище! =) Сигурна съм, че ще имаш щастлив живот и там! =)) :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7fb58c3577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Няма нищо.... за родителите ми.... дълга история (Ще пиша и за тях но е друга тема все тая) Хора не знам какво да правя... Днес дойдоха тия от училището (предимно те дойдоха за брат ми да го изпитват за колко знае но по край него и мен ) Но след две седмици ще дойдат специално за мен... да ме изпитват за колко знам.... как пиша и така нататък. Не знам просто какво да направя... страх ме е много ме е страх... няма да мога... не мога да се справя. Знам че много съм се вманиачила в това. Сигурно ще си помислите че съм някакво разглезено момиченце защото имам тази златна възможност да съм в друга държава и постоянно да се оплаквам, но се чувствам толкова самотна тук на никой не мога да споделя... приятелите ми от България са на почивки.... на море не искам да ги тревожа с така наречените ми големи проблеми. Иначе тук в Англия е много красиво но пък е и много студено... И много много се надявам да си права, че ще имам щастлив живот тук...


Благодаря ти отново за отделеното време за мен.... много се радвам, че някой чете и коментира моята луда история и за съветите които получавам. :) :) :)

От Авторката :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a3bcd05b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 5 до авторката: напълно те разбирам, че се притесняваш от изпитването. Така или иначе то е задължително, затова те съветвам да се отпуснеш, не се притеснявай, аз знам, че ще се справиш! Много бързо ще научиш езика, защото ще има къде да го практикуваш. В кой град си, Лондон ли? Той е много красив град, жалко, че не съм го посещавала. В Англия е студено? За сметка на това тук в България е горещо 30-35 градуса, ужас! Защо не можеш да се сприятелиш? Англичаните наистина ли са студени по характер и надути? :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a3bcd05b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от 5 до авторката: забравих да напиша, че темата ти не е луда :D, а интересна. :) И извинявай, че се забавих с отговора.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e4c7603f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не не съм в Лондон в Бирмингам съм.... аз след две седмици ще ходя в лондон да наистина и аз съм чувала че е много красиво там. Ми нз още дали са надути нямам още приятели но като се разхождам все някакви момчета ме гледат и ми говорят нещо но не ги разбирам така че може и да не са толкова надути колкото аз си мисля и много се радвам че историята ми е интересна. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db428fd2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 5 до авторката: след две седмици ще ходиш в Лондон = ти си истинска късметлийка! Там е красиво, аз го знам това от google karti :D, с помощта на компютъра имам възможността да обикалям света, макар и виртуално. Не знам какво ти говорят момчетата по пътя, но ако се вгледаш в лицата им, поне ще можеш да отгатнеш дали е хубаво или лошо това, което ти говорят. :)
За Англия знам, че образованието е много добро и се учело само до 10-ти клас, а пък ние тук... още 2 излишни години. :( Ако англичаните са надути, то поне съм сигурна, че няма да са простаци, както тук. :) Англичаните са студени по характер, но майка ми ми е казвала, че ако бъда искрена с тях, не им предлагам услугите си и бъда учтива с тях, може би тогава ще ме приемат.
Темата ти е повече от интересна, винаги съм била любопитна да разбера какви са отношенията на англичаните към българските емигранти. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: afefc96657
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   5.Мисля че си много права имам такава златна възможност а само се оплаквам има много по-зле хора от мен.Мисля да се стегна да науча този труден ( за мен ) език.А после ще ми е много лесно.Тук имам голяма възможност да се развивам.А в България бачкаш цял живот за 2 лева.По-малко от месец и започвам училище ако следиш историята ми ще ти разказвам много ( така или иначе няма с кого освен с теб) да не ме разбереш по грешно не те задължавам да е следиш аз и не мога де....ако ти е интересно и любопитно следи я.Та да ти кажа честно ме хваща малко страх тук щото,един ден бях застанала пред нас и един мъж мина 4-5 пъти с колата и ми махна да отида при него (и това не се е случвало само 1 път). Сега не казвам че съм самата прелест и момчетата се въртят около мен,но ме хвана страх може малко параноично да ти звучи но.........така се чувствам. Не знам коя си,но ми е много приятно да ти споделям и разказвам......Благодаря ти.


От авторката :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db428fd2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 5: Здравей! Историята ти ми е много интересна, затова с желание я следя. :) Ти наистина имаш възможност да учиш и да се развиваш, но дори и да нямаш висше образование, пак няма да имаш 300 лв. заплата, както тук. :( Веднъж през зимата майка ми беше взела 290 лв. заплата, а само токът беше 280. :X Сигурна съм, че английският ще го научиш много бързо. После ще ти бъде много по-лесно, когато примерно четеш новини в интернет на английски. Защото (на мен лично) ми е много неудобно да чета нещо на английски и още на второто изречение за отварям гугъл преводач. :D :D
Когато тръгнеш на училище, искрено се надявам да си намериш приятели. :) Просто бъди себе си. :)
Относно онзи с колата: напълно те разбирам! Сподели с родителите си, защото е очевидно, че онзи е педофил. Един непознат ме беше питал как съм, но аз не му казах нищо. Затова аз ги отбягвам и стоя далеч от тях. Тук в България престъпността е по-висока, защото законите не се спазват. Имаме един 23-годишен съсед, който е малко луд. Той работеше в Англия, но се прибра тук и майка му му праща пари. Той беше ядосан за нещо и си го изкара на майка ми - събори я на земята и я беше ударил. Полицията нищо не направи, само са го предупредили да внимава занапред, но... само това. Ако това беше станало в Англия, онзи щеше да си има големи неприятности. Това е един малък пример за това, че трябва да си щастлива, че живееш в Англия. Радвам се за теб, защото когато започнеш работа ще имаш всичко необходимо, т. е. няма да си търсиш квартира, няма да се налага да кандидатстваш онлайн и т. н. :)
Харесва ли ти в Англия, т. е. предполагам, че разглеждаш града... :)

Вече ще се представям като England, за да не пиша "От 5" :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4e4c920ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ок England няма проблем... ии много съжалявам че така е станало с майка ти.... кога е станало това? Сега добре ли е? Тук може да има строги закони но пък е пълна с най-различни наркотици (то вече на всякъде е така де). А това да кажа на родителите ми за този човек е невъзможно.... защото аз винаги съм кривата.... винаги брат ми е правия... и да им го кажа аз пак ще съм виновната.... просто няма смисъл. А честно да ти кажа от няколко дни ходя на уроци по английски но там нищо не научавам... сядам на компютър и правя някакъв тест но въпросите се повтарят отново и отново... другият път когато бях играех игри просто си губя времето поне според мен.... не знам. А много ясно че ми харесва тук е прекрасно... красиво е. Знам че не е по темата но просто не издържам.... побърквам се... гаджето ми липсва ужасно много... имам чувството че няма да го видя повече :( :( :(... Съжалявам че намесих гаджето си но...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4e4c920ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката :D :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db428fd2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей. Относно майка ми: няма нищо, това стана преди повече от година, беше юли 2013. Единственият проблем е, че ме е страх да излизам, за да не ми направи нещо. Както казах, той е малко луд, много злобен и невъзпитан. Не може нормално да затваря вратата, винаги когато излиза или влиза в апартамента си, блъска вратата толкова силно, че имам чувството, че ще я счупи. :D По цял ден ходи напред-назад във входа, а вечерта кани приятелите си, които са същите... като него. Иначе майка ми е смела жена, не се страхува от него, смело си излиза от нас, въобще тя е опасна! :D Жалко, че онзи живее в същия вход. Беше ядосан, защото уж нашите котки му били надраскали колата, а той винаги е обичал кучетата и има 2. Ние имаме 3 котки, които много обичаме. :)
Навсякъде е пълно с наркотици, но най-вече в България. :( Не случайно пише, че България е на първо място по проституция и алкохолен туризъм. :(((
Съжалявам, че родителите ти постъпват така с теб. Аз нямам братя и сестри, много обичам майка си, но пък за сметка на това мразя баща си! Искам да се разведат с майка ми, но... уви, това е прекалено хубаво, за да се случи. А най-лошото е, че баща ми иска да се пенсионира и по цял ден ще седи тук в нас, ще ме командва и ще ми досажда. Всички казват, че уж е много добър, но аз не го искам. Много ми пречи. Ако замине някъде в чужбина да работи, ще е просто чудесно. Но това няма да стане, защото той е тооолкова мързелив и не може да се оправи сам, т. е. страхлив е. Дори не иска и аз да заминавам за чужбина, защото уж да съм била в безопасност = кофти работа. :@ Но той, разбира се, не може да ме спре. :)
Английският ще го научиш много бързо, когато започнеш да общуваш с англичаните в училище. :) Иначе и аз обичам да играя игри. Любимата ми игра е Midnight Club 2. Може да се играе и онлайн, и офлайн. Само че вече не може онлайн, защото е от 2003 г. (стара е) и сървърът е закрит. Там играят главно тинейджъри от цял свят и си пишеш с тях на английски - още един начин да научиш езика по-лесно. :) Ако искаш си я изтегли, много е хубава. Но играта не става за windows 7, само за XP.
Радвам се, че ти харесва в Англия. Имам само един въпрос, който за в бъдеще ще ми бъде от полза: как се оправяш в големия, непознат град? Имаш карта или? Защото на мен единственият ми проблем, когато замина за чужбина ще е, че няма да знам пътя и бързо ще се загубя. :((
Относно гаджето: не се притеснявай, знам колко ти е гадно, но времето лекува. Аз имах само едно гадже, с което скъсах и оттогава не се заминавам с момчета, просто защото знам, че няма смисъл. Има време за всичко. :) С гаджето си поддържай връзка по интернет, това е начинът засега. През ваканциите като се връщаш, ще се виждате с него. Начинът да бъдеш щастлива е да мислиш оптимистично. :) Аз винаги мисля позитивно, т. е. гледам на нещата от добрата страна и съм щастлива. :) Опитай и ти! :)

England

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4e4c920ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това е много гадно така да те е страх от съседа ти....радвам се че майка ти е добре сега.А и иначе това не мога да го разбера....как така родителите постъпват с нас.....така да ни нараняват....поне мен много ме боли,нали родителите правят всичко за децата си....просто не мога да го проумея....ти самата каза че мразиш баща си...а аз и двамата....понякога аз самата си се мразя че ненавиждам родителите си но това е факт,чакам само да стана на 18 и да се махна от тях и вече да съм при гаджето си.Да ще си я изтегля тази игра дано с нея да ми стане забавно и така по лесно да науча английския. Та как се оправям по града ми сега не мога да ти отговоря на този въпрос защото аз навсякъде ходя с родителите си предимно с колата....знам само квартала където съм.Но другия месец като ходя на училище трябва да се справям някак. Някъде след месец ще ти кажа....Ще последвам съвета ти ще мисля положително.....дано да подейства....:)


От авторката :) :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4ef2c8cadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм сигурна, че твоите родители те обичат. Ако брат ти е по-малък от теб, те може би се държат по-студено към теб, защото може би искат да си по-отговорна. Но знам, че родителите ти те обичат, а това е най-важното! =))
Моят баща е просто... нямам думи. Имаме 3 котки, едното котенце е на 11 месеца. Днес баща ми го преби толкова жестоко, не знам каква е причината, защото когато се събудих, той вече го биеше. Каквото и да е направило животното, не е било нарочно, защото то е животно, прави нещата несъзнателно. :(((
Ти си на 16 г., т.е. ще бъдеш 11 клас. Но в Англия не се ли учи до 10-ти клас? След това знам, че има някакъв колеж, който не е задължителен.
Майка ми често ми е казвала, че ние тинейджърите се бунтуваме срещу родителите си, но това е само временно. И майка ми така искала да се махне от родителите си(баба ми и дядо ми), но после се отказала. Аз лично искам да живея само с майка си. Тя е страхотен човек. На нея споделям абсолютно всичко, а това е много важно за един човек да споделя. :)
Изтегли си играта, има я в замунда и има сийдъри. Много е интересна, все едно както в реалния живот. Имам я от 7-годишна и още я играя( 1 месец в годината и после 11 месеца не я играя, защото вече ми е малко омръзнала :D ). Също така играя и GTA Vice City, също 1 месец в годината. Тя е малко по-детска.
И аз искам да пътувам из някой голям град с кола... :D Винаги съм искала да разгледам света, но(за мой най-голям ужас) не съм ходила никъде извън България. Но, както майка ми казва, има време за всичко, не бива да бързаме, иначе животът ни ще мине по-бързо. :)
Значи вече познаваш квартала, а съседите познаваш ли ги? Сигурна съм, че не са простаци, както тук. Ако има и хора, с които да общуваш, това ще е голям плюс за теб. :) Тук в моя квартал има главно момчета, и то какви само... Преди година едното от момчетата(беше на 10 години) нарече една съседка(приятелка на майка ми) к*рва. Майка ми като разбра беше потресена, какво възпитание имат само... Има няколко момичета от квартала, с които общувам, а останалите са от класа ми.
Радвам се, че ще послушаш съвета ми да мислиш оптимистично. Така в теб ще има само положителна енергия, ще си по-спокойна и изводът е: ще си по-щастлива. Аз преди 3-4 години мислех реалистично и само донякъде песимистично. Вечно бях намръщена и ядосана на нещо, а и често се карах с майка си, а сега съм в прекрасни взаимоотношения с нея. =)) Малките неща ме радват, дано така да е и за в бъдеще.
Благодаря ти много, че споделяш с мен. Ако и ти искаш да знаеш нещо за мен, тогава ме питай. :) Ето един поздрав за теб от една много известна английска група: https://www.youtube.com/watch?v=PGNiXGX2nLU

England

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4e4c920ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Бъркаш се жестоко родителите ми никога не са ме обичали нито майка ми нито баща ми. Моят баща е много по злобен от твоя.... но ме е много срам да ти споделя.... не съм като него нито съм като майка ми.... толкова много ги мразя знам че това никак не е хубаво но да си ти кажа честно те си го заслужават. Радвам се много за теб... че на майка ти и имаш голямо доверие и можеш поне с нея да си споделяш. А в Англия не е по класове тук е на години... от 16 годишна възраст до 18 си в колеж... Така че аз ще съм в колеж а вече ако искаш висше си в университет а брат ми е с 2 години по малък от мен и ще си е в обикновено училище. Колежа си е задължителен до 18 години. Да познавам съседа си той е момче даже си говорехме... Питаше ме как се казвам.... на колко години съм... разбра че не съм от Англия и ме пита от къде съм.... Питаше ме дали си имам гадже и нали аз казах да и той ме разпитваше за него дали си е от България и на колко е. Нали с това което знам с ръкомахания се разбрахме. Готино момче е на 17 години е.... много е възпитан направи ми голямо впечатление макар че разговаряхме само един път. Да наистина е така днешните деца в България са много невъзпитани тук не е така има огромна разлика между Англия и България. Не аз ти благодаря щото сега си единствената с която споделям. Да искам да науча нещо повечко за теб.... И ти си на 16 години.... имаш ли си приятел? .... от къде точно си? .... ако желаеш можем да станем приятелки аз много искам (дано не съм много нахална) А и между другото името ми е Кристина.

Авторката :) :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5189541a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Забравих да пиша че ти благодаря за поздрава....супер е песента много ми харесва. Авторката :D :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f157cae647
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Много съжалявам, че родителите ти не те обичат. ;( Но всичко си има и хубава страна: когато те станат на по 70-80 години и имат нужда от теб, ти няма да им помагаш, защото те няма да заслужават. Не вярвам и брат ти да им помага. Имаме едни съседи(срещу нас живеят), които са болни и са на легло. Имат двама сина, единият изобщо не ги поглежда, но пък за сметка на това другият син ги гледа, все едно са негови деца. Но той е нещастен и най-добрият вариант е родителите да се оставят в дом. :) Поне аз така съм решила да постъпя с баща си, а майка си ще я гледам. :)) С нея винаги има какво да си кажем. Тя понякога не обижда, защото някой път много я ядосвам, но после всичко е забравено. :) Това че мразиш родителите си е напълно нормално, и аз ако бях, и аз щях да ги мразя. Всеки получава това, което заслужава рано или късно.
Значи в Англия се учи също 12 години. Знаех си аз, че не бива да вярвам на някои коментари в този сайт... Тук много хора казват, че единственият плюс на Англия е, че е богата страна. Но не е така, и това което пишеш е доказателството... :) Радвам се, че вече си се запознала със съседа си и че си говорите. Той(по твоето описание) изглежда много любопитен. Питай го и ти нещо, не е честно само той да пита. :D А няма ли и други в квартала, или сте само вие двамата? Ако с него станете близки приятели, това ще е хубаво, защото ще имаш с кой да общуваш. Радвам се, че е възпитан. Момчетата от моя клас ако ти кажа какви простаци са... чак ми става лошо. Само един свестен има, останалите обиждат и викат на учителите, бият по-слабите от тях... просто тъжна гледка. Брат ти сигурно вече си е намерил приятели?
Между Англия и България има огромна разлика. Само че всеки на когото кажа, че искам да живея в Англия, ми казва, че там няма да ме приемат, т. е. за тях аз винаги ще съм чужденец. А не искам да е така, искам да си намеря приятели англичани.
Радвам се, че споделяш с мен, защото това е хубаво. Майка ми казва, че не е хубаво човек да не споделя. Ако не е майка ми, и аз с кой ли щях да споделям... :(
А сега малко за мен: казвам се Мария и на 31 юли станах на 17 години. :) От Русе съм, но градът малко ме потиска... не е много голям и всеки ден виждам почти едни и същи хора. А аз искам малко разнообразие. Нямам братя и сестри и това ми харесва. :) Хобито ми е да слушам музика, да гледам филми и отвреме-навреме да чета книгите на Нора Робъртс :D. Те са любовни романи, на майка ми й е любимата писателка, както и на мен. Нямам си приятел, защото 99 % от тях(поне в Русе) са простаци и половина. =(((
И аз много искам да станем приятелки, изключително много се радвам, че и ти го искаш.
Радвам се, че ти е харесала песента. Те са любимата ми група. <3 Още един поздрав за теб: https://www. youtube. com/watch? v=YxjQl5-qHCk
Скайпът ми е латика198 на латиница. Писала съм се с това име, защото преди 2 години исках да живея в... циганската държава Индия. Не знам какво ми беше харесало там... От играта Midnight club 2 се бях запознала с един индиец Сагар, с който си писахме доста дълго. Той беше на 17 г. и ми беше казал, че ще се жени. :D Спрях да си пиша с него, но добрата страна е, че научих доста неща за Индия.
Ще чакам поканата ти в скайп. Чао и приятен ден! =)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker