Първа среща с момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първа среща с момиче
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3648 пъти
Здравейте!
Моята история е следната. От няколко месеца си пиша с едно момиче, което харесвам наистина много. На моменти имам чувството, че и тя ме харесва или поне съм и симпатичен. Мисля тия дни да я попитам дали иска да излезем. Това е и моя проблем, ако приеме как да се държа, за какво да си говорим, за да не мълчим и двамата. Как да я попитам дали има някакъв шанс да сме нещо повече от приятели, или тя няма такива чувства към мен.
Ще се радвам, ако ми помогнете с някои съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: c85be6ac4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако в града ви има кино, или в някой съседен, може да отидете и да гледате филм. Така хем ще мине време, хем няма да се наложи да говорите постоянно. След това може да се разходите някъде, да пийнете по нещо. Важно е да бъдеш себе си и да си момчето от чата, а не да се окажеш коренно различен характер. Недей да й споменаваш за чувства още от първата среща, аз лично много мразя момчета, които бързат. Опознайте се, излизайте известно време, пък чак тогава връзка. Все пак дори не знаеш за какво да си говорите, как би могъл да имаш връзка с човек, който на практика не познаваш? Ако има от къде да си купите тези китайските фенери, би било доста ефектно... и романтично. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a1c1140426
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   По-добре недей от първа среща, а от втора примерно...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d973d97d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не я питай директно дали да сте гаджета и т.н тези неща се подразбират иначе ще я стреснеш. Излезте на кафе (желателно е ни да платиш) не бързай да се прибилате,разходете се после,изпрати я до тях,но не бързай да я целуваш. Излезте след няколко дни пак, асо си от голям град идете в някой мол - там ще може да разглеждате различни неща, ще опознаеш и вкуса й, хапнете сладолед..и така. Но не го приемай като среща а се отпусни и говори общи неща - все едно сте в чата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 75ecb864ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз те съветвам да си уговорите среща на някое тихо място без навалици може да и занесеш някакъв малък подарък например роза или малък дневник и я попитай дали иска да излезете на истинска среща

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 690800c0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За това второто не я питай първия път като се видите! Вие тепърва ще се опознавате на живо, не можеш да й зададеш такъв въпрос на първата ви среща в никакъв случай. Само ще я стреснеш. Като момиче, мога да ти кажа, че няма нищо по-привлекателно от едно спокойно, уравновесено и уверено в себе си момче. Не показвай, че се притесняваш, дръж се естествено, бъди внимателен. Говорете си за всичко онова, за което говорите докато си пишете. Поинтересувай се от нея, от личния й живот, семейство, приятелки и т. н., това ще й допадне. Можеш да й направиш комплимент, но не прекалено голям. Разкажи й нещо за себе си, със сигурност не знае всичко. Сподели й нещо твое, лично, момичетата обичат да изслушват и да дават съвети. Всичко това може да ти помогне, но най-важното е да не изглежда изкуствено. А като за накрая, когато се разделяте (много ще е добре да я изпратиш) й кажи, че ти е било приятно и че ти се иска някой път пак да се видите. Без да я питаш дали иска да имате нещо и тем подобни сериозни работи. Ако и тя те харесва, ще ти го покаже :) Желая ти късмет!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c703faf0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ти първо я покaни, пък тогaвa го мисли. Aко се стигне до срещa се дръж естествено, гледaй дa поддържaш рaзговорa, питaй я зa интересите й, зa много нещa може дa си говорите, музикa, филми, книги. Не я пришповaй още нa първaтa срещa, виж дaли ще си допaднете и може дa повторите срещaтa и тогaвa вече дa и споделиш чувствaтa си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 332552b337
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   От Автора
Благодаря на всички, бих искал да попитам още нещо разбрах, че не трябва да и казвам за чувствата си още на първа среща. Искам да попитам как да разбера дали и тя има някакъв интерес и това, че се усмихва когато се видим дали е някакъв знак, че поне съм и симпатичен или просто така се държат момичетата с всички момчета, защото съм виждал много момичета само се усмихват?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: da10b4fec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В интерес на истината, може да ти се усмихва и защото е възпитана и иска да се държи добре с теб. Не го приемай като кой знае какъв знак,че те харесва. По-скоро ще разбереш след като вече мине срещата, защото вие ще се виждате за първи път и ще се опознавате на живо. В зависимост от това дали ще си допаднете и в реалния живот, тя ще разбере дали иска нещо повече. А ти можеш да разбереш, ако тя продължи да ти пише, ако се държи както досега, ако изглежда ентусиазирана при предложението за втора среща. Не мога точно да ти го обясня, но ако си паснете, ти също ще го усетиш. Разговорът ще потръгне, ще се отпуснете и двамата и в един момент ще се чувствате така, сякаш излизате не за първи, а за 10 път. Все пак, ако се притеснявате, може и двамата да изпращате смесени сигнали, затова не разчитай само на една среща, за да си направиш някакви заключения. Надявам се следващия път като пишеш тук, да бъде, за да се похвалиш, че сте станали гаджета :)))

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f0b7a23c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   И аз съм в подобно на твоето положение, момче на 19 години съм и много трудно си харесвам момиче, и когато си харесам почвам да и пиша, но супер много се притеснявам и аз не знам точно от какво, но до сега съм си харесвал точно 3 момичета и с нито една не се получаваше, като си пишем те, чакаха все аз да им пиша първи и когато им пиша не сме си писали повече от час просто и аз не знам какво ми става, но се изчерпвам и не намирам тема за разговор. Иначе си имам доста приятелки с, които си говорим свободно и нямам такъв проблем, но когато срещу мен е момичето, което харесвам е доста по - сложно.
Моя съвет е бъди себе си и каквото стане, ако е писано ще си допаднете, ако не има много други момичета.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2f15092754
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Наистина е по - добре да изчакаш. Не от първата среща да заявиш какво искаш. Дори не е нужно да й го казваш. ПОКАЖИ ГО :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9ef6cf9c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   За мен предлагането да си станете гаджета е пълно безумие :) говоря за самият въпрос някак е гаден така да го кажа. Иначе по добре я покани да излезете да се разходите да си поговорите не на някое спокойно място без много хора, изпрати я до тях на прибиране много е добре смис това е един от знаците :) бъди мил и най-вече себе си. Бъди заинтересуван от нея от това какво харесва и тн. не питай само ти и някави въпроси, на които може да отговори кратко и да се оплетеш ако се притесняваш давай мнение за нещата покажи й, че си момче на място, че разбираш как що годе стоят нещата :) направи й комплимент, но нещо като много си хубава :) нещо по ниско така да се изразя :) не й се бутай и тн. това е ясно мисля :) това е за първият път когато излезете просто се разходете. Попита как да видиш дали се интересува ако те пита повечко въпроси това е един добър знак, но може да е от чисто човешки добри намерения :) добре е когато наближите дома й да я попиташ дали иска пак да излезете така и тогава идва момента да я питаш или може на по кафе или някаде бъди мил ако се съгласи ще е много добре от там нататък ти си занеш бъди мил бъди себе си. Съжалявам за правописните грешки. Надявам се да съм помогнал.
УСПЕХ.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b1590304a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Радвам се, че има такава история, защото аз преживях същото, но съм момиче. С едно момче си писахме доста дълго време и той ме попита дали искам да изляза с него, аз се съгласих въпреки, че бях много притеснена точно от факта, че някога трябва да изляза с него а много го харесвах и си казах срам не срам, ще изляза с него. Питах се, но какво да си говоря с него, но като излязохме всичко се подреди. Все пак за да ти бъда полезна можете да си говорите за общи интереси, какво прави в свободното си време общо взето да се опознаете по добре. Ние така направихме и първата ни среща беше удивителна. Както казах ние си писахме от доста време затова имаше и първа целувка, но не ми предложи веднага, а изчака до третата среща. В момента съм още със същото момче вече 7 месеца и съм щастлива. Надявам се да ти бях полезна!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 554c1fc916
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   От Автора
До номер 16
Бих искал да те попитам през това време в което си пишехте винаги той ли ти е писал първи ? Ако не колко често ти си писала първа ?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b1590304a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Авторката на номер 16: Да..почти винаги той ми пишеше пръв, по рядко аз. Винаги, когато ми пишеше ме караше да се чувствам по различен начин...караше ме да се чувствам специална .Винаги ми правеше комплименти наричаше ме с хубави и мили думи разбирахме се страхотно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker