Нека и аз да споделя :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нека и аз да споделя :)
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1684 пъти
Значи преди около 2 месеца се запознах с едно момче чрез интернет. Като го видях на снимките ми се видя супер привлекателен. Пишем си по-най различни теми и то с часове. Изглежда доста свястно и добро момче. Незнам, но сякаш започнах да се привързвам към него.
Много искам да го видя на живо. Има толкова сладко и миловидно излъчване. Като си говорихме за интернет запознанствата, той каза че са му много странни непознати, които са се запознали по интернет излизат и че това не е нормално за него. Не визираше мен, но все пак.. Интересното е, че той ме намери в интернет и ми писа. Няма против да си пише с хора по интернет, но има против това да се вижда с тях. С него сме от различни градове, но това за мен не е пречка да се виждам с него.
Освен всичките ни разговори ми каза, че съм много сладка. Разговорите ни включваха и връзка, която е приключил и че все още обича това момиче и страда за нея. Той дори не иска да ми каже истинското си име. Тези неща донякъде ми правят добро впечатления, защото очевидно е свястно момче и не се доверява на всеки. Незнам общо взето с каква цел ми пише. Дали просто търси интернет приятели, или просто някаква забежка, или се надява да забрави въпросното момиче. Пише ми всяка вечер и то до късно.
Незнам как да постъпя дали след време да му предложа да се видим, а и знам ли дали той не би ми го предложил, или да спра всякакъв контакт с него. Това второто мисля, че би било доста грубо, защото момчето е много мило, а и не е като да ме разиграва. Проблема, че се привързвам към него от нормални разговори си е само мой. Моля за съвет.
Аз съм на 17, а той почти на 18.
Надявам се темата ми да бъде одобрена. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3b2ec4ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави времето да покаже. Научи се да не се привързваш толкова лесно, защото после на теб ще ти е гадно, казвам го от личен опит. Ако не искаш не прекъсвай всякакъв контакт с него, а просто не прекарвай толкова време в чатове с него, защото така ще се привързваш все повече и повече.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 085b94184e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нали разбираш, че без да го видиш, няма как да знаеш, че изглежда както бил на снимките, може да не е той в тези снимки, а някой друг.

Прекалено много се доверяваш!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2fdcf7b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към 1! Как да се науча да не се привързвам по-лесно?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1cea73576a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   маже би си търси отдушник. Обаче е мн странно, че ти казва, че не иска да се среща с хора от нета, а след като вече толкова сте си писали е редното и да се съгласи да се срещнете. Ако искаш кажи му примерно под предтекст, че имаш работа към неговия град, дали иска да се видите. Ако ти откаже значиии... ти си решаваш обаче аз не бих продължавала да си губя времето. Едно, че още повече ще хлътнеш и ще ти е трудно тъй като той харесва друго момиче, а и разочарованието ще е голямо

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6f386339c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Същата история е и моята но обаче аз съм на 15 а тои на 19 Италиянец.. първо пита да се видим макар и да знаеше на колко съм.. после се оказа , че нямал време за мен, че съм била прекалено малка и други глупости..
Извинения да не се видим, колкото щеш..
После се оказа, че разиграва момичета с една и съща техника и ги кара да се влиубват в него, явно това му доставя одоволствие..
И сега го Обичам и мразя едновременно.. но не мисля да се отказвам ще се преструвам сякаш не знам нищо и ще го накарам да се видим и да видя що за човек е..
И малка подробност градовете ни са много блиски
ако може даите и на мен съвет какво да направя, дали е добра идея написаната по-горе, наистина съм много объркана по тема МОМЧЕТА...

А до авторката, според мен и това момче е такова не виждам друга причина да не се срешнете..

П. П Извинете ме за правописните грешки но отдавна не живея в България :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c974db73dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз смятам, че трябва да продължиш контакта с него. Очевидно разговорите са приятни, на теб ти е хубаво да си говорите, а той споделя все повече и повече. Необходимо е време, за да се развият нещата между вас. Не бързай, няма закъде да бързаш. Мисли си, че както на теб ти е приятно, така вероятно е и на него, иначе не би ти писал. Това, че още страда по някакво момиче не означава нищо. Явно сега е уязвим и го боли и в такъв момент има нужда от човек, на когото да сподели. Обаче нали все някога ще трябва да я преживее и да продължи напред. Може би ти си човекът, с когото това ще се случи. Не го притискай, вмъквай в разговора, че ти е приятно с него, че имаш чувството, че си го опознала и след време му кажи, че наистина искаш да го познаваш на живо. Ако той изпитва същото, ще се съгласи да се видите. Но на живо нещата са доста различни. Той може да се окаже нещо съвсем друго, изобщо да не е човекът, който си представяш. И тогава ще разбереш дали искаш да имаш нещо общо с него или пък не. Но не избързвай :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c9884a00f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря на всички за разбирането и съветите, но има някои неща, които ме притесняват.
Като се замисля разстоянието може да си бъде пречка, защото е над 250 км. Дори и да има такава връзка би било доста сложно. Нито ще знам какво прави, нито дали не става нещо с бившата му, защото тя знам, че продължава да му прави мръсотии и в един момент може да решат, че пак искат да се съберат, защото са го правили и друг път. А и няма да имам възможността да го виждам толкова често.
Другото, което ме притеснява е, че съм девствена. Знам колко глупаво и смешно звучи, но като чуят това обикновено повечето хора си мислят или че си задръстен, или че никой не те харесва. Дори и даден човек държи на теб, най-вероятно и той би си го помислил. Може би няма да му пука за това, но определено ще си го помисли, особено ако той има много "бройки".

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f2337477dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

8.   Пробвай пък каквото стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker