Без приятели ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Без приятели !
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3357 пъти
Така пускам тази тема за поне 4 път . Администраторите не ми одобряват . Дано поне сега да стане , защото немога да живея така и искам съвет . На 13 години съм . Имах приятели . Бавно постепенно те се събираха с друга компания ( която компания са от 8-9 човека и пият бира ) . Когато си бяхме само ние се забавлявахме много . Но сега просто не ме викат навън и няма с кой да излезна навън . Седя като зомби пред компа .

Моля помогнете ми ! Искам съвет - как мога да си намеря прияте ли ( да обикалям по други квартали и т.н. ) или пък да се присъйденя към онази компания с която те излизат . МОЛЯ ЗА СЪВЕТ И ДАНО АДМИНИТЕ ДА МИ ОДОБРЯТ ИСТОРИЯТА ИЛИ ЩЕ Я ПУСКАМ ВЕЧНО ЗАЩОТО ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5c3ee9f237
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   E мерси на модераторите :) ( Автора ) А ся моля за помощ хора

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4252300bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мило момиче. Аз съм на 20 години и имах същия случай. Бавно и полека останах сама. Опитах се да запазя приятелството, но приятелката ми бавно затъваше... Страшно много ме нарани и сега ми е много трудно да се доверя на който и да било. Но Господ си знае работата и сега и го върна петорно, за което много се радвам, защото аз си намерих сериозен приятел и си имам две приятелки, познати и аз незнам какви, но си поддържяме отношения...

Всичко се връща, нещо тръгнало ли е да свършва не можеш да го спреш. А и на твоята възраст по - лесно се поддават пората, сега ще има да пие, да хойка... По - добре пред компютъра отколкото така жалко да си прекарваш дните. Има толкова добри хора, а и съм сигурна че ще се сприятелиш лесно с тях

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 30e6e712e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Но Господ си знае работата --> все едно е така пък..
сорка за оффтопика

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 166eade6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Но едно не ми е ясно - ако седя пред компа приятелите няма да изкочат изведнъж , трябва някак да ги намеря или нещо подобно , защото така не знам как ще си намеря като седя само вътре . моля за съвет (Автора)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d3e1f4e980
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имам въпрос,ти попита ги,защо не искат да дружат с теб?Аз също имах такъв проблем и зная затова те питам.Наранила ли си ги с нещо?Сега тъжно ли ти е?Ако е,значи си им била много доверчива,но те са те използвали?Опълчи се,покажи им как да се държът.След това ако са изоставени и пак те потърсят,не ги приемай,защото си мислият,че си глупава.Не бързай!Вярвай ми ще намериш приятели и ако си търпелива!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dbfd91ccbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aз съм момче на 20год. и имах същия проблем и все още го имам. И аз пуснах история тука, тъй като няма кой да ме слуша, собствените ми родители се отрякоха от мене. По цели месеци седя вкъщи пред компютъра. Но няма просто как да си намеря компания тъй като нито пуша, нито пия, тия неща не съм ги опитвал никога, даже и на празниците.

ПРеди имах компания от около 15-20 души, но нали е модерно сега да пиеш, аз не тръгнах по техния път. От доста години съм сам, но това си има и цена, просто психиката ти на моменти- неиздържа, да няма и един да ти се обади да попита как си? Няма с кого да се разкарвам и аз, на кафе не помня от кога съм стъпвал.

НО пък си тренирам, спортувам, гледам ТВ и т.н. Ти избираш или ще си пиячка ,която всеки ден ще си говори с хора или ще си затворена като мене. Просто в такова общество живеем, ако си различна всеки щете отхвърли и не забравай истински приятели няма има вечни интереси. Казвати го човек,който е патил от това.!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9992519e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодарности към вас всички ! Ама откъде разбрахте че съм момиче , защото ми говорите "Здравей мило момиче и т.н аз съм момче на 13 год ! Обаче както каза номер 6 трябва да избера дали да пия и да се събирам с хора или да съм сам ( но някога ще срещна приятели )

П.П. Другата година ще кандидатствам за 8 клас (за гимназия ) и се чудя дали и там всички ще са пиячки
Моля само да ми помогнете с въпроса :
дали да пия и да се събирам с хора или да съм сам ( но някога ще срещна приятели )

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8de3c21af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здр имам същия проблем да поговорим в скаип аз съм beb4o02

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e030007e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей.Аз имам същия проблем.Почти същия.Ти си на 13 и живота е пред теб.Трябва да си отговориш на два въпроса-'' Искам ли да променя това'' и другия е ''Ще поговоря със себе си очи в очи и ще открия проблемя''.

Аз съм авторката на историята малко по долу озаглавена Всичко около мев се срива.Потърсих проблема в себе си-какво отблъсква хората и защо ги отблъсквам.Порових се в това.Реших да го променя завинаги.Затова потърсих професионална помощ.Ходя на всеки 2-3 седмици на психиатър.Колкото и да четох коментари от сорта няма да ти помогне аз макар и малко усетих човек който ме изслушва и усетих разбиране.Не усетих обвинението му че аз съм виновна за това.

Моя психолог ми направи една терапия която продължавам да правя-дава ми задачи които да правя да общувам и не ме е срам да говоря за личния си живот.Понякога е нужно да си излееш душата дори и да те помислят за луд закщото много мои близки щом научиха че посещавам психиатър ми обявиха едва ли не за луда.

Потърси проблема в себе си.Отговори си на всички въпроси които те е страх или срам от отговора.Отиди при тези твои приятели които са те изоставили кажи им че и без тях ще продължиш и че не си паднал духом.отиди на някое място където ти е добре посмей се радвай се.не прави моята грешка да изпадаш в депресий-те само те забиват повече.когато ти кажат айде да излезем на по бира кажи айде какво пък толкова ще отида.преодолей страха ако има такъв.повярвай че може да си щастлим.

Cамата аз съм още в началото но се надигнах за промяна.не е нужно от първия ден да си търсиш приятели-те сами ще се появят.промени себе си.търси причината в теб.за да промениш нещо се иска да знаеш какво искаш да си и как да го направиш.като за начало търси контакти.заговарвай пръв когато видиш познат търси ти осъществи връзката.така ще имаш приятели.повярвай си че можеш-волята е всичко.

Знам че е лесно да се говори отстрани но аз минах през същото.дори бях по зле от теб но си казах защо? немога ли просто да спра да се правя на няква а бъда себе си.всичко е от вътре.ако искаш да си помогнеш опитай да поговориш с някого.излей си го както се казва.дано да съм помогнала.ако искаш да поговориш с някого скайпа ми е kalina_qncheva
успех.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8abcca6a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ДО номер 9 - Аз обаче незнам каде е причината за да нямам приятели . Един познат от класа има цяла банда с приятели , а когато се опитам да се сприятеля с него започва да ме дразни супер много . Незнам просто не разбирам каде е проблемът ми може би ме е страх да излезна и да започна да пия и т.н. - Може би от това ме е страх но незнам !

Сега супер бързо ми трябва отгоровор ( Колкото можете по бързо защото идва екскурзия ) ! И така в една стая ще сме аз и 2ма от "бандата" на познатият ми от класа . И се притеснявам да не ме обиждат , унижат или някакви шегички ( например докато спя да ме изплашат или нещо такова ) ! Трябва ми спешна помощ за това как може да се сприятеля с тях ( бандата ) и да станем приятели с тези , с които ще съм в стая ( просто другите съученици бяха с други и нямаше с кой да съм ) .

И в същото време в тази стая която ще съм аз с другите , те ще пият . И ако ги хванат може би ще обвинят и мен без да съм направил нищо ! И то само защото сме в стая . Но това друг път сега ми трябва отговор на въпросът : Как може да се сприятеля с тях и да не ме закачат . Моля бързо защото екскурзията идва !
Благодаря предварително !

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: dbfd91ccbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз съм номер 6, как така ще се сприятеляваш с тия алкохолици е, те трябва да ти се харесат, а Не ти на таях, недей стой в стаята, само за спане се прибирай, ходи при другите от класа. Ти се колебаеш да пиеш ли? От мене съвет въобще недей мисли за пиене и пушене, на тази възраст започнеш ли много негативно ще ти се отрази. Недей мисли за алкохол, гаранцията ти давам ще видиш тая банда след 4,5 год на какво ще приличат. Започни като мене да спортуваш, гледай да заякнеш. Аз както не казах не пия, не пуша и гледам сега къде са моите връстници, по 60, 70 кг хрътки. Моята ръка 47, тяхната 27. Все казваха,че ще спрат, те само за кеф са пиели, няма няма отказване.

Така,че наблагай на спорта след 3,4 год. ще се открояваш. НА дискотека ако ходиш поръчвай си натурален сок или енергийна напитка. Аз така правя, другите се напиват, само аз съм трезвен. БАрбана ме гледа с учудване като кажа нат.сок и мин вода. :) Но пък не ми пука. Може да съм сам, но физически ги пера всичките. А и не се отчайвай толкова, сиг. съм че ще срещнеш и любовта. ;)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0d2fda1572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря на всички ! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker