Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1528 пъти
Здравейте,
много обичам да чета този сайт. Винаги откривам нещо, което ме грабва още със заглавието и разбира се когато мога помагам с нещо. Така и аз реших да споделя моята история.
На седемнадесет години съм, момиче. Ще започна с това, че наскоро се разделих с приятеля ми който много обичах. От тогава аз се промених. Той беше единственото момче, което съм обичала толкова много. След като се промених, започнаха и много проблеми разбира се, защото се промени държанието ми към повечето ми приятели. Опитвам се да се оправя, да бъда пак същата като преди но раздялата ми с този човек ме направи такава. Най-много ме безпокои това, че започнахме училище. За мен е пълен ад още от самото начоло. Попринцип не харевам училище, но тази година след доста неща които преживях въобще не ми се почва по простата причина, че не мога да се концентрирам. Аз мисля за съвсем други неща, може би като мине месец-два ще влезна във форма. Е, така ще ми кажат някои от Вас де, но аз знам че няма да е така. На един човек му трябва доста време да се оправи ако е наранен. Не съм хич в настроение за почване на училище. Притеснявам се, че ще започна да изкарвам лоши оценки. Ако решите да ми напишете "На 17 си, не си мисли че си преживяла кой знае какво" НЕ ми го пишете по-добре, само аз си знам какво е ставало и щом съм го написала има защо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4acbe00f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Само това ще ти кажа, истинска любов можеш да откриеш само в обятията на Нашият любим спасител Господ Иисус Христос. Надявам се, да не сте стигали до край с приятеля ти, защото вече ще си блудница, ако не сте женени, но ако си, разкай се пред Него и не съгрешавай повече.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 608e7aed86
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ех, мила! Всички сме били на 17 и всички сме късали с любим човек, така че знам какво е. Да, определено боли, обаче не е края на света! Колкото и да не ми вярваш. За това спри да се самосъжаляваш, ами се опитай да се концентрираш върху уроците. Не е лесно, обаче помага. Винаги когато имам сериозен проблем се отдавам на работа и колкото повече работя и съм по-уморена вечер, толкова по-добре, защото съм скапана и заспивам веднага, а иначе като почна да мисля...
За това, училището дори може да ти е полезно, че ще си ангажирана с нещо и няма да имаш време да мислиш колко ти е тежко и колко ти липсва приятеля. Пък кой знае? Нова учебна година, нов късмет. Може и да срещнеш някой сладур, обаче за да го видиш очите ти трябва да са сухи, а не подпухнали от плач. Разбра ме, нали? За това марш в банята, измий си очите, облечи си най-готините дрехи, гримирай се, направи си косата и излез от вас с походка на принцеса! Нека целият свят види колко си красива! А бившият ти може и да разбере какво всъщност е загубил.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9a0332a1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   А я си представи, че освен училището и любовните ти неволи трябваше и да ходиш да копаш на полето, да прибираш реколтата заедно с родителите си и многото си братя и сестри, и да приготвяте зимнина, за да има с какво да оцелявате зимата?
Много време й трябвало за да свикнела и да се концентрирала... Проблемът на съвременните поколения е , че сте прекалено ГЛЕЗЕНИ, неорганизирани и дундуркани от родителите си и от цялото общество. Презадоволени сте от всичко и по цял ден мислите само глупости и от какво да се оплаквате. Дори не си давате труда да раждате и да учите.
ТРАГЕДИЯ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b757f447ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   номер 3, ти пък си много възпитан човек

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 412760c5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   О, пак са ми изтрили коментара :)
А бях искрено убеден, че е полезен....

Y D

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eed50f7e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Y D, твоите коментари никога не са полезни!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 68030576c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Само едно ще ти напиша не се влияй от нито едно написано мнение. Само ти си знаеш какво ти е и не знайно кога ще успееш да се пребориш със случилото се.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3440992f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това са нормални неща и не трябва да спираш, защото си се разделила с приятели си. На 17 години не очаквай, че ще намериш ''вечната любов''. Може би си имала силни чувства, но... това са години в, които трябва да очакваш неочакваното. Все пак успех! ---Ангелчето---

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6cdb8594f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, ползата да пишеш в този сайт е основно от това, че коментират хора, по-големи от теб, които са преживяли подобна история. Естествено, че всички сме били на 17 и сме били наранявани. Възрастта за това не е от значение, то се случва независимо дали си на 17 или на 37. Нормално е хората да ти казват, че ще се оправиш и ще го преживееш, защото сме го изпитали на гърба си и никой не е легнал да мре след едно любовно разочарование. Разбирам те, съчувствам ти, надявам се да се вземеш в ръце и сама да си помогнеш. Да се изолираш от приятелите си и да се лишаваш от социални контакти е най-грубата ти грешка. Ти трябва да правиш всичко възможно, за да отвлечеш вниманието си от мъката от раздялата. Излизай, запознавай се с нови хора, създай нови приятелства и възобнови старите. Повярвай ми, така ще се разсееш най-добре. Ще ти кажа нещо банално, но много вярно: ВСИЧКО в този живот се преживява! Стига да искаш, разбира се. Ти трябва да сложиш точката за себе си и да вземеш решение да продължиш напред. Няма да стане за 1-2 седмици, но ще стане! Освен това, след време ще дойде момент, в който ще срещнеш някое ново момче и ще се отърсиш от преживяната болка напълно. Относно училището, какво да ти кажа.. не е приятно за никого и никой не изгаря от желание да пише домашни и да учи всеки ден, но е наложително. Да не би да си по-малко схватлива или умна от останалите, че да не можеш да се справиш? Не мисля. Подреди си приоритетите и давай смело напред.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b0afc4a15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 1 ти си от тия религиозни филмари с промити мозъци и до номер 3 не слегай всички под общ знаменател такива като теб много ме дразнят тва, че ти си видял някъв такъв не значи, че всички сме такива

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker