Защо искат да ни разделят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо искат да ни разделят?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1699 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 с моето гадже имаме 2 години разлика. Вече сме заедно от една година и 7 месеца. Постоянно хората в училище ме питат странни и глупави въпроси, от рода на кой обичаш повече майка ти или приятеля ти? ... Не ви ли е неудобно да се целувате пред вашите?
Той е много умно и добро момче, не смятам да се разделяме заради другите. Най-много се радвам че сме в едно училище и при всяка възможност той стои пред стаята да ме види, да пита как съм.. С никое друго момче с което съм била не съм се чувствала така. Мога да му кажа всичко, той винаги ме разбира.
Защо ми казват че не е за мен, че скоро ще се разделим и други глупости. Какво лошо виждат в него, защото аз не разбирам. На единия ден са големите приятелки, а на другия се опитват да ни скарат.
Нормално ли е това? Те нямат ли си свой живот, за да гледат моя. Казват ми че се е виждал с друго момиче, аз им бях повярвала и се бях скарала с него за 9-10 дена. Той ми казваше че не е вярно и че нямало друга която да обича повече... Един ден той ме пресрещна в училище, дръпна ме за ръката и ми каза че не издържал повече така, че не може да проумее как съм им повярвала.. и поиска да се съберем. Казах му че на другия ден ще му отговоря... е какво да му кажа? Помогнете ми с избора защото ми е много трудно!
Благодаря ви предварително! ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: bfed7d53b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   ''Казват ми че се е виждал с друго момиче, аз им бях повярвала и се бях скарала с него за 9-10 дена.'' ако момчето е наистина добро ти защо повярва на другите , който искат да ви разделят ???? направила си глупост , която засега е поправима , но ако в бъдеще повярваш на другите за твоя приятел , че е с друга то ти няма да го имаш повече . Не бъди момиче , което вярва на хорските приказки , а само когато видиш с очите си ще можеш да си 100% сигурна , а не като си чула от някой . **DoD**

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cf3b70b4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти го познаваш най-добре и ако наистина си сигурна, че няма друга, то тогава май "приятелите" ти просто ти завиждат. Нормално е. На тази възраст е доста трудно да създадеш стабилна връзка, а и те сигурно ревнуват, че прекарваш много време с него, а не с тях, та оттам и цялата работа с приказките, че не е за теб и че има друга. Така, че не им се връзвай, ами си се обичайте с твоето момче и бъдете щастливи заедно, защото първата любов е винаги най-чиста и се помни за винаги.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 27aad964fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Те ревнуват и ти завиждат, че си имаш сериозен приятел с когото можеш да споделиш всичко и да си щастлива според мен не им вярвай 1 година и 7 месеца не е малко. Сигурна съм, че наистина е добро момче мисля че трябва да се съберете отново вие се обичате...:) Аз направих тази грешка попитах приятеля ми дали наистина се е срещал с друго момиче той каза, че не е и ми обясни, а аз веднага избързах и го обвиних. Сега извинявам се за въпроса, но ако нямаш нищо напротив би ли ми отговорила дали се карате често или изобщо не се карате,защото аз много се карам с моя приятел и вече се притеснявам...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2c88850572
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката ^^
Не, никога преди не сме се карали. Всичко между нас беше идеално. Раздялата наистина щеше да бъде много трудна...
Толкова много щеше да ми липсва неговото "обичам те", да ме нарича "неговото момиче"... Той има малко братче което е толкова сладичко, когато излизаме го взима понякога. Много е грижовен и това ме кара да го обичам още повече. Той ми беше казал че заради мен нямал търпение да ходи на училище. Но не мога да издържам ако той наистина е и с друга, просто искам да съм му единствена.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 74436c5250
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тазбирам ,че много го обичаш ,но аз така се бях скарала за 1 година с най-добрата си приятелка . Аз наистина бях видяла гжто и' да се целува с друга докато нея я нямаше. Аз естествено и' разказах всичко , но тя не ми повярва. Каза ми същите неща ,които ти. Каза ми ,че завиждам ,че той е толкова добър и ,че си няма гж ,като нейното , че съм предателка и куп други неща. Аз го понесох наистина мн трудно . Но реших за нейно добро да не се отказвам. Следях гжто и' , оказа се ,че има 3 гжта. Пак се опитах да и' кажа ,обаче пак нищо не стана. След година доиде разплакана и мн . натъжена . Била разбрала вече какво става и трябвало да ме послуша по-рано. Затова , не бъди и толкова сигурна и с гжто си. Не знам , аз бих се събрала с него , но бих попитала и приятелките си как да го изхващам с другото момиче. И вече ако приятелките ти нямат идей , естествено ,че лъжат. Затова аз съм на 17 и съм имала само едно гж.,заради тези случки в миналото съм предпазлива и подлагам на тестове - приятели и гжта. Разбира се винаги кой лъже и кой не :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9ff09c1cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Повярвала си им без да имат някакви доказателства или без да се увериш дали това е така??? ... Аз ако бях на негово място щях да ти се разсърдя затова, че нямаш никакво доверие в човека, който твърдиш, че обичаш...

MJ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1099d32c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз сън на 15 години момиче и с моето гадже имаме 3 години разлика, също сме заедно от година и 7 месеца. Испадали сме в същите ситуации те просто искат да ви скарат. Има много хора които ви завиждат за тази дълга връзка. Без ти да си видяла нещо не бива да вярваш на никой защото 100% някой иска да ти го открадне:)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2c88850572
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От авторката :))
Олее.. много го обичам не мога без него, спомням си колко пъти се е бил за мен, колко ме е защитавал и т. н"''" Веднъж ми се обади в 3 през ноща за да ми каже "обичам те'... Това беше толкова мило. Наистина ли съм го обвинила погрешно, но моля ви разберете ме че когато обичаш някой толкова много не се търпи мисълта че е с друга. Чувствам се ужасно виновна, и май има защо! '...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 91ba8cc130
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мила, щом не ти се е разсърдил за това, че не си му повярвала има два варианта:
-Да те обича безпрекословно и да е готов да ти прости всяка грешка
-Наистина да ти е изневерил и да се разкаява за това, че е направил грешка.
Според мен е първото, не се притеснявай какво говорят другите, защото във връзката има само двама души. Т. е. важни сте само вие двамата, доверието по между ви и любовта! Седнете поговорете, съберете се (Изглежда момчето си струва нервите). Ако някоя ревнива пикла (с извинение), се опита да те обеждава нещо, позаинтересувай се кога, къде, с коя и разпитай и други хора, не се притеснявай и да се разбикаш на "вестоносеца", и та му кажеш да си гледа работата.

-С любов, Opened book!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2c88850572
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви много... успех.Ще запомня всичко и за в бъдеще.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker