Много ли боли, опасно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много ли боли, опасно ли е?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2888 пъти
Здравейте хора, момиче на 15 съм. Става дума за пиърсингите. Аз имам 3 дупки на едното и 2 на другото ухо, но са все на меката част дупчени. Там не ме боли, по-скоро на момента е като ужилване от пчела и после вече всичко минава. Но от скоро искам да си направя 2 дупки на хрущяла. Искам две точно като на Майли Сайръс, ако сте виждали къде има тя. Но мисля първо да започна с една и да видя как е и после евентуално още една да си направя. Страх ме е от болката, защото предимно ми казват хората, че наистина било доста болезнено и за това не смея. Дори една съученичка ми каза, че си е дупчила ухото там, където и аз искам и е боляло много, а и се е възпалило, започнало е да тече кръв и гной и тя просто оставила дупката да зарасне. Дори и съседката, която само да вметна е жена на 40, си беше надупчила едното ухо от горе до долу цялото и всичко се възпалило, кръв, гной, знаете. И тя също оставила всичко да зарасне и в момента си е само с първоначалните дупки. Дори не знам, това брои ли се за пиърсинг, защото абсолютно всяко момиче е с пробити уши долу на мекото. Лично на мен са ми ги дупчили на 6 месеца. Дори някой ми казва, че там горе на ухото имало някакъв нерв и ако се продупчело ухото там можело да не чувам с това ухо. На това не мисля, че трябва да вярвам, струва ми се малко тъпо. Но най-вече от болката ме е страх и от това дали ако вземе да се инфектира може да стане някоя сериозна беля с ухото ми. Вие какво мислите, дайте ми съвети някакви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 342c1f857c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За другото не знам, но не абсолютно всяко момиче има дупки. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ce79a60c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо са ти дупки по ушите? Две за обеци и това е. На изруд ли трябва да приличаш. И това за нервите е глупост. Това е сомо хрущял. И да ти отрежат ухото пак ще чуваш. Трябва вътре да не се наранява.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3366f119cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това дали боли или не е по-малкия проблем... Истинският проблем е, че е някакво умствено заболяване и обсесия, според мвн! Човек зорлем да си окьопезява тялото - не е нормално!
Да не говорим, че всяко метално нещо по тялото, дори под формата на медальонче, пръстен или обези силно смущава естествената био-енергетика...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1ad791632c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След дупките тип Майли Сайръс мини към фаза дупки Денир Родман. Не се притеснявай не боли. Чувството е същото като това, което ти описваш. Леко боцване и това е.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 34dd876b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сестра ми има дупки там и каза, че на нея са и сложили упойка и не я е боляло. На твоята приятелка може да не са и го направили професионално! Поискай да ти сложат местна упойка и така. Късмет!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: edb0de676a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиче, недей да излагаш себе си на опасност! Не прави глупости и недей гледа Майли Сайръс.. Прави са хората, това си е болезнено а и опасно. Ти така увреждаш тялото си. Все едно да ти продупчат корема с бормашина. Същото е, само че дупката е по - голяма. Не е задължително всяко момиче да има дупки на меката част, аз например ги оставих да зараснат. Ти си знаеш, но според мен не трябва да правиш нищо подобно. Остани си така както си в момента, недей да усложняваш нещата.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8128fa1e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо, ако ще си пробиваш въпросните дупки, потърси някой наистина добър лекар, все пак това не е шега. Второ, ушите понякога се възпаляват поради причината, че някои хора понасят само злато и ако носят нещо различно от злато, започва да се събира гной. Ако тези хора с които си се съветвала имат дупки и в меката част на ухото, попитай ги дали там е имало гной, какви обици носят и т. н. А ако стане усложнение, просто ще махнеш обиците и готово, все пак всичко носи рискове. А относно този нерв, нямам никаква идея, но ако лекараят си разбира работата, едва ли ще продупчи въпросния нерв.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3dd1e1fbf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За сега не го прави. Изчакай малко да пораснеш, стани на 18, докато спре растежа на тялото и тогава, сега могат наистина да станат сериозни инфекции, и наистина може да не чуваш с едното ухо... И аз като стана по-голяма искам да си направя, ама само още една на едното ухо на мекото, там не боли толкова, не стават сериозни инфекции, докато с извратениите на Майли... Помня я като малка - Била съм на 6, сега на 11, ще кажете, че съм много малка, но аз съм виждала такива инфекции, и съм чувала, че може да оглушееш. Сега ако ти е мерак, само да се изфукаш - НЕДЕЙ!!! Инфекции и т. н... Ако след няколко години пак искаш, тогава добре.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 560ba98e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам как е на хрущяла, но те съветвам ако решиш да го направиш, направи го в професионално студио, дай повече парички ако трябва, но поне да си сигурна, че няма да има възпаление. Другото, което е, след това поне месец трябва да се грижиш за ушенцето. Аз имам на езика и мога да ти кажа, че при мен беше доста болезнено. Не самото дупчете, защото беше с упойка, а след като упойката отпусна. Една седмица бях на течности. Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4830f82bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази тема не получи много коментари и предния път. Не разбирам защо я пускаш пак, но ето - боли, за всеки различно, не можем да ти кажем точно колко. Опитай и ще разбереш - хората не са умряли като са го направили.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 009408c411
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 8, много ти знаят ръцете на клавиатурата, авторката била малка, не ми ги разправяй тия, ми ти ква си, още по - малка нали? Много разбираш от пиърсинги нещо? Тъй като гледам и ти скоро ще поискаш?
Моля?? ! Майли извратена? Е тук, няма да ти напиша нещо, защото може и модераторите да не го публикуват. А да като стана дума, въпрос към тях ( модераторите ) : Ще публикувате ли коментар с много хейт, псувни и обиди? просто питам :) ;*.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ad979cac54
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Болката ще мине, но след време като ти писне и махнеш обеците, дупките ще миришат много неприятно. Аз имам 6 дупки и съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3dd1e1fbf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към номер 8.
А ти каква си/какъв си? Аз давам съвети, все пак, нали за това е този сайт, и да, знам неща относно пиърсингите, ЗАЩОТО СЪМ ЧЕЛА МНОГО ЗА ТЯХ, а и по Човек и Природа са ни обяснявали, тъй че, не ми казвай какво мога, и не мога, аз не съм някоя пикла от улицата, ( с извинение ), която да се прави на голямата работа.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8128fa1e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Майли Сайръс била извратена. Толкова изпълнители се държат скандално. Да, има неща които не бива да прави, но не критикувайте само нея, има изпълнители които са държат много ,,по-извратено" както някой беше казал. А относно пиърсинга, ако си напълно сигурна, прави го, но в професионално студио. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7efd596cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти си момче как може да имаш обеци навсякъде

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7efd596cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   наистина ли си момиче или си момче представящо се за момиче

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7da344810e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката:
Последните 2 коментара са абсурдни. Защо пък си помислихте, че съм момче? Момиче съм си и това, че искам повече дупки на ухото не ме прави откачена, извратена, урод. Здраво стъпила съм на земята, гледам си учението, уроците и като не съм пропаднало и изпуснато дете. Просто дадох пример с Майли Сайръс, не че я харесвам толкова много, че да искам като нея да се правя. За нея се сетих първо, когато писах "историята" си, ако мога така да я нарека. Престанете да съдите по външния вид на хората де! Наскоро във един вестник четох историята на едно момче, което с години не можело да си намери работа в България, само защото тялото му било покрито с татуировки. А завършил университета с отличие. И накрая се установил в Германия, защото там казали, че външния вид не ги интересува, стига да има нужните знания и умения. Малко се отклоних от темата, но все пак исках да кажа какво мисля. Спрете да съдите човека по външния му вид, защото в повечето случаи предценката по вида се оказва грешна. Не виждам нищо лошо и курвенско в пиърсингите и татусите. За тези, които мислят не мислят така-това си е изцяло ваш проблем!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3366f119cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17, ми то и идеите ти са абсурдно-шизофренични, но ти не можеш да се погледнеш отстрани, съответно да разбереш колко са жалки и да ги изоставиш..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8128fa1e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Съгласна съм с авторката (номер 17). Тя попита дали боли и дали е опасно да си продупчи ушите, а вие я оплюхте веднага. Типично по български. :///

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7da344810e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Пак съм аз, авторката. Това е последния коментар, който пиша, защото виждам, че нещата вървят към спор. Номер 18, по твоята логика половината свят е болен от шизофрения! Това, че си падаш по пиърсингите не те прави болен мозък. Като не ти харесва тази нова мода просто си замълчи, не е нужно да бълваш обиди. Не си ли чувала за израза "Ако нямаш нищо хубаво за казване, по-добре не казвай нищо" или пък "Голям залък лапни, но голяма дума не казвай" Съобразявай се малко повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker