Не мога да се впиша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да се впиша
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2222 пъти
Здравейте, първо надявам се модераторите да публикуват историята ми, въпреки, че има подобни, просто трябва да разкажа на някой.

Момиче съм, непълнолетна, в тийнейджърска възраст. От известно време изобщо не се вписвам сред връстниците ми, преди 3 години с уж най - добрата ми приятелка спряхме да движим заедно, защото успешно ме замести с една чалгарка. И да, но пък с друго момиче станахме много близки, от което съм много щастлива, тъй като имаме доста сходни интереси. Но не в това е въпроса, където и да отида, никога не мога да се впиша в компанията, по принцип съм много стеснителна и малко асоциална, въпреки, че не са ми го казвали, аз го виждам. Чувствам се много некомфортно около много хора. Винаги съм имала чувството, че ми се присмиват или ми се подиграват, защото по принцип не съм от тези "стереотипни" момичета. Слушам метъл, играя видео игри, гледам анимета, чета книги, обличам се в свободни тениски, дънки/клинове и кецове и в зависимост от сезона и суитшърт, все неща нехаресвани от хората, от които съм заобиколена. Момчетата никога не са гледали на мен, като на момиче, с което биха могли да имат връзка, а това е гадно. Не искам да съм толкова отблъскваща. А и не искам да се променям. Дори не знам защо пиша това, може би имам нужда от малко одобрение, което едва ли ще намеря тук, но както и да е. Благодаря все пак, на тези, които решат да прочетат историята ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 962c83c10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търси себеподобни! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6c7c7d00f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами така е, няма да се впишеш с тях. Права си, последно време само стереотипни момичета и чалгарки.

Съвет не мога да ти дам, защото съм същия(стил на музика, анимета и т. н. ).

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 70640c6add
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Искам да ти кажа, че това че харесваш ралични неща от заобикалящите те момичета не те прави различна. Бъди себе си прави това, което ти хареса и все ще намериш сродна душа , ако някой ти се подиграва просто му се усмихни обърни се и си тръгни защото хората съдят това, което не разбират не се притеснявай че никое момче не те харесва, защото никога не можеш да бъдеш напълно сигурна в това, а и все някога ще намериш правилното момче, което ще те прави истински щастлива и пак да ти кажа за нищо на света не се променяй всеки е уникален по свой начин, Лек ден.. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ab38e98fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И кaкво? Ще си нaмериш своя средa , хорa със сходни интереси , aко потърсиш. Ти си приетa в известнa степен от тях , щом си в компaниятa ми , изглеждa по- скоро , че искaш те дa се променят и нaпaснaт към тем. Товa нямa дa стaне , тaкa че , aко се чувствaш некомфортно , зaпочни дa се " оглеждaш" зa подобни нa теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6c3213fb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Перфектна си ;-; като моя момичешка версия си. Моя съвет е да се опиташ да намериш поне 5-6 хора с тези интереси а когато си в друга компания , аз просто не говоря за мойте неща а се опитвам да вляза в разговора като говоря по техните теми , имам предвид да не се променяш наистина просто не говори за нещата който ти харесваш и се опитай да се обличаш като тях , така ще се впишеш , пък с хората който имат твойте интереси с тях ще си говориш за аниме , игри и метъл , надявам се да съм помогнал

SilverSTARX

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ce933f9beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм като теб, нося си къси панталонки, дънки, анцунг, големи за мен тениски :D, суичъри, слушам метал, играя игри, гледам сериали... а за мнението на хората не ми пука. Другите около мен се гласят с някакви полички, роклички, приготвят се 2 часа и даже ме питат защо не се наглася и аз малко. Ама за какво? Да стоя на стълбите и да ям семки, сладолед или и аз не знам какво? Ама не, те трябва да са хубави за пред момчетата, да надуват чалгата и да сме задължени всички да им я слушаме. Чак ме хвана яд, че не те познавам. Предпочитам да излизам с такива като теб, отколкото с тия разглезени чалгарки, ама съдба...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e15e01f429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хей, недей да се притесняваш от това, което си.Не знам дали ще те успокои, но аз също съм в твоята възраст (момиче съм) и много често чувам подигравки от момчетата от сорта на:асоциалната, мълчаливката и т.н.Не ми е никак приятно, понякога плача, но после се успокоявам с мисълта, че аз всъщност не съм асоциална.Освен това в момента съм на вълна черни дрехи и те преобладават гардероба ми.Аз също като теб не съм от най-отворените, но пък в крайна сметка какво ти пука-живота си е твой - ЖИВЕЙ ГО!Това, че не можеш да се впишеш в някаква компания означава, че просто тази компание не е за теб.Съветвам те да се запишеш на нещо, което наистина харесваш и ти доставя кеф.Сигурна съм, че там ще успееш да намериш приятели.И най-важното е гледай напред, забавлявай се и да не ти пука много!!! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e96b691da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно просто не си си нaмерилa прaвилнaтa компaния.Всеки човек е уникaлен сaм по себе си и aз съм сигурнa,че ще се нaмери някой ,който ще те оцени зaрaди товa,което си.Не бивa дa се променяш,бъди себе си,чувствaй се добре в кожaтa си и прaвилните хорa сaми ще дойдaт при теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9febc338c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако толкова искаш да се промениш външно, за външния вид бих те посъветвала просто да се обличаш по-женствено и красиво - къси поли, рокли, шалове, бижута, направи си косата, гримирай се малко (малко!)...прави си различни прически, промени... Не че на мен това ми помага да се впиша много, но на мен явно нещо ми има в характера.
Извън това....сигурна съм че си страхотен човек и не трябва да се променяш. Кифли и момичешки момичета много. Различните сте по-интересни.
Но както искаш. :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ff11e02960
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, ще ти дам възможно най - глупавият и прост съвет даван някога - бъди себе си.
Като цяло тогава ще намериш най - добрите приятели и момче, което ще те харесва, защото си такава, каквато си. Не се променяй коренно. Няма нищо лошо в гледането на анимета, или игрите, също и широките блузи, и особено пуловери, в които аз съм влюбена. :D Подчертай красивото у себе си. Носи грим, ако не го правиш. Не като онези кифли, които трупат 6542875 тона. Дори и малко спирала върши чудеса. Отпусни се. Най - добре е да си себе си. Няма значение какво мислят другите. :)
Mona

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 217ea4a94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се отчайвай, аз съм момче на 16 и съм същия като теб не мога никога да се впиша. А момичетата никога не гледат на мен като на момче което иска да си стане гадже с тях. Винаги са ме мислили за... незнам за къв. Дори най долната ку*** която е спала с цялото даскало и с всеки спи, но на мен ми отказа. След този отказ разбрах че щом нямам шанс с нея, нямам шанс с никое момиче. Токава се отказах да се опитвам да свалям момичета и вече мина 1 година от тогава и съм превъзмогнал всичко вече не ми пука къв съм. Майната му секса и любовта, вече не са най важното нещо в моя живот. Сигурно са най маловажното нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1958fc255a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря ви, на всички, радвам се, че все пак някой е прочел написаното :) Колкото до съветите за грима, сменянето на дрехите и подобни дивотии - никакъв шанс, няма да се променям, защото какъв е смисъла да намеря някой, който харесва новата ми версия, при положение, че не съм такава?
Та, да, благодаря отново.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker