Има ли момиче,което би ме харесало? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли момиче,което би ме харесало?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2535 пъти
Здравейте :) аз съм момче на 18г. Нямам мускули, плочки, бицепси, не ходя по-дискотеки, не пуша, само пия но много рядко. Имал съм само едно гадже до сега, но това беше преди около 6 години, и тогава дори нямах смелостта да я хвана за ръката, камоли нещо друго.. много съм срамежлив, когато минава момиче покрай мен, и направо се вцепенявам. Не познавам абсолютно никакви момичета, и въпроса ми е същестува ли такова момиче, което ще ме хареса такъв, какъвто съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0baebd0674
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми да бъди малко по-отворен. Заговаряй момичетата, без да те е срам. Няма защо да се притесняваш да говориш с момичета, това е напълно нормално. Сигурна съм, че някое момиче те харесва просто покажи им, че не си задръстеняк и срамежливко. Бъди себе си и ще успееш!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 96f8612a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, трудно може да те хареса така момиче. Проблемът ти е в срама. Мисли за момичетата като хора като теб - с комплекси и притесниня, а не като надменни същества и ще видиш как може да възприемаш нещата по друг начин. Ако те отрежат, да не ти пука, приеми го като житейски опит, не като огромно разочарование и продължавай напред. Дръж се все едно не ти пука, не бъди нахален, но не бъди и прекалено затворен! Показвай самочувствие. Дори и да нямаш много, мисли за хубавите ти качества. Ходи изправен и недей да се притесняваш да разговаряш. Знам, че е трудно, но ако те хване страх да заговориш някоя мисли си "еми хубаво, щом съм решил да съм страхливец, ще си остана сам сега" и се мотивирай. Ако си МНОГО, ама МНОГО срамежлив, излизай по-често с приятели. Постепенно разширявайте компанията, докато свикнеш с общуването. Опитай се и ти да бъдеш активен в резговорите, а не просто да седиш отстрани и да се смееш на лафовете на приятелите ти.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2b6c865e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Слънце, рaзбрaхме кaкво нямaш, но жените ни интересувa кaкво имaш.... в глaвaтa! Тa, кaкво имaш тaм. Интереси, мечти, цели, хобитa. Външният вид е вaжен зa първото впечaтление, нaтaтък друго е, което грaбвa внимaнието и го зaдържa, товa е по-трудното. И с товa твое вцепенявaне, че то aко ти се приближи момиче, ти ще се рaзпaднеш;) Знaеш ли колко момичетa също кaто теб се вцепенявaт, кaто се рaзминaвaт с хaресвaно от тях момче. Тaкa, дaже и дa се хaресaте с някоя, имa дa си се рaзминaвaте, докaто се появи някой по смел/ a. Дaже и дa те отрежaт няколко пъти, кaкво толковa. Ще понaтрупaш опит и ще се учиш от него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5f870ec4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се! (: Просто опитай се да общуваш повече с тях интересувай се от интересите им за да имате тема на разговор или просто я питай неща след това за номера и и така. (:

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1832ce032d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз мисля, че би те харесало някое момиче :) Някои момичета харесват такива момчета :) Не се притеснявай!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6412db7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз никога не съм харесвала напомпани момчета със самочувствие до небето и нито грам акъл в главата. Имаше момчета, които ми бяха приятели и ги харесвах, но когато се промениха и се превърнаха от умни и забавни в празноглави лошодържащи се идиоти направо се отвратих от тях. Харесвам момчета, които са умни, имат мнение и виждане за нещата, могат да се изразяват, забавни са и ме карат да се смея, имат хубаво излъчване и изразителен дълбок поглед. Бъди себе си и не се променяй и бъди малко по-смел. Сигурна съм, че ще намериш привилното момиче, което ще те обича такъв, какъвто си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7c3a286873
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Предполагам, че не съм единствената, която си пада по срамежливковци. Не мога да ти кажа със сигурност дали бих те харесала, защото има и други важни качества, които правят впечатление. Но това, което си написал обаче, дори ме накара да се усмихна. Толкова сладко звучи! :))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 28182bf18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами да, защо да не? !? Бъди по уверен в себе си... и аз понякога като мине някое момче покрай мен се притеснявам.. какво да се прави мн съм срамежлива :D е как да не познаваш никакви момичета, във вашият клас нямате ли? !?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0a250ba4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Определено да! Независимо какви сме винаги ще се намери човек, който да ни хареса, още повече щом си такъв. Ти си съвсем нормално, свястно момче. Защо изобщо задаваш такъв въпрос? :) Умните и добри момичета ще те забележат, бъди сигурен. На 14 години съм и също съм много срамежлива, така че много добре те разбирам. Аз също не общувам с момчета, защото в повечето случаи те предпочитат да излизат с друг тип момичета, пък и на мен не ми трябват момчета като тях. Хей... ти ми връщаш надеждата! :) Сигурна съм, че някой ден ще срещнеш момичето за теб и нея изобщо няма да я интересуват маловажни неща, като дали имаш мускули или не. От това се интересуват само момичета, с които се надявам, че не искаш да общуваш... Просто бъди търпелив! Отпусни се, животът е един. Ако има момиче, което харесваш, отиди и я заговори, нищо не губиш. Желая ти успех! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 844e7fd151
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Естествено, че има. За всеки влак си има пътници, нали знаеш :) Въпросът е характерът ти - той е важен. Ествествено, че и външният вид е важен, но аз например може да харесам някое момче по външен вид много, той направо да е модел, но ако излезем на среща и не ми допада по характер или е тъп, няма да го харесам, независимо, че е красив. Накарай приятелите ти да те запознаят с повече момичета (техни приятелки), ако видиш хубаво момиче на улицата й го кажи ( най-малкото ще й оправиш деня), пробвай се така и все някоя ще те хареса и ще ти върже, както се казва :Д Не всички момичета са еднакви, всяко момиче харесва различен тип момчета, така че - пробвай се, може да попаднеш така на момичето, което харесва точно такива момчета като теб :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5961259e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз да, но съм на 14г.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2361bf374a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Хей приятелю , вместо да се чудиш и питаш другите в този сайт,вземи да направиш нещо по въпроса. Хората тук откъде да знаят отговора на въпросите ти ?! Ей сега ще започнат да те обеждават , че ако някоя те обича истински ще те обича такъв кокъвто си и тем подобни клиширани фразички. Не вярвай на такива неща! Чети внимателно съветите ми ! Казвам ти като мацка , желана от много мъже , че трудно го постигнах и искам да ти помогна. Преди бях 80кг с ужасно дебело лице и опърпана коса. Подиграваха ми се. Е ,сега тези,които преди ми се подиграваха ме канят по срещи,но аз помня как ме обиждаха.Сега съм 55кг със стегнато тяло и поддържана с балсам коса,гримирам се и мъжете се побъркват. Не мързелувай! Отиди във фитнеса и тренирай редовно. И представа си нямаш как хубавата ти фигура ще повдигне самочувствието ти и така ще имаш голям избор да си с хубави мадами. Обличай се хубаво,тренирай,бръсни се,слагай парфюм общо взето поддържай се и от време на време ходи по дискотеки и там ще има мацки. Ако с 1 не се получи не се отчайвай,пробвай с други и така. Ходи с приятели. Наживей се бе човече . На 80 като станеш, тогава ли ще ходиш по купони. Я се стегни , 1 живот живееш. Самотен ли ще си ? Я направи нещо по въпроса! Повярвай ми, като стоиш в къщи и не се трудиш, нищо няма да постигнеш. Живей си живота както трябва! ПоСлУшАй съветите ми! Успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fa40cb9570
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей:) моя съвет е да бъдеш по-уверен и смел.... бъди такъв какъвто си и не се променяй заради момиче никога! За всичко си има време... и твоя ден ще дойде и ще намериш момичето ;) а относно плочките и тези неща... отиди на фитнес, но не за да те хареса някое момиче ами заради себе си!! По-хубаво нещо от спорта няма!!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 78f972880f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Просто общувай с повече момичета и ще си намериш някоя

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f4dcbc9bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Естествено, че има. Аз лично много харесвам стеснителни момчета. Просто не си намерил подходящата за теб, но и този момент ще дойде. Не си мисли, че проблема е в теб. Има много различни типове хора, и ти ще намериш своя.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 918edd84d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   За всеки си има някой. Само трябва да излизаш повече и да се срещаш с повече хора. Трябва да общуваш с повече момичета, за да свикнеш. Може да направиш нещо за гардероба си, прическата, изобщо външния вид. Пак ще си ти, но ще изглеждаш по-добре. И помни, че ако летвата ти е ного високо ще си останеш сам!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b7135bac2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   В дискотеката ми е лесно да танцувам. Отиди на дискотека. Ще се почувстваш яко стига да отидеш на парти където пускат музиката която слушаш. И аз нямам мусули. Ходил съм на фитнес, но не стана нищо и се отказах. Шест месеца ходих и бях почти същият. За да стане нещо трябва да се взема химия, но аз неща да се тровя. На различни места съм виждал красиви момичета с момчета като нашето описание. Питал съм се как се случва. И стигнах до извода, че просто чакаме познати или приятели да ни запознаят да стане някакво чудо. Трябва да вярваш, че можеш да успееш и да действаш, защото иначе ти си стоиш на едно и също място а живата си минава. Ние си измисляме оправдания от сорта нямам бицепси и т. н. Забрави оправданията те ти пречат. Понеже започваш с неща които нямаш ще ти кажа да изброиш неща които имаш. Вярвам, че във всеки има нещо ценно. Напиши няколко положителни неща за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9e89d84483
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Моят приятел също не пие и не пуши, не обича да ходи по дискотеки, но има късмет, защото аз съм същата.
Изводът е, че за всеки влак си има пътници. Много вероятно е да си намериш свястно и скромно момиче, което предпочита да чете, вместо да друса кючеци и да се налива с водка.
Приеми това като предимство, нямаш идея колко от нас предпочитат момчета като теб. Бъди малко по-уверен, ако искаш тръгни на фитнес, това помага да си вдигнеш самочувствието. Ще се чувстваш по-добре, а може и да завържеш контакт с някоя мацка.
Догодина, ако имаш намерение да учиш, ще се запознаеш с толкова много хора, бъди по-общителен.
Успех! Не се подценявай. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d63cc54c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ела при мен! :) <3

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 146322c4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Там някъде има момиче за теб, просто бъди търпелив и ще я откриеш:) Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ad71df1065
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Бих те харесала но само ако не пиеше

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 22e04b4f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   И с пиенето те харесваме ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6ce2892cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Бих те харесала и ако се държиш добре с половинката си. За мен външният вид не е от голямо значение..ноо съм доста по-малка..на 14..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker