Една истинска история от която много ме БОЛИ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една истинска история от която много ме БОЛИ!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1569 пъти
Така.. Аз съм момче на 16 години, когато бях на 11-12 осъзнах, че харесвам момчета.. Много мъки съм преминал точно заради това, но това е отделна история.. Има едно приложение за андроид, което си изтеглих на скоро, за гей запознанства.. и там се запознах с едно момче на 21, който живее в моя град, но учи в София, добавих го във фейсбук и там си писахме, оказа се даже, че учел в моето училище.. Писахме си по цял ден в продължение на 4 дни.. Започнах да изпитвам влечения към него, но си знаех, че той иска да сме просто приятели (личеше си) и за това гледах да не се увличам прекалено силно, за да не ми е гадно накрая.. Та след тези 4 дни аз му писах, че искам да се видим и така се уговорихме къде да се чакаме.. седнахме в един парк и си говорихме доста дълго, беше ми много приятно с него.. стана 12 часа (вечерта) и щяха да затварят парка за това излязохме и тръгнахме да се разхождаме по града (нямаше хора по улиците по това време) та стигнахме до едно училище, в което той учел от първи до осми клас, и решихме да седнем на двора.. (и пак да спомена нямаше жива душа наоколо). Та на двора на това училище има лостове и там други такива като на уличен фитнес. Качихме се и седнахме на едно от тези, което беше доста високо, и си говорихме доста дълго, и стана въпрос за "минали пъти", а аз му казах, че само съм се целувал, два пъти като само веднъж с момче при което той каза: "Само веднъж? " и леко се приближи до мен и започнахме да се целуваме, сърцето ми биеше като лудо, не знаех къде се намирам.. целувката свърши... той леко се отдалечи и в продължение на минута не говорехме.. след това всичко продължи нормално, говорихме си доста дълго.. та стана 2 часа и беше много студено и решихме да се прибираме.. той ме изпрати до мястото от където си хванах такси, но ходейки до там ми каза: "Не съм те подвел нали? " каза, че било просто целувка не искал да намекне нищо и искал да си останем приятели.. но тъй като аз бях още в еуфория от целувката нямах време да осмисля думите му.. прибрах се вкъщи и си легнах.. На сутринта когато се събудих се чувствах отвратително.. Лежах в леглото и при всяка мисъл за него се разтрепервах.. мисля, че се влюбих в него.. писахме си същия ден но по малко.. аз го попитах дали ще има време пак да се видим пак, и той каза, че ще намери.. Благодарение на една много близка приятелка денят ми не беше пропилян в сълзи.. Тъй като още на сутринта тя ми се обади и излязохме и цял ден ни беше много хубаво... Но не знам какво да правя.. наистина смятам, че съм се влюбил в него и нямам търпение пак да се видим.. но какво да правя като той не иска нищо повече от приятелство??? Моля ви кажете ми как да постъпя, какво да направя в тази ситуация...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: da3af92d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, F 14
Радвам се, че ще пиша първия си коментар на човек като теб. Подкрепям всякакъв вид любов, без педофилщината. Затова и ще помоля всеки следващ коментирал - не говорете лошо за момчето. Това са чувства породени в него, не е негова вина, дори няма такова нещо като вина.
Така мога да ти помогна по 2 начина, но ти трябва да си избереш един от двата.
1. Разпитай го, какви неща харесва, какво го привлича. Разказвай му неща от миналото ти, кажи му, че искаш да си споделяте. На сила хубост не става, знаеш го. Затова, ако той сам не реши, че иска да е с с теб - няма как да стане, освен ако ти не го влюбиш в теб. А това може да стане само ако се опознаете по добре и си споделяте и вярвате един в другиго.
2. След целувка надали можеш да си спокоен, прекарвай повече време с приятелката ти, кажи и да ти покаже снимки на момчета с плочки или нещо, което така да те съживи малко. Върни се на себе си. Отиди при него. Кажи му, че с тази целувка ти вече го виждаш като своя перфектен партньор и ако той не е сългасен с това, болно на сърце, но - остави го.
Намери някой, който да те обича. Намери някой, който ще ти пише първи и ще е при теб дори когато си го наранил. Намери човека, който ще те обича дори ако не си за обичане. За всеки влак си има пътници.
Надявам се съм ти помогнала.
– Broken

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c6d2ab4c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От автора до номер 1: Благодаря ти за подкрепата и съветите, радвам се, че на този свят са останали хора като теб. За сега ще се придържам към опозаване и сближаване и се надявам да има напредък. Отново ти благодаря! :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f0833d7993
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз също подкрепям автора! Да си различен в сексуалните си предпочитания, а и не само, в общество като нашето, което все още не е дорасло за това, е много, много трудно. Дано един ден, да се чувстваш в хармония и мир със себе си, да си приел на 100% същността си, за да можеш открито да признаеш на всички, че си гей и да водиш един нормален и спокоен живот, който всеки от нас заслужава. Убедена съм, че много хомосексуалисти живеят с мисълта, че нещо им е сбъркано, че са едва ли не болни хора, които трябва да се крият, за да се впишат сред останалите. Много от тях дори прекарват целия си живот, отказвайки да признаят дори пред себе си, че са привлечени към същия пол и са безкрайно нещастни. Пожелавам ти това да не се случи с теб! Влечението ти към това момче е съвсем нормално и очаквано. Но според мен не е любов. Не искам да омаловажавам чувствата ти, сигурно наистина са силни, но замисли се дали не са продиктувани от това, че си намерил просто някой като теб, който ти е допаднал. С него няма нужда да се криеш, да се страхуваш от каквото и да било, той е минал през същото. Оцени факта, че е бил достатъчно коректен, за да ти каже да не храниш някакви излишни надежди за в бъдеще. Сигурна съм, че не е лесно, но по-добре да го оставиш и да не насилваш нещата. Ако искаш, кажи му какво изпитваш, но не му казвай, че си влюбен- това ще го изплаши, само след 5 дни познанство. Попитай го дали иска да ти даде шанс, да прекарвате просто време заедно, да се опознаете и евентуално нещо да се получи, но без да бързате. Изчакай малко, защото тази еуфория, която изпитваш, бързо отминава и след време ще можеш да разсъждаваш по-трезво.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c6d2ab4c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора до номер 5: Да мисля, че си права, малко преувеличих с думата "влюбен".. предполагам, че е просто силно влечение, защото все пак се познаваме едва от няколко дни.. За сега не смятам да му казвам въобще за някакви влечение, защото веднага ще започне да ме отблъсква аз мое добро.. Както казват хората: "Ще се пусна по течението" и ще оставя нещата да стават плавно и спокойно.. пък каквото сабя покаже. :) Благодаря ви!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c6d2ab4c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Но отделно от това усещам, че някак си се опитвам да му подражавам.. насилвам се да харесвам песни които той харесва.. опитвам се да се държа като него.. да правя каквото и той прави.. Всеки 5 минути се сещам за него, където и да съм, и започвам да се държа като него.. Знам, че това не е хубаво и се опитвам да не го правя, но като се спирам се чувствам гадно :(

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: da3af92d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ой :3
Знаеш ли, независимо, че чувствата ти са към момче, биха били същите и към момиче. Та аз самата съм такава :D. Моя приятел слуша много дъбстеп, а аз мразех този тип музика.. бучеше ми в ушите все едно някой мина главата ми с дрелка xD Но се насилвах да я харесам и това го правих, защото исках да имам по общо с него :) И като резултат сега слушаме и 2-мата този вид музика и аз много го харесвам вече не е дрелка а е.. хм.. абе разбираш ме. Това което става с теб е нещо като 1-ва фаза на " харесването ", а то е да търсиш общо помежду ви. По между-другото ти как си? Не се ли чувстваш по добре вече? Поне можеш ли да спиш?
Ще си сложа темата ти на favourite, за да мога да поддържам връзка с теб, наистина искам да ти помогна някак :)
- Broken

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker