Няма край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма край
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1575 пъти
Здравейте.
Аз съм момче на 13 години. Хората, които наричам "приятели" не спират да ме тормозят. За всичко. Правят всичко възможно само и само за да ме направят за 2 стотинки.
Живея в малко село и преди братовчедите ми движех с 4-5 деца, колкото мен.
Цялата история се започна миналото лято. Скарах се с братовчедите си. След края на лятото, не се видяхме. До зимата. След това моите "бивши" (вече) приятели се запознаха с тях и уж се помириха нещата между нас. За малко. След това целият тормоз започна отново и... приятелите ми се включиха също.
Какво ли не правят. Хвърлят ми обувките в контейнерът и когато опитах да си ги взема са ме снимали. Оттогава аз нося прякора "Брокс" (не че и те не са бъркали вътре ама айде), пишат ми телефомнният номер, имената и всякакви глупости за мен по кошове, пейки и къде ли не, пишат обидни коментари за мен във фейсбук.
Баба ми знае за това (тук трябва да вметна, че нашите са разведени, в много лоши отношения съм с майка си, а тате сега работи в Чехия и живея при баба и дядо) и се е карала с родителите на тяхните но от това, естествено, те още повече се озлобиха и продължиха. Почнаха и на бой да ми налитат. В автобуса говорят кви ли не простотии за мен, псуват ме, пълна анархия... Обвиняват ме за всичко, като че ли аз съм виновен. Ако играем нещо, ако аз направя грешка аз ставам много тъп, бахти простия и подобни, а ако е някой друг "еми всеки прави грешки".
Клюкарстват абсолютно всякакви тайни за мен.
В различни училища сме, което е хубавото, защото ако бяха в моето сигурно щеше да ме е срам да ходя даже на училище.
Истински приятели си имам, но и те са малко. Няма човек, който да ме изслуша. Като споделя нещо с някого, веднага ме изкарват клюкар.
Преди време си хванах гадже. И те прецакаха всичко. Написали на кошовете, че ми била правила свирки и всякакви подобни. Казваха ми, че е била грозна. Била ужасна, как съм могъл да я харесвам. Само и само за да спрат казах, че сме скъсали.
Обикновенно си мълча като ме обидят. Не за друго, защото ако кажа нещо, нещата се влошават. А пък когато отговоря нещо се стига до гонене и заплахи. Подиграват ми се и за външният вид. За това че съм имал големи вежди, че съм имал мустак и брада (който си бръсна доста често), че съм имал пъпки (които са от бръсненето), имам алергия на очите и затова са ми червени и затова ме изкарват наркоман. Бил съм космат. Ако краката ми са космати се подиграват, ако съм ги избръснал, пак. Наскоро даже, ми свалиха гащите и ме записаха на клип. Казаха, че ако не съм си покажел задника и ку*а щели да качат клипа в фейсбук. Не го направих, щото ги знам колко са тъпи и че пак ще го качат, така или иначе.
Мислят ме за приятел и че навсякъде ще им вървя по гайдата. Затова ми се качиха на главата. Да, не реагирах на време. Но проблемът е, че ако не съм им приятел положението става У-Ж-А-С-Н-О.
Плакал съм заради обидите им. А като ги питам защо го правят, те казват, че просто им е кеф.
Писна ми от тяхната простотия и от всичко това. Вече просто не знам какво да правя. Измислят ми ужасни прякори. Казват ми "путио" щот като ми омръзне с техните обиди се махам от тях. Писна ми от всичко, затова реших да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 347138e09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те напълно, моя съвет е да се обадиш във закрила на детето и да разкажеш всичко това. Можеш да ги съдиш (разбирасе родителите ще го оберът), защото това е тормоз и то в не лека форма. Щом от думи неразбират да си понасят последствията.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6ecbc4e38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто не им обръщай внимание.С глупака глупак не ставай! :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9f8fabcc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Остави ги, за какво са ти? Трябват ти истински приятели! Ако продължават накарай ги да замълчат! Защитавай се! Ако трябва до бой да стигне!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9dc3d6b535
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ем, какво да ти кажа, тъп си ! (сори, че го обиждам, ама си е истина) Ти, ако на тия викаш приятели, представям си какво те правят тези, които не са ти. Изобщо какво правиш покрай тях, като само те тормозят ? Да не си някакъв мазохист ?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 17b17ddcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   а ти защо им позволяваш?
ако им отговориш сериозно, по мъжки и ги заплашиш дори, едва ли щее така.
опитай се да им спечелиш уважението. отговаряй им, не се оставяй да те използват. този свят е джунгла, а слабите загиват. трябва да покажеш характер и сила, ако нямаш такива, направи се че имаш. веднъж, два пъти, втълпи си че си силен и ги мачкай при всеки опит да те тормозят. дори и да те е страх - НИКОГА не го показвай!!
животните надушват страха и хапят. те са силни като са в глутница, а ти си сам, но след като прочетеш това което ти казвам и го приложиш, ще се убедиш че няма нищо страшно. всеки е бил малък и слаб, но това не трябва да продължава и в зрелите ти години. научи закона на джунглата - мачкай за да те уважават! ако трябва се запиши и на фитнес или кикбокс, тренирай нещо, създай приятели от други среди, такива каквито искаш наистина за приятели, а не комплексарчета. почни да мислиш по нов начин, отдръпни се от тях, ако трябва. по-дорбе сам отколкото в лоша компания са казали франзуците...
веднъж започнеш ли да следваш тези правила, си на прав път. докато се възприемаш като жертва и мазохист, който му е писано да го тъпчат - нямаш шанс.
трудно е, но и е лесно. много големи хора са били като теб, но в последствие са станали точно обратното. всичко е въпрос на начина ти на мислене, мисли като лидер за да станеш такъв, мисли като жертва и ще си останеш жертва.
изборът в този живот е твой!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f7ad70e2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж, знам какво ти, но това че мълчиш е пълна грешка. Повярвай ми, минала съм през същото. Отговаряй им, ако трябва да е много злобно, така ще им покажеш, че не те е страх. А до колкото обидите, не се притеснявай, пуберски работи. Просто не им е дошъл акъла все още. След време ще се засечете някъде по улицата и ще си припомните идиотийте, които сте правили като деца. Ако им биеш пълен игнор те ще спрат, защото ще видят, че ти просто нямаш интерес към тях. Повярвай ми, така е. Но те съветвам, че е по-добре да им отговоряш. Да, знам, сега някой тук ще каже "пфф, да бе, просто ад не им обръща внимание". Да, но все пак ако е толкова крайно им отговаряй, въобще не се притеснявай, защото един ден ще си спомниш за това и ще се засмееш. Бъди уверен. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d0b8ad72f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз сега съм на 15 и преди 2 години в 7 клас на твоята възраст бях подложен на същият психически и физически тормоз. Добре че изродите, които ме тормозиха отидоха в други училища. С времето ще поумнеят и ще видиш, че ще сте най-добри приятели! :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5ae3ce7c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора:
Номер 4, принципно това са единствените хора, които ми имат зъб и не че съм им приятел, ама всеки път като изляза ги виждам, сякаш ме следят. Пресрещали са ме, заплашвали са ме и кво ли не. Ама вече писна.
За мълчанието - Мълча толкова време и не престават. Заради това мълчние ми потрошиха колелото, 200 лева отидоха на вятъра. Вече ми писна и ще започвам като тях. Пък каквото искат да правят, от това на което съм сега няма как да падам по-надолу. Иначе последният път като им отговорих се сбихме и после направиха така, че аз да съм виновен а те започнаха всичко.
Номер 1 - Не веднъж съм мислил за това. Баба ми също го е предлагала.
А иначе, преди имаше едно момче (4 клас е), с което нещата бяха още по-зле. Даже го набиха. Аз бях единственият, който не го базикаше и после стана наистина голяма караница и 2 месеца не искаше да илзиза от тях. След като видяха, че единствено аз нищо не му казвам, тогава започнаха сериозните нападки към мен.
Те са си комплексари и се заяждат с много хора, щото така им изнася. Пък като не им вървят по гайдата, веднага почват. Имат се за най-големите, ама не са нещо повече от мен или от някой друг.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5ae3ce7c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Минала съм през всичко това и знам какво е. Но... един ден просто се ядосах... и не си замълчах. След този един-единствен скандал вече и дума не ми казаха. Като минех по край тях в земята гледаха. Не се плаши, а започни да се защитаваш, за да не стане късно ! Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker