Объркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1102 пъти
Здравейте!
Пише ви момиче на 14 години. Искам да споделя и моя проблем. Знам колко е смешно на тази възраст да се оплакваш от живота си защото аз все пак съм на 14 години, но искам да ме изслушате. Напоследък в живота ми станаха много неща и аз се обърках тотално и не знам какво да правя. Скарах се с много приятели, разделих се с гаджето си и други неща които няма да споделя. А като се сетя, че почваме училище след един месец направо ми иде да се самоубия буквално. Не знам как ще се справям в училище, в главата ми са толкова много неща. Няколко пъти вече се опитвам да се оправя и да не мисля за нищо но не мога. Просто ми се случват неща които трябва да се случват на по големи. Не знам как може да ми помогнете дори и дали може просто исках да споделя на някой. Ако ще ми кажете "не мисли за нищо" по-добре недейте да си правите труда да пишете. Това вече го знам, че не трябва да мисля за нищо но просто немога :)
Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 02a9227861
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ми напомняй за това училище, че имам да чета 600 страници а даже не съм избрал книга...Какви са тези неща, които трябва да се случват на по-големите? Да нямаш проблеми в семейството?
Charming

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 30ec572d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   абе момиче я се успокой!! едва на 14 години си. изобщо дори не трябва да ти се въртят такива мисли! истински приятели не се намират лесно ! (казвам ти го,защото съм си патила и също съм ревала, но да мислиш за самоубийство е просто абсурдно)
Гледай на живота от позитивната страна , усмихвай се повече :) на 14 години едва ли имаш толкова много неща на главата.
Хората къде, къде повече проблеми имат в работата и не само там! недей да изпадаш в такива депресии! това, че гаджето ти те е разрязало нищо не значи- на тази възраст едва ли връзката ви е толкова сериозна , че да се правиш драми ! Има доста време до започване на училище-наслаждавай се на лятото и се усмихвай повече! :) Приятна вечер
Г 19

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 323861a86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочети "Вината в нашите звезди". Предполагам в момента не ти е до книги, но ако я прочетеш ще усетиш защо трябва да се радваш на живота, защо трябва да живееш ден за ден, в какво положение са някои деца по света... болни от рак. И ще разбереш какво имаш.
Някакъв отворко те е зарязал и голяма работа. Както имаше една картинка "Не плачи принцесо, ще ти падне короната". Недей да се унижаваш заради момчета, още повече на тази възраст. Има време да намериш подходящия.
Истински приятели съм се убедила, че много много трудно се намират и то не става просто ей така. Аз лично истински приятели нямам, но си гледам моя живот и не им се впрягам, направи го и ти. На тази възраст трябва да си гледаме образованието, за да можем да имаме личен живот след време, а не да сме зависими от някой си. За другите неща - целият живот е пред нас. Вярвай, че всичко ще се подреди рано или късно, че тези, които ти правят мръсно рано или късно ще им се върне тъпкано... И се УСМИХВАЙ! Друго не знам какво да те посъветвам, след като ти самата не си описала повечето от проблемите.

Момиче, 15г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 37c52df942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   О, не на 14 съм и се разделих с гаджето си! Каква ли мъка ти е, милата ти! Дано да се съвземеш след такава тежка раздяла, връзката все пак ви е била сериозна ;((

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9e20ede060
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, госпожице. Момче съм на 21 и ще ти кажа каквото мисля за подобаващо. В момента в цялото ни общество се наблюдават подобни на твоята душевна ситуация, хора, които в даден период от живота си са постъпили некоректно или са били излъгани от собствените си очаквания. Бих ти препоръчал да погледнеш в себе си, коя си, какво искаш и накъде си се устремила. Пред теб не предстои само началото на учебната година, но и много решения които трябва да взимаш. Най-важното е да имаш вяра-твърда увереност в по-доброто развитие на нещата, без вяра си аут. Не си търси момче с мисъл за плътски изживявания, днес 90 процента от момчетата са използвачи и егоисти. Намери си нови приятелки, но преди да тръгнеш с тях, добре ги опознай. Ти си красива, интелигентна, умна и специална, нека в живота ти дойде момче, високо ценящо това неизмеримо съкровище в теб. Пази се от съвети на хора, чиито личен живот е не отговаря на съветите им към теб, успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker