Една огромна грешка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една огромна грешка.
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1332 пъти
Здравейте. Момиче съм, на 16.
Историята ми е свързана с едно момче. Той е на 18. Много е красив, средно висок.. просто няма недостатъци. И аз не съм грозна, но не съм кой знае какво. :D
Та всичко започна 2-3 месеца след като започнахме у-ще. За мен у-щето беше ново, за него не. Той учеше там от една година. Всички го познаваха, момичетата точеха лиги по него, но той не обръщаше специално внимание на никоя..
Един ден бях заобиколена от много мои приятели момчета и обсъждахме нещо. И както си говорех с един приятел реших да се огледам наоколо (всичко това се случва в голямото, когато всички са навън) и погледите ни се засякоха.
От начало ми стана странно.. помислих си този защо ме гледа, какво ми има? :D Но после се размислих и реших, че може би има симпатии и че ми е хвърлил око. :D
Минаха се някъде около 2 седмици и тадааа.. Един наш общ приятел (отвратително лицемерен, клюкар, подмазвач, използвач зад маската на супер пича който е приятел с всички) говореше нещо с него и явно момчето е питало нещо за мен, но този тъпак му е казал отвратителни работи за мен, за да го откаже изобщо да има какъвто и да е контакт с мен. (това го разбрах малко по-късно, за говоренето зад гърба ми) По-натам реши да се намеси и една курва, която не може да ме понася, защото явно ми завижда и реши да се бута на въпросното момче. Даже ги видях заедно веднъж извън у-ще.. И като цяло много неприятно положение.

Но момчето не се отказа от мен, спря контакта с тези лицемери и вече всичко си беше както предии.. Погледите, намеците.. Постоянно ме гледаше, сядаше близо до мен.. опитваше се по някакъв начин да се сближим, да се запознаем и ако си допаднем да стане нещо.. Но тогава разбрах нещо много важно.
Той си има приятелка... И бум, дойде ми като гръм от ясно небе..
Тя естествено е много хубава, сладурка е, няма какво да си кривя душата, но с нищо не ме превъзхожда, ако трябва да съм честна.
Оттогава реших да седя на дистанция от него, защото имаше 2 варианта: Да му се бутам и да изляза курвата която разваля връзки и 2рия да не му се и всичко да приключи.
Явно до някаква степен избрах 2рия... Голяма грешка.
Той не идваше с седмици на училище и всеки ден се надявах да го видя, докато не разбрах, че се е преместил.. И край.

Просто ми стана гадно за приятелката му.. Той е с нея, а в същото време дава надежди и на други, опитва се да ме провокира да ревнувам от оная курва (неуспешно, изобщо не съм ревнива или поне умея да го крия) и не знам... подло е от негова страна..
Ох знам, че е много тъпа история, съжалявам :D Просто исках да споделя.
Но един съвет от мен - когато искате нещо и изпитвате нещо към някого отидете и му кажете! Без значение какво мисли той! За да не стане като при мен.. и двамата си мълчахме и накрая какво стана - НИЩО! Не се отказвайте и действайте докато е време!
И ще ми е интересно да чуя какво мислите за постъпката на всички които съм споменала. Кое мислите за правилно и кое не? Излишни тъпи коментари са излишни :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: f5eedfedbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Най-вероятно на момчето изобщо не му е пукало, просто ти си се вкарала в някакъв драматичен филм :Д

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8ca77f08ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мда и аз когато бях ученик имах подобна случка. Харесвах много една съученичка, но ме беше срам да и кажа. И на следващата учебна година на 15 септември я чакам да се появи, а тя се преместила в друго училище... Меко казано ми стана лошо. Толкова лошо ми беше, че се съвзех чак втория срок. Поне за разлика от твоя случай, авторке, тя мен не ме харесваше. Смисъл не съм сигурен, но по всяка вероятност. А не съм грозен, просто от 10 момичета, 7 да ме харесат, а аз ще харесам една от тея 3, които не ме харесват. И досега съм така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker