Бащата на бившата ме наби - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бащата на бившата ме наби
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1980 пъти
Здравейте! Първо ще помоля администраторите да публикуват историята, защото е важна за мен. Аз съм момче на 17. Преди няколко дена скъсах с приятелката ми, с която ходехме от 3 месеца. Нещата, заради които скъсахме са, че тя ме използваше, като неин слуга и я хванах с друго момче да се целуват до едно барче. Тогава ми накипя и нека да отбележа, че тренирам смесени бойни изкуства от година и няколко месеца. Блъснах момчето, което се оказа мой познат и го ритнах в слабините, но неумишлено точно там. Хванах го през врата и стисках здраво, докато не ме замоли да го пусна. Той се отдръпна настрани и аз се разкрещях, казах, че късаме и си тръгнах ядосан. На другия ден баща и ми звънна на вратата, а аз бях сам вкъщи. Той е един едър мъж, същинска горила и никога не ме е харесвал. Награби ме удари зад врата, дръпна ме за яката и после последва псувня за майка ми от негова страна. Почуствах се унижен, но не тръгнах да се бия. Все пак това е мъж на 40 години, а как да се меря с него като съм на 17, без значение, че тренирам нещо. Съседите излязоха и ме попитаха каква е тази врява, но аз казах, че няма значение и се прибрах с червенина на врата и раздърпана тениска. После разбрах каква е работата. Тя се е ядосала от факта, че късаме и е казала нещо на баща си, навярно фалшиво за мен. Сега се чудя дали да кажа на нашите, защото баща ми никога не си мълчи и ще стане голям скандал, дори за най-дребното нещо и ще отиде да им държи сметка. Майка ми явно се досети каква е работата и ме попита дали нещо ме мъчи, но аз и казах, че съм добре. Моля за някакъв съвет, дори да ви се стори глупаво. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 079f13b95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прав си, не му прави чест, че се занимава с лапешки неща и е тръгнал да бие момченце на неговите години. Аз на твое място бих казала на баща си с риск да се ескалират нещата или пък бих си замълчала и изчакала точният момент да си отмастя по друг начин, но не с насилие - 100% тя има някакво слабо място. Например яко би било да ? хакнеш паролите за фейсбук и да ? изтриеш всичко там да закриеш профила, доста главоболия ще ? отвориш...но можеш и просто да не се занимаваш с тази кифла и да си просто доволен, че всичко е свършило. Не си губи енергия и време с подобни тутманици, но ако бащата е тръгнал да те бие, защо баща ти да няма право да знае. Аз имам заварени деца и ако разбера, че някой възрастен им е посегнал веднага ще подам жалба в полицията. Не е работа просто на големи мъже да се занимават с глупости, а по-добре да си възпитат децата!
Авторе, друг път сам не налитай на бой на по-слаби от теб. Достатачно унизително е било, че си ги хванал и достатачно наказание е сега да ходи с тази кифла.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1d9b09184b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз смятам, че е редно да кажеш на родителите си, защото една майка има пълното право да знае какво става с детето й. После никой няма право да те унижава така. Хората правят грешки и всеки има право на шанс, но всичко трябва да има граници. Не смятам, че трябва да й отмъщаваш-достатъчно е това, което е станало. Не съжалявай за нищо, защото е станало това, което е трябвало да стане. Кажи на родителите си, защото първо те ще знаят какво да ти кажат и второ ще знаят какво да направят. Помни, че абсолютно никой не може да те унижава по този начин.

Момиче на 14 години :) успех

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2e97eeecc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами момче, както се казва каквото повикало, такова се обадило! Ти си набил онова момче, сега не се сърди, че на свой ред си си отнесъл боя! И изобщо в каква среда растеш? От кога боят е единствения начин да се оправят проблемите? Така, че ако не искаш да предизвикаш още повече проблеми, забрави цялата история и друг път мисли с главата си преди да почнеш да използваш юмруци, защото и сам виждаш, че и най-силния накрая си намира майстора. Сега забрави цялата история, намери си нова приятелка и гледай в бъдеще да не правиш необмислени неща.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 976ac5061f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е трябвало изобщо да се занимаваш с оня, с който се е целувала, а с радост да и кажеш, че късате. Защо с радост ли? Защото си разбрал, че се оттърваваш от човек, на който не можеш да имаш доверие и си спестяваш бъдещи по-големи проблеми. Ти си и унижил онова момче несправедливо, а виновната е бившата - нея трябваше да набиеш, съответно и ти несправедливо си получил същото отношение - положението е квит, макар че е трябвало бащата на момчето да те ошамари, за да е справедливо. Не се занимавай повече с тоя случай и отсега нататък си опичай акъла и си подбирай познатите!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 41da7e4cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кажи на баща си... този дърт простак няма право да ти посяга...

MJ

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 300be66c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич ситуацията ти е много кофти. Първо вероятно този човек ще го срещаш често и винаги ще се сещаш за инцидента, което ще те трови постоянно. Второ ако кажеш на родителите си, те определено ще тръгнат да се разправят и ако оня е гад, може да пострада баща ти и още повече да се тровиш след това. Трети вариант е да се оплачеш в полицията, може би най-правилния, така хем, ще унижиш баща, хем няма да се тровиш като го виждаш, но пък може да те вземат на подпив приятелите ти. Нещо от рода Каратиста се оплакал на полицията а може и за баща ти да те бъзикат. От друга страна аз разбирам и бащата, където те е ударил, аз съм на 41г. от залите не съм излизал 22г. ако не съм в боксовата зала ще съм във фитнеса 190см. 120кила имам две дъщери и един син. Ако разбера, че някой пъпчив тинейджър тормози някоя от дъщерите ми ще го прегазя като валяк, но също така, ако разбера, че някакъв тюфлек е идвал в къщи и ударил сина ми, бедна ти е фантазията какъв бой ще отнесе. Така, че разбирам и теб, разбирам и бащата на момичето, кой знае какво са му казали, че си и направил. Ситуацията е много кофти. Ти сам трябва да решиш, но вариантите ти съм ги написал по-горе. Ти си решаваш, определено обаче няма да излезеш сух, каквото и да предприемеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0b51031e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен по-добре постъпи като мъж, справи се сам и не се оплаквай на баща си. Това е както като се сбият две момчета и после почнат да се плашат "Баща ми ако дойде.... знаеш ли какво ще стане".

Трябва да е голям комплексар този да ходи до вратата и да се разправя физически със 17 годишно момче. Или девойката е съчинила нещо много вбесяващо.

Ако можеш направи така че бащата или бившата ти да те видят на някое място сякаш въобще не ти пука от случката. Пълен игнор. Отсвири ги с безразличие. Не се крий.

Едва ли ще се занимава с теб втори път, трябва да е ултра идиот за да го направи или дъщерята да му наговори някоя нова глупост ако я тресе злоба към теб.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fe4e3d1155
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си малолетен. Следователно можеш да го осъдиш за нанесени леки телесни повреди, ако си си извадил медицинско и ако шамарът зад врата се брои за такава. Разбира се, се шегувам. Успокой се, не си малък, скоро ще станеш пълнолетен и ще забравиш за това леко момиче. Колкото до боя, не се вживявай толкова, защото сигурно е излъгала баща си, че си я ударил, иначе нямаше да ти посегне. Това е един шамар и не е като да те е потрошил с бухалка. Не се вкарвай във филми и забрави всичко. Браво, че си се сдържал и не си му вкарал някой в мутрата. Колкото до родителите ти, ти решаваш как е най-добре. Дали да им кажеш или не, няма значение. Не ги тревожи. :))

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fe4e3d1155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   К*рви колкото искаш братче. Не се занимавай с глупости и си трай. За един шамар ли си толкова, не те знам. Трябвало и татенцето да ступаш и после да ти викнат мутри за да те изпробват. Забелязах, че отначало си написал, че тренираш бой. Това е за самозащита, а не за да пребиваш хора, за да се направиш на велик. Може пък тоя с който се е мляскала да не е знаел, че ходите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fe4e3d1155
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи на родителите си, те имат право да знаят. Нищо чак толкова не е станало.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fe4e3d1155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Подай жалба в полицията. Колкото и да е малко, все си е побой над малолетен, така че дядката ще плати солидна глоба, ако не се лъжа.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0dc1638959
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човек, от мен един съвет - остави нещата така и не се занимавай повече. Ако кажеш на баша си, той ще отиде там, после те ще искат да си го върнат и не можеш му хвана края после. Няма смисъл, нищо няма да постигнеш, само ще си изхабиш нервите.

Но иначе сам си прави изводите каква е онази и какъв те е изкарала пред баща си. Трябва да си благодарен, че навреме си разбрал, що за стока е. А колкото до баща и ако беше малко по-умен, нямаше да се доверява сляпо на дъщеря си, а най-малкото щеше да чуе и другата версия, преди да се нахвърля на дете, което не му е нито на възрастта, нито на килограмите. Сам си представи какъв комплексар е.

И имай предвид, че на този свят рано или късно всичко се връща - не вярвах, но съм се убеждавал много пъти. Ти си свястно момче, ще си намериш добро момиче, а тя цял живот ще страда от това си ку*венско поведение, а и баща и ще страда от нея и от ограничения си интелект.

Не се ядосвай, даже благодари на съдбата, че си видял нещата в истинската им светлина.

Ако все пак те гложди и искаш да им отмъстиш, напави го без да се знае, че си ти. Изчакай да се уталожат нещата и да забравят случката и им направи някаква гадория, примерно му напълни ключалката с дъвка, спукай му всичките гуми, изобщо направи нещо, което хем е гадно, хем няма как да знаят, че си ти, но изчакай няколко месеца, иначе ще е прекалено очевидно, че си ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 188552d488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това, че си ги хванал да се целуват и си го набил този... Това е сцена от турски сериал направо.. xD
Иначе виж какво ще те посъветвам. Просто не се занимавай. Станалото станало. Забравяш всичко и се кефиш на живота. Просто не си заслужава да се занимаваш с това. Намери си нова приятелка, някоя която не познаваш и тя не те познава и бъди щастлив с нея. Ти си по-умен и няма да се занимаваш с глупости. ;]

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 94d438e12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ъм, един шaмaр зaд врaтa, бой ли му викaш? Естествено твa, че те е удaрил не го одобрявaм, aмa кaкто си нaписaл зaглaвието, все едно сa те потрошили.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b0196cef2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Жалко че не те е смлял от пердах! Тогава поне щеше да знаеш какво означава тази думичка "бой"...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f4d5d603c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако бях на твое място щях да си го ступам яко !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker