Просто чети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто чети
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1954 пъти
Край. Аз не мога да се търпя. Осъзнавам, че има хора, които са много по-зле от мен, но колко мога да понеса аз? ! Едно 14 годишно момиче. Хората се залъгват по външния ми вид. Мислят си, че съм лигла, глупава, че не мога да правя нищо и т. н, и т. н. Но не. Не. Не. Не. Личността ми е това, което съм аз, поведението ми зависи от това кой си ти. Не бъркай личността с поведението ми.
Не виждам- нося очила. Окей, примирих се. Дай боже да си сложа лещи. А и очилата ми отиват.
Не чувам добре. Даже никак. Нося слухови апарати- ДВА!
Главата ме боли почти всеки ден.
Боли ме дясната страна на корема, долу. Не, не е от цикъла. Мисля, че е апандисит, но не съм сигурна, ще ходя на лекар.
В момента куцам, защото стъпих на стъкло. Боли та се не трае.
Имам екзема или не знам точно какво е, на два пръста на дясната ръка. Мисля, че съм алергична към сребро, понеже нося пръстен на безименния.
Не съм грозна. Поне за мен. Красотата е много относително нещо.
Ниска съм, слаба. Гърдите ми са големи. Донякъде е неприятно.
На пръв поглед съм толкова невинна, но ако хората знаеха какви неща са ми се случили- друго ще говорят. Не мисля, че някой тийнейджър на моята възраст би могъл да понесе това, което аз съм изживяла. Ще си кажете, какво толкова пък съм изживяла. Не е едно. Трудно ми е. Понякога плача, когато няма никой. Не ме разбират. В такава възраст съм, че дори и аз не се разбирам. Но се чувствам самотна. Не съм сама, но съм самотна. Труден характер имам. Имам чувство за хумор, даже, ако никога не сте си говорили с мен ще си помислите, че съм най-свободния и щастлив човек на света. Майка ми е златна, но не ме разбира правилно. Винаги казва "Всичко ще се оправи" и все такива клишета. Мен ме дразни това, защото знам, че няма да се оправи. Някои от нещата, за които казва, че "ще се оправят", никога няма да се оправят. Празната дупка в сърцето ми? Мама не може да ми е и баща. Колкото и да се старае. Никога не съм го виждала... но го обичам. Казват, че е бил страхотен човек. И че съм се метнала на него. На всичкото отгоре съм и съботянка. За тези, които са в неведение- родена съм в събота. Случват ми се разни неща, които вече не ми правят особено впечатление. Чуване на гласове, сенки в огледалото, отваряне на хляб. Хвърчене на нож и химикал. И още много неща.
Сигурно ще си помислите, че съм поредната тийнейджърка в не-добро моментно състояние, но не е така. На никой не му е лесно. Но аз съм дете, не трябва да се чувствам така. Нито да порасвам толкова бързо. Не искам. Защо на мен?
Но ще търпя- трябва. Щом се случва, значи трябва. Ще бъда силна, защото съм напълно сигурна, че трудното сега започва

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: f16ffd226a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами кво! Киборг. Слухов апарат, не един, а два и лещи. Тва е яко. До колкото е вярно, но доло вече си се чудела какво да напишеш и реши да си измисляш. Е как хвърчи тоя нож? Като самолет или като лястовица хвърчи? Каца ли? Имаш чувство а хумор

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0ce079c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж не се интересувай от мнеението на другите. Аз съм само на 12... и не те познавам но ти казвам :
Хей мацко не се срамувай не се плаши. Бъди себе си какво като носиш очила и апаратчета хората около теб трябва да те разберат ако са ти истински приятели. ти си ти.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 13c86f4da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   какво значи "отваряне на хляб. Хвърчене на нож и химикал" ???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 22b855eef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да мацко.Подкрепям 1

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9b61fb81a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм така. Нося очила и два слухови апарата. 50% процента съм глуха, диоптрите ми са 2. 75 и 3. 25, но в 2ри клас дойдоха 2 момичета и се сприателихме. Намерихме още нови приятели. За 6ти клас съм, но на мен никой не ми се подиграва. Намери няколко приятелчета и си бъдете заедно, а за очилата и апаратите не се притеснявай точно те са нещата, които те правят като всички други ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5d3de467c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А, бе вие тука в тоя сайт, вярно сте много неучтиви. Всичко ви се струва измислица. Ама, така е, като сте добре, като нямате такива проблеми, как да ви е зле. Никой не ми се подиграва. Просто е дразнещо, когато някой те зяпа като скелет на батерии, все едно си му взел хляба. Аз пък отвръщам с мазни усмивки. Мога да се оправям, не съм тънкообидна. Не търся съжаление или каквото сте си помислили, просто няма на кой да си го кажа, че ми тежи. Хлябът се отвори без никой да го пипа, отвори се и филийките паднаха на пода. Химикалът изхвърча до другия край на стаята. Когато отивах в кухнята, отдясно, където стоят приборите, един нож ми мина пред очите и падна отляво. Веднъж със сестра ми щяхме да излизаме. Обаче се бяхме заговорили за нещо и бяхме зарязали вратите отворени. Чух някой да ме вика. Гласът приличаше на този на чичо ми, които живее на долният eтaж. Живеем в къща. Слязох да видя защо ме търси, но братовчедка ми каза, че чичо цял ден е на работа. Стана ми ясно. Кaзах на кака и тя също си помисли, че може да е тате. Каза, че гласовете на тате и чичо си приличат. Не мога да искам от вас да ме разберете, просто ми олекнa като написах всичко. Само не разбирам защо, по дяволите, според вас е невъзможно човек да носи слухови апарати и очила? Толкова ли е ненормално и рядко срещано? Пък аз съм била зле. По добре кьорава и глуха, отколкото елементарна и проста.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ead73564be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че тази история просто крещи:, , Обърнете ми внимание, , . Успокой се малко, не осъзнаваш ли, че част от нещата звучат доста пресилено и дори глупаво?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b37e2d14e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Би звучало грубо, ако ти кажа, че ти трябва мъжки полов орган и малко внимание, затова все едно не съм го казал. Момичета с очила - по път и над път, със слухови апарати - не чак толкова често, но на мен не би ми направило впечатление. Не е като да си с рога примерно. Колкото до летящите кинжали и тем подобни.. няма как да ти повярвам. Стегни се, в кофти възраст си, но както казва майчето : "Всичко ще се оправи"!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 43fd41da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче недей да се влияеш от мнението на другите, защото това, което мислят те за теб няма да промени нещо. Няма да е лошо малко оптимизъм при теб, защото по думите ти виждам, че не се чувстваш добре и смяташ, че нещата няма да се оправят. Разбира се трябва да бъдеш и реалист, но в повечето случай трябва да имаш малко надежда. Пожелавам ти всичко да се оправи! D. o. B

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5efb73cb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сложи из къщата скрити камери и
качи записите в YOU TUBE.
Ние ще се посмеем,
а ти ще докажеш, че не си франкенщайн...
И кажи 3 пъти пред огледалото, в полунощ
"блъди Мери(кървавата мери) ; ) ; ) ; )

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6e8e1c6b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до номер 11,
Нямаш равен, с приятели четем това и направо се скъсаxме от смяx. Как се сети за камерите и you tube,
и за франкенщайн дори. Ако познавам такъв като теб вечно ще имам усмивка на лицето. : D

Авторке, ти май си скучаела.
Призраци, вампири виждала ли си ?
за торбалан няма да те питам !!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6e8e1c6b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   до номер 11
По добре да не казва блъди мери, че авторката ще я изплаши.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cc66030563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма да те нападам, ти най-добре си знаеш какво преживяваш и дали си измисляш в написаното или не. Твоя работа :) Колкото по-откровена си за проблема си, толкова по- полезни съвети ще получиш тук. Съчувствам ти за загубата, тежко е да се живее без баща, тази дупка няма да се запълни никога. Затова трябва да ценим всички около себе си, докато ги имаме. Въображението е едно богатство, но понякога може да те побърка. Не отдавай такова голямо значение на случващото се около теб. На мен също са ми са се причували гласове, въобразявала съм си какви ли не неща за отвъдното, за призраци и магии, когато бях малка. Няма нищо страшно. Осъзнай, че си нормален човек, като всички останали и за всяко нещо има логично обяснение. Защо не помолиш майка ти да те заведе на психолог? Кажи й, че много я обичаш и уважаваш, но имаш нуждата да излееш душата си пред специалист, който ще те изслуша и ще ти помогне. Повярвай ми, няма да ти навреди. Хората търсят лекарска помощ, не защото са луди, а просто понякога имат нужда да се разкрият пред човек, който няма да ги съди, ще им влезе в положението и ще бъде безпристрастен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker