Хванах баща ми да се предлага на непознати жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Хванах баща ми да се предлага на непознати жени
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1796 пъти
Здравейте. Не знам какво да правя. Родителите ми са разделени от 12 години и съм свикнала с това, но напоследък все по-често ми става гадно и тъпо заради нещата, които хващам баща ми да пише на непознати жени в скайп, фейсбук и сайтове за запознанства през последната 1 година. Живея с мама и понякога идвам на гости при баща ми. Веднъж ми се наложи да ползвам компютъра му и той ми каза да не затварям прозорците му. Седнах и те си стояха без поне да ги е минимизирал. И така видях всичко. От сайтове за запознанства, през интимни разговори в скайп и фейсбук до отворени чернови със съвети за флиртуване. Не исках да повярвам... Бях в отрицание следващите месеци, но вчера го хванах за втори път. Исках да знам какво става и защо това се случва. Използвах времето, когато баща ми беше на работа за да проуча ситуацията. Жените са няколко. Най-лошото е че една от тях ще ми преподава История следващата година... Това което им пише ме потресе. За нищо друго не си говорят освен за любов и секс. Отново изпаднах в отрицание, докато не намерих доказателството. Цитирам: "Нещо не ми е добре напоследък. Сексът ни не ни се получава най-вече заради мен" И преди да съм разбрала това, което ми трябва за тази да не казвам каква жена, която флиртува с баща ми, той звънна по телефона и ми каза, че след 5 минути се прибира и аз трябваше да затворя компютъра. Оттогава не съм на себе си от гняв. Собственият ми баща, който е толкова интелигентен и добър човек. Не знам какво да правя. В шок съм. Единственото, което искам е това просто да спре. Но знам, че рано или късно пак ще започне. Все още не съм казала на никой и нямам това намерение. Ако някой може да ми даде съвет ще съм му изключително благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 58fc117b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами родителите ти са разделени, нормално е баща ти да има нова връзка и нова тръпка в живота си. Или ти очакваш, че той ще се затвори у тях със снимка на майка ти и до края на живота си няма да погледне друга жена? Приеми го, животът продължава и човекът има право да намери щастието си с друга след като не са били щастливи с майка ти. И тя може да си намери друг. Знам, на теб ти е гадно, обаче постави се на негово място. 12 години не е с майка ти! Нима мислиш, че ще спре да живее? А и много по-кофти щеше да е, да са женени и той да и изневерява. Ама след като са разделени, той е свободен човек и има право да живее живота си както му харесва.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d0fb02cc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изчакай още няколко години и ще го разбереш! ;)

И какво толкова те е потресло?! Зрелите хора правят любов, секс, не ти ли е ясно това? Още повече, че баща ти е разведен от 12 години, т.е. няма ангажимент към никаква конкретна жена, най-малко пък към майка ти...

Остави го да прави каквото си иска, че един ден и ти ще станеш като него - можеш и да го надминеш дори. Така, както си го написала излиза, че според теб само глупаците флиртуват и правят секс, а интелигентните хора - не!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3060c86836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поговори с него! Направете един дълъг разговор, в който да изясните чувствата си! Все пак той е самотен, неженен, разбери го от еедна страна, но наистина не е редно! Sweety Bulla

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5fa2248fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " Хвaнaлa" си, че бaщa ти е здрaв мъж, който търси естествени контaкти със жени. Имaйки в предвид и че е имaло стрaницa с помaгaлa рaзни зa флиртове/ свaлки, предполaгaм е по- тих/ зaтворен човек и зaтове търси съвети кaк дa он увa с жените.
Би трябвaло дa те рaдвa, че бaщa ти се опитвa дa бъде aктивен и социaлен, пък кой знaе, може и любов дa открие и дa бъде щaстлив. Не искaш ли товa зa него? !
A зa интимните им рaзговори.... дaвaш ли си сметкa колко грозно си постъпилa, нaхлувaйки в личния/ интимния му свят? ! Предстaви си, че ти си водиш дневник, хaписвaш много лични мисли и преживявaния и не искaш никой дa знaе зa тях. Обaче бaщa ти нaмирa въпросния дневник и го прочитa- кaк ще се чувствaш? Нямa дa ти е добре, нaли? Ще се почувствaш обиденa, унизенa може би и с предaдено доверие. Той ти се е доверил и не е зaтворил стрaниците, не е очaквaл от теб, че ще нaпрaвиш, кaквото си нaпрaвилa.
Смятaш ли, че добрият ти бaщa нямa прaво нa интимен живот и щaстие? Aко нaистинa го обичaш чистосърдечно, ще спреш дa му ровиш в личните нещa и тaйничко ще се нaдявaш дa нaмери женa, която дa му дaде всичкото щaстие, което зaслужaвa!
Пък дaли ще е някоя. твоя. бъдещa учителкa или продaвчкa от съседния мaгaзин, зa теб не е вaжно, вaжното е бaщa ти дa е добре с нея. И спокойно, нямa дa остaнеш нa зaден плaн, нaпротив, той кaто е щaстлив и със теб ще бъде още по- грижовен. Любовтa винaги се отрaзявa положително!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 52348c4c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако все още беше с майка ти - ОК да се ядосаш и натъжиш.. но хей момиче, той е свободен човек.. както има нужда да се храни и спи, така има нужда и от секс, може би си малка и не го разбираш, но това е нагон, който не можеш да контролираш.. Не му мисли толкова, важното е да уважава теб и майка ти, а това че понякога си позволява 'забраненото' не е болка за умиране. Помисли- по доволна ли щеше да си ако беше някой пияница, който бие теб и майка ти.. Позволи му да изживее пълноценно оставащата му младост. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 74f053fbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти в ред ли си. Нима мислеше че баща ти не прави такива неща. Че 12 години живее като монах. Нормалните здрави мъже така правят. Искат секс. Някои искат любов. Някои имат нужда да се държат като мръсници поне за 5 минути. Особенно ако ежедневието им ги задължава да са сериозни отговорни да са строги и официални. И разбери в този живот всичко се върти от секса и нагона. И на мен не ми харесваше И аз не го разбирах но го приех и ми е по-лесно сега. За баща си мисли като за баща. Обича ли те грижи ли се за теб разговаря ли с теб. Не го отблъсквай за да не се намърда някоя мащеха до него. И тои да забрави че има дете. Не мисли какво прави когато е с жени. И спри мамка му да му четеш личните неща. Когато ти почнеш да въртиш любов как ще се почустваш ако баща ти разрови пикантните чатове дето си провела. П. П-и да не ти се вярва и интелигентните хора правят секс. Природа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 23642d1d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя ревнува баща си от другите жени. Не разбирате ли. За момиче на 12 баща и е целия свят. Страх я е да не би някоя чужда жена да и го отнеме.

Мило момиче, не се притеснявай. Баща ти винаги ще те обича, защото си негова кръв. Просто той има нужда от любов, от близост, от разбиране. Такива неща може да получи само от жена. След като се е разделил с майка ти, той няма друг избор освен да търси тези чувства от друг. Не се шашкай. Това е напълно нормално. Майка ти и баща ти винаги ще те обичат.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aac496ee8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Говориш така сякаш секса е лошо нещо и го правят само идиотите... ти как мислиш си създадена? С целувки и прегръдки??? ... Баща ти не е дете и той има своите нужди.. това, че с майка ти някога са били заедно(преди 12 год), не означава, че сега той не може да има активен полов живот! .. говориш така сяваш изневерява на майка ти...

MJ

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c3b77fa014
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И от какво си ужасена толкова? Баща ти е просто едно човешко същество, и като такова има своите нужди и търси начини за удовлетворяването им. Бъди добра дъщеря и го приеми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 68cc8e13c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чакай малко бе момиче, след като са разведени не е проблем да флиртува с други жени, все пак и той е човек и си има НУЖДИ. След като се държи добре с вас и ви помага поне малко финансово, значи наистина е добър човек.
~Trifonak~

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 69e37dedcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А ти какво си мислеше, че баща ти е правил секс само веднъж, в миналото, за да се родиш ти :)

Y D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker