Обръщение към НЕПОПУЛЯРНИТЕ. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обръщение към НЕПОПУЛЯРНИТЕ.
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3341 пъти
Здравейте!
От както се помня никога не съм била част от съсловието на готините и популярните. Още от малка не общувах с тези хора. Беше ме страх . Мислех си че не съм достатъчно добра за тях. Този страх не беше подхранван от мен. С години ми беше натяквано ,че не съм красива, че не се обличам като тях, че не се държа като тях, че нямам родители като техните, че не съм богата, че не съм талантлива. Че не Дишам като тях, едва ли не.
Не ми беше останало самочувствие.Когато вървях по улиците, имах чувството че всички ме гледат и ме осъждат за това че не съм като тях. Истината беше че аз бях прекалено скромна, за разлика от тях
Сега се обръщам към вас и ви моля да ме ЧУЕТЕ.
Сигурна съм че поне 90 процента от вас са преживели същото в определени периоди от времето.
ИСТИНАТА Е.... Те ви завиждат. Така е .Мразят ви за това че не сте посредствени като тях. Затова ви тъпчат и мачкат.
Защото няма как иначе да са по добри от вас, освен ако вие не сте СЕБЕ СИ , благодарение на тях.
Давам пример. Предварително казвам, че не се самоизтъквам. Няма да се обидя от злобни коментари.
И така.
Когато бях в началното училище ми казваха че съм грозна, ужасно грозна. Днес когато съм на 14 и половина, разглеждам снимките си от 1, 2, 3, 4 клас. Изобщо не мисля че съм била грозна. Напротив. Разгледах и техни снимки. Нищо особено. Сега някои са дебели, други имат кожни проблеми. Не им се присмивам.
Напротив. Обаче те продължават да ме обиждат, Макар че тежа 45 кг, висока съм 167 и имам хубаво тело сложение.
Сега в училище ми се присмиват че не ходя облечена като тях. Радвам се че не съм като тях. Те са еднакви. Хиляди хора които се копират взаимно. Едва ли някой от тях знае че аз спечелих стипендия именно за Моден дизайн. Свалям шапка пред НЕПОПУЛЯРНИТЕ, защото вие сте себе си . Моля ви продължавайте да бъдете себе си защото без вас, страната ни ще бъде залята от такива като тях.
Много от вас помнят момичето с ПЕРФЕКТНАТА КОСА. Изненада..Това момиче прекарва по 2 часа в банята за да си изправя и топира косата. Нямам нищо против хора с перфектни коси... НО такива които се надуват заради това и обиждат другите.
Или Момичето с най-яките дрехи....Това момиче ви гарантирам че след 20 години ще е лелка в някоя детска закусвалня и ще носи мрежичка на главата си, за да не падат мазните и побелели косми в млякото с ориз.
Красивото момиче. Да обоснова думата КРАСИВО. Момичето което носи 5 тона грим и се натиска с всичко от мъжки пол в училище...Дори и дакела на директора.Подчертавам мъжки дакел.Това момиче или ще стане поп фолк певица или стара дама с котки на име Пухчо или Пръдлю....
Богатото момиче. Тя не е богата... Майка и и баща и са богати. Тя не е по различна от вас. 99 процента от семействата на тези момичета са разделени или имат сериозни проблеми....Затова тя си избива комплексите по вас...Не и завиждайте .....Съжалявайте я. Например мен от 1 клас ме мислят за бедна понеже не ходех на Зелено училище като тях....Не ходех понеже не ми се искаше да прекарам 5 дни с хора като тях. А не бях бедна , напротив. Баща ми работи в чужбина и изкарва солидни доходи. Майка ми е учителка и работи за удоволствие най-вече а не за да изкарва пари. На мен нищо не ми липсва и съм им благодарна за това. Но не съм седнала да се фукам под път и над път какви дрехи или техника имам. Радвам се че майка ми и баща ми се обичат и са щастливи.
Отворените хора.....Хората които псуват учителите , имат само двойки, отварят се на всеки срещнат и смятат това за нормално. Не аз не го смятам за нормално. Мисля че те имат сериозни проблеми със самочувствието си. Мисля че родителите им не им обръщат достатъчно внимание и затова го търсят от вас, по този начин.....
Мен редовно тези хора ме наричат зубър, понеже имам отлични оценки. НАЙ ГОТИНОТО момче редовно ме тормози. По край него и останалите от тайфата му. Наричат ме с какви ли не гадни думи. Истината е че той ме тормози защото един ден след училище се случи нещо което той не беше очаквал да се случи точно на него.
След часовете ме завлече в тоалетната. Очаквах да ми се случи бог знае какво, но той просто ми предложи...
И какво... Очакваше че ще му се свлека в краката и да му благодаря от все сърце за това че е погледнал мен, момичето което до преди малко е наричал нищожество.
Ако бях като другите момичета щях веднага да разпространя тази новина и да се хваля че съм го зарязала. Но за щастие аз съм като вас, НЕПОПУЛЯРНИТЕ. И се гордея с това.
Моля ви не се променяйте заради тях .Променяйте се заради самите себе си.Защото най важното е да сте щастливи, защото имате само един живот. Зад думата НЕПОПУЛЯРНИТЕ се крият уникални характери и личности с които аз лично се гордея и затова се радвам да съм част от вас.
Бъдете щастливи. Не е нужно да имате 3000 приятели във фейсбук. Гарантирам че реално познавате 10 процента от тях. Аз лично имам 4 добри приятелки зад гърба си и не ми трябват повече, защото знам че ако един ден ми се случи нещо лошо те ще бъдат до мен и ще ми помогнат. Няма да злорадстват по фб.
Бъдете себе си. Знам че е изтъркано вече и че го повтарям за 100 път, но ако не сте себе си.... то тогава сте никой.


Е.14

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 45cd5d4ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Еййй.....това страшно много ме докосна :) Момче на 20 години съм и съм го осъзнал това преди много време. Много добре си го формулирала. Евала ти правя. Продължавай все така!

Аз лично никога не съм се чувствал аутсайдер, но съм забелязвал, че някои са предпочитани пред другите, дори и от учителите. Най-важното е да бъден себе си. Много ме радват такива постове!!!!

Белия Мечок

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ea6a4d03c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прекрасно слово, ясно послание, силни думи! Поздравления! Браво, че на 14 години разсъждаваш така! Мислиш правилно. Навярно си прекрасен човек. Аз съм горд последовател на твоето послание и макар понякога да се конформирам, аз се старая да запазя, усъвършенствам и опознавам своето аз, защото то е единствено, уникално и неповторимо.

Хора, тя е права! Няма два еднакви Аз-образа и това е най-хубавото. Открийте себе си, опознайте се и бъдете такива, каквито искате.

П.С. Свалям ти шапка. Дано повече хора се вслушат в думите ти. :)
С уважение: СаМоТнИяТ ВоЙн

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 846e90a0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   "Те искат да се справяш добре, но никога по - добре от тях." Това е нещото, което всички, които ти наричаш неизвестни, трябва да запомним. Известните не са известни, не са звезди, за които се мислят. Неизвестните ги правят такива, или ги мислят за такива, а понякога и те самите се мислят за такива. Надявам се да разбереш какво исках да кажа. Звезди има само на небето, а азвестни - на сцената пред 1000 души публика.
Mona

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fcfaa398c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм,извинявай,ама много ХАМЕРИКАНСКИ филми гледаш!Аз съм на 12 и мога да ти кажа,че твоят случай е 1/8 класа така,че...Почти всички класове се делят на 3,4 по групички... Ако не контролираш ситуацията ще те мажат миличка!Ако те закачат тегли им една майна на тези момци с повече самочувствие :) Хохо какви ги редя за 6 класник :) та учителите едва ли ще се скарат на теб.Все пак можеш да го обвиниш в тормоз и нещо повече.. :)) Ползвай мръсните трикове на живота за да изплуваш от мизерията и ограничената среда

<Един 12-годишен вълк единак>

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8560dbe963
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виждаш ли, те нямат друга утеха освен да са популярни един пред друг. Нямат никакви качества, освен преобладаващото им количество. Всъщност ти сама си го разбрала. Заобикаляй ги, по отдалече, доколкото може. Те имат права. Всъщност нямат нищо друго освен правото да съществуват. Някъде покрай казаните за отпадъци, очаквайки подаяния от нас и зъбейки се, когато им подхвърляме нещо.

Минала си през това, да се страхуваш от тях.
Стигнала си до това да ги осмиваш и съжаляваш.
Просто продължи напред.
Не спирай, за да се занимаваш с тях, да им съчувстваш или помагаш.
И изобщо не се опитвай да им показваш какво си ти.
Търси себеподобни.
Добре дошла в живота :)

Y D

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cf380dd5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   браво девойче нареди ги , различните движат света напред другите само го ползват

slepia

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4bc70a006b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При мен положението е почти същото. Току-що описа хората в класа ми, които ме мразят и аз не знам защо. Не съм сигурна дали са комлексирани или ми завиждат.. както и да е.
Мислех, че такива из*оди има само в нашия малък забутан град, но не..
Не знам всъщност какво да те посъветвам в гд същата ситуация съм и..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0f3db5a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм същия като теб.Браво за това което си написала!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 74bd03141d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много обективна и смислена статия. Днешните "популярни" и "готини" ползват вещи, създадени от "зубрачи", "жалки геймъри", "никои" и "мухльовци" като БИЛ ГЕЙТС, СТИЙВ ДЖОБС, МАРК ЗУКЪРБЪРГ, ЛАРИ ЕЛИСОН и др.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 39dadc85b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само така!!!!

Не го загубвай този дух и заразявай околните с него.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b1a2cfcc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Браво! Думите са ти са направо правилни. Всички ти се присмиват, защото ти не си като тях. При мен е същото. Те идват при теб само когато имат нужда от теб. Браво за чудесните думи аз съм на 15 години.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 008852188b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам на колко години си но ти свалям шапка! Евала! Някой да ме разбере.....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8560dbe963
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ето, виждаш ли, има себеподобни :)

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ff33ac7de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Съжалявам, но май леко избиваш комплекси. И аз не съм популярна, но поне не се надявам богатото момиче да е комплексарка, че момичето с хубавите дрехи ще стане лелка... Ти просто искаш така да стане! Защото завиждаш поне малко, признай си. Хубаво, че не искаш да си тях, искаш да бъдеш себе си.
Те искат да са ГОТИНИ, да имат много харесвания на снимките да Фейсбук, всички да им угаждат. Защо ли? Защото и те самите избиват комплекси... Лошо е да се подиграваш на другите заради облеклото, прическата или нещо др. Но ти това правиш с тях. Щом не ги харесваш, просто не им обръщай внимание.

Момиче, 14 г.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f7bec6a9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   След време,когато си търсят работа да не мислите,че на някого ще му пука дали са били популярни или не? Ученето е важно! Глупаво е това,че повечето влизат в елитните гимназий с пари..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f7bec6a9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   В моето училище има многооо такива. Ужасно е .. те си мислят,че са повече от останалите :д Просто никога не съм разбирала хора , на който им доставя удоволствие да тормозят някого..това не мога да го проумея! Остави това на страна.. лошото е че милиони деца се прибират разплакани от училище и мислят-просто това не е редно..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bbb0ceb7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Много добре казано... аз лично никога не съм била популярна и няколко пъти са опитвали да ме комплексират, ама нещо не им се получи... Поста ти мн ме зарадва, просължавай все така :)

MJ

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f7bec6a9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Съгласна съм с написаното авторке!
И помнете-това е само училище и само няколко години. Все пак е важно да учите де :д И нещата, който ви се случват там няма нищо общо с реалния живот. Ако сте непопулярни.. това няма никакво значение след това, никой няма да ви преценява по това, което ви се е случило в училище.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6830ba579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Отвратително. Да, вкарала си чувство за хумор, особено за дакела, но с нищо не си по-различна от тях. В текста се долавя нотка сравнение, злоба и желание за изпъкване. И ти крещиш за внимание, да си кажеш за оценките, за модния дизайн и за готиното момче. Просто искаш с тази тема да докажеш, че си повече от някои други, които смяташ, че смятали, че са повече от теб. Че от гъсеницата е станала пеперуда. Същите кухи състезания. Такива неща не трябва да вълнуват един пич. С добро го казвам. Дано поне ти да си се почувствала по-добре от тази тема, защото с нея освен да изкарваш себе си яка, нищо полезно не казваш на хората, които наистина смятат, че с нищо не блестят. Защото някои не се превръщат в пеперуди или поне не се фукат с това под формата на съвет.

Peace. Котката Евлампия.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8d8d64b7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Ами до известна степен съм съгласна с 14 и 19.
Ти се смяташ за по-добра от другите и мислиш, че е редно да е така. Наричаш себе си различна и мислиш, че само по себе си това е повод за гордост. Ама не е. Повод за гордост е да си СТОЙНОСТЕН и ДОСТОЕН човек, а не просто различен (и то различен в смисъл, че не носиш готини дрехи и не си тупираш косата). Нима това ти дава право да гледаш на другите отвисоко? Сега искам да ти задам няколко въпроса. От къде си толкова сигурна, че момичето с готините дрехи ще стане лелка в детска закусвалня? Аз мисля, че няма, но както каза номер 14, май на теб така ти се иска. И вторият ми въпрос, Защо отказа на момчето? Просто ти хареса да го накараш да страда ли? Или е така, напук. Щото щом всички го харесват, ти пък няма да го харесваш, щото си РАЗЛИЧНА, нали така. И това ти дава право да мачкаш хората? Да ги обиждаш? Не мисля...
Иначе пишеш много добре, и много смислено, но ако беше толкова "над нещата", колкото се изкарваш, ние никога нямаше да прочетем твоя текст, защото ти никога не би обърнала такова голямо внимание, нито би писала така разгорещено за популярните хора. И да ти кажа, не си различна, и ти си имаш етикет. Познай какъв? Ти си ХЕЙТЪР! Честито, принадлежиш към група, сега намери другите хейтърчета и си хейтвайте заедно.
И да ви каже една какичка, понякога зад хубавите дрехи се крие и хубва човек, а зад тупираната изправена коса има и мозък, но това вие отказвате да го видите и признаете, защото тогава няма да имате повод да се гордеете с невзрачността си. С други думи казано, задължително е готината мацка с перфектна прическа да е куха лейка, защото иначе по-невзрачните ще са още по-подтиснати.
Май казах повече, отколкото възнамерявах и май съм доста рязка, а ти си само на 14 и аз разбирам огорчението ти, но не приемам хейтърството и съденето само по външния вид на човека.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 877b1c2bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Към авторката-част от това, което си написала, е самата истина, но в думите ти личи омраза, и то голяма-не те коря или съдя, а просто искам да ти покажа разбиране-в един момент си мисля,че наистина заслужават тази омраза, като си помисля някои неща, които съм преживяла заради тези "ПОПУЛЯРНИ"-то не бяха обиди, унижения даже и до побой щеше да се стигне, и то масов-25 човека насреща ми-да, бях много изплашена, но край вече-събрах смелост и се опълчих на онази, която подкокоросваше всички срещу мен и да видиш-е че ме заобичаха, но поне отдаваха повече уважение, и така...постепенно омразата ми затихна и се чувствам много по-добре,така че моя съвет към НЕПОПУЛЯРНИТЕ-бъдете силни, не позволявайте да ви тъпчат, защото внезапно може всичко да се обърка и да стане още по-зле - колкото виждат,че сте слаби и не отвръщате на ударите им, толкова повече ще ви мачкат-какво ще правите не знам, но накарайте по накакъв начин да ви уважават и нещата ще се променят!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 877b1c2bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Децата са много жестоки понякога...желая ти късмет за напред..

момиче 16 г

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8da34b25f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ти, да не си се комплексирала?
Личи си, че е за НЕПОПУЛЯРНИ...
Странно, но не мога да ти помогна, че повечето са ПОПУЛЯРНИ ; )
Както казва Джон Сина ; ) ; ) ; )
, , , , NEVER GIVE UP, , , , , ; ) ; ) ; ) ; ) ; )
-A

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8c018d5622
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравей напълно съм съгласна с теб. Има много "ПОПУЛЯРНИ" които знаят как да се заяждат аз лично си признавам : не съм с перфектното тяло (пълничка съм) не съм кой знае колко красива... имам много проблеми с това (по гадното е че аз съм се родила мн. тежка и все пак обичам да спортувам) наричали са ме дебела грозна урод имам малко по особена фамилия от която са ме наричали дух призрак каспър дуче духач... което НЯМА НИЩО ОБЩО С МЕН НО... ще им кажа неща :
1. МЕРСИ за нищо никога не сте ми помагали винаги от мен сте се възползвали... Ем... аз ви свикнах с номерата
2. МЕРСИ че ме направихте по корава
3. Мислете си вие че сте "the best" с този ваш "SWAG" ( но аз го разшифровах успях да си преведа SWAG : Secret We Are Geys =D ) о! И не казвам че всички които употребявят SWAG са гейове имам предвид тези които се перчат с него и един вид ти казват "аз дъм на върха на всичко а ти не си " ( а аз си мисля аз не съм на този висок връх но скоро ще се изкача ще те стигна ще те накарам да застанеш на ръба и ще те сръчкам за да паднеш а после от долу да нидиш как изкачвам нови върхове за които дори и не знаеш че има но пак знай аз ще съм пред теб може би не днес може би не утре но ще е скоро... )
4. И все пак предсавете си света без тях ще сме очтиви неутрални макар че в бъдеще те ще станат МАТЕРИАЛНИ ЗАДНИЦИ и тъпи безделници без тях нямаше да сме толкова корави нямаше да успеем там където те са се провалили...
5. До всички които се смятат за известни или имат поне 5-7 човека които им вървят по свирката : ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ЛИЦЕМЕРНИ "ЖИВЕЕЩИ ЗА ЛАЙКОВЕ" КУЧКИ И ПЕДАЛИ

П. С. Написаното по-горе е невероятно не знам какво друго да кажа супер е!!! И извинявайте за грешки липса на тирета/запетаи... нямах много време да напиша това...


Самотното лили

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6830ba579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До Самотното лили - то неслучайно си самотна, толкова злоба и грозни думи лъхат от поста ти, че как да те обичат хората...

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f548e87915
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Номер 20, 14 и 19 се изказаха прекалено добре, но поне да си кажа въпреки, че никога не го правя в този сайт ти ме предизвика прекалено жестоко. Аз от гледната точка на човек който се занимава сериозно с писане ще ти кажа, и на тези който казват баси колко яко пише, съжелявам, но не. Второ на 14 си. Никога не съм виждала някои които да му личи толкова от един пост, даже в началото си мислих, че си на десет, наистина, чувала ли си думата зрялост, как може да хейтваш толкова жестоко, хора които най-вероятно не познаваш моля те отговори ми, с какво право, знаеш ли живота им, че да говориш, така. Хъм добре го казаха по-горе много омраза, ама много ще пораснеш ще спреш да си плюеш лошата енергия и комплексите в интернет и може и да се усъзнаеш и даже да станеш човек, защото е възможно, различните реално движат света, и ти имаш шанс, виждам го, но не и с този пост, не по този начин. Огледай се, с какво помагаш, на какво се учиш, а другите, да си егоист е до време, да хвалиш с всичките си пари, готиното гадже което охх, как ти го отряза сега, също след години ще разбереш колко нищожни са тези години.

За протокола и любопитните съм на 16.
Живея в чужбина от много малка и все пак се извинявам ако има грешки или ддз.
ПП: като слагаш главни букви не си придаваш тежест, напротив изглежда още по детско
ПП2: аз вярвам в различните не само защото съм част от тях, вярвам и в теб, но след някоя и друга година ще се усъзнаеш, като мен, че може би дори и повече и ще станеш човек защото го имаш, просто намали хейт-а, любовта е живот ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5f1848824f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Явно имаш много свободно време и гледаш много американски филми.... Ти не искаш да си против готините, но много искаш да бъдеш от тях... Ще ти кажа как всъщност стоят нещата в един клас има 2 групички които се подразделят на още толкова. От непопулярните се разделят по интереси, а от готините на тези, които командват и тези, които вървят след тях с надеждата да се присъединят. Готините всъщност не се наричат по между си така правят го пред другите и въобще не са комплексирани, но винаги учителите ги харесват и те имат високи оценки, които главно ги изкарват или с късмет или с преписване. Докато непопулярните им се дразнят чуват ги само как разказват за последното парти което са се напили, колко са се забавлявали, с колко човека са правили секс и как се излъгали родителите си. Винаги се намира някои от готините, който винаги да дойде преди тест и да каже къде е ходил предната вечер и какъв махмурлук има и всички други започват да разказват същото, а всъщност са прекарали вечерта в зубрене на учебници, писане на пищови и дълги разговори за системи за преписване. Докато на непопулярните им е писнало всеки път да чуват тези истории, които се разказват на възможно по висок глас пред тях с най-възможното пиянско изражение и ваденето на хапчета за глава от чантата, които без никой да забележи са напъхани в джоба или метнати през прозореца. и заради това непопулярните решават, че ще гледат филми ядът чипс и пият бира с някаква надежда да изкарат 6 на теста. И след теста, когато готините се похвалят пред всички със 6-тиците си, а непопулярните отново сядат на чина и до края на часа ревът, че този път ще им вземат телефона, защото не са свикнали да се противопоставят на родителите си, които да разберат, че отнемането на социалния живот на един тийнейджър няма да доведе до нищо добро. След, което ядосани от това, че пак не съм и им се получили нещата както са очаквали непопулярните започват до обиждат готините, че са к**ви идиоти и, че са тъпи, но всъщност ги е страх, че ще ги смачкат и си говорят по между си казват си как всъщност те са готините, а всички други с високи оценки и социален живот са к**ви и отрепки. Това е почти на всякъде, а ситуацията, която ти описа е всъщност много рядка и в Америка не е така там е същото това по филмите е 5% в световен мащаб в училищата а другите 95% са това, което аз ти го описвам. И ако в класа ти реално е такава кретенясала история въобще не ти завиждам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5f1848824f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   В думите ти има злоба ти само се стремиш да изпъкнеш пред тях. Публикувайки тази статия ти не само се опитваш да докажеш на себе си, че си по добра от тях искаш и другите да ти кажат. Е ще ти кажа нещо не си всички са равни независимо за какви се смятат. Много ми напомняш на едно момиче от моя клас, което се беше вдъхновило, че и викат, че е главната смотла и мислеше, че е комплимент. Не, че ти казвам, че си като нея, но начинът ти на говорене как искаш да изпъкнеш дори сред "своите" e странен.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 694c5a342f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Момиче..! Тееми като " как да стана готина " не са особенно важни в смисъл ще направиш хиляди простотий за да станеш " готина " но след някоя годинка дали изопщо ще пука на някой била ли си в тази групичка " готинине " или пък не...
Най важно е учението.. защото един ден като имаш деца да ги отглидаш нормално, а не да се чудят утре какво да ядът и да няма нщо в хладилника, щото едно време маика им била " готина " а сега мие общевстени тоалетни.. защото е имала шанс да наппави неиния и животът на децата си по-добър и го е пропиляла за едото нищо..

Момиче на 15 *Daisy*

П. П. Извинете за правописните грешки, но от доста време не живея в България..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 44e86047bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До номер 25 - мисля, че изобщо не разбирате думите на авторката. По - добре да не бяхте изобщо коментирали, щом не знаете за какво става дума..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6c9f60f7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Извинявай мила, но иска да кажа нещо : Аз съм момиче със "swag" стил. Харесва ми този стил на обличане. Съжалявам, но аз лично не мисля, че това което си написа е много вярно. Ще ти дам пример :
1. Красивото момиче - наричали са ме "красива".. сутрин слагам набързо коректор, там където имам някоя пъпчица и бърза спирала от евтина козметика. Трябват ми точно 5мин за да изглеждам така и да отбележа, че досега не съм се натискала с никой, освен с единственото ми гадже през тези 15 години живот. :)
2. Момичето с перфектната коса. Казвали са ми, че косата ми е перфектна, въпреки че не е така. Не използвам преси. Вечер се сплитам набързо и сутринта си пускам косата. Не мисля, че трябва да оплюваш хората, защото изглеждат добре.
3. Богаташката - да, и така са ме наричали, такива като теб момичета, който просто се дразнят. Не съм богаташка. Родителите ми взимат скромна заплата. Дори съм пазарувала от втората употреба и най-често от магазина за 10лв. Имам 2 блузи от мола. И много се дразня на тези, които пускат слухове.
Умна съм. Имам добри оценки. Уча и след това излизам навън. Не разбирам какво имаш против хората.. За някой съм печена и добра, за други съм надут боклук. Но не ми пука. И на теб не ти пука какво мислят хората за теб нали? но тогава защо пускаш тази статия за да ги нахулеш, за дето не са те приели такава. Помисли си и ти имаш проблем със себе си.
Нямам нищо против, че си изрази мнение, но честно да ти кажа много ме издразни това, че нахули всички суагъри и оплю хората, които изглеждат добре. Не разбирам кои си избива комплексите, но май си ти. Факта че те тормозят и те обиждат те кара да мислиш, че всички, които изглеждат добре са надути? Не разбирам мисълта ти.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 608a335299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Страшно много се радвам да видя, че има и други НЕПОПУЛЯРНИ! Благодаря ти много за това, което си написала. По този начин помагаш на хора, изпаднали може би в подобно положение. Не веднъж съм се чувствала неразбрана, излъгана и мачкана. Не съм грозна, нито ми има нещо, както ти казваш, зад тази титла-непопулярен се крият лесно раними и чувствителни хора. Именно заради това, аз също нямам много приятели, защото съм различна и не бих се променила заради такива жалки хора! Трябва да има повече като теб! Желая ти успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 794cca36f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Май стана популярно да си непопулярен, с което темата се изчерпва - бидейки непопулярни вие сте популярни! Честито

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9774f5a8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Браво момиче аз също не съм от популярните и съм щастлива от това!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a7586553dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Чудя се кога хората ще се научат да не слагат етикети. Популярни, непопулярни, грозни, дебели, красиви, забавна, лоши, добри, домашните любици на даскала, умни, тъпизубъри, богати, бедни, swagari-ей това като го чуя вярвайте ми лошо ми става. Аз съм на 16 и влизам почти всички тези етикети-пълна да, хубава да, забавна да, умна да, не съм нито популярна нито аутсайдер, средна класа. Въпросът е да разберете, че не е нужно да си сложиш етикет, за да си някого. Не е нужно да си метъл за да харесваш метъл/рок, не е нужно да си емо за да си тъжен, не е нужно да си зубър за да си умен и най важното, набийте си го в главите не е нужно да сте мразени от ******* свят за да сте непопулярни или аутсайдери, или умни, или като каквито там се определяте. Животът е толкова кратък, разберете го докато не е твърде късно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker