Харесвам го, но не е за мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го, но не е за мен...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 2842 пъти
:) Здравейте,
Преди няколко месеца се запознах с едно момче. Той е толкова по-различен от мен. Първо разликата в годините, аз съм на 14, а той на 19. Наистина много го харесвам. Излизаме от около 2 седмици. Прекарваме си супер, всичко е идеално. Но в мен остава една мисъл, че всичко това е грешно. Той е на 19 години и изобщо не е тръгнал по добър път. Постоянно е по някакви кръчми..... Пуши и пие. Подозирам, че смърка. И знам, че не трябва да съм с него, тъй като не искам да пропадам, искам да изучавам нови езици, да се науча на много нови неща. Той не ме спира, но до него се чувствам незначителна. Сякаш това, че не пия ме прави глупава. Идеално знам, че НЕ е така, но така се чувствам. А и пред мен говори едно, а после прави друго. Мислила съм дали да скъсам с него, но всеки път, като го видя... Просто не си представям, че бих могла да поставя край на излизанията и всичките хубави моменти. Та, въпросът ми е какво да правя? Да остана ли с него и да чакам времето да покаже какво ще стане? Просто съм объркана..:)

П.П
Знам, че разликата в годините е доста голяма, първоначално не исках да излизам с него, но реших да опитам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: f72dddb6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разликата в годините ви е толкова голяма, колкото това, че сте с различни интереси. А това е най-важно!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a7e218cdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като цяло не може да знаеш, дали един човек е за теб, ако поне не направиш някакъв опит с него. Но както казва и номер 1, разликата в интересите и заниманията ви е голяма. Трябва да имате поня някакви сходни интереси, за да може да се получи и нормална връзка. Пък и щом осъзнаваш, че има лоши качества с него, се откажи.

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: d638c38350
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   WooW ti на 14 а той на 19 WoooWWw Леле, момиче, браво! :п Поздравления! Тц, тц само така-батковци, но и аз бях така .. само, че аз съм на 13, а той е на 16 и той така беше и накрая го зарязах, защото въобще му нямах вяра.

Постоянно беше пиян и пушеше около мене, като знае, че аз мразя дима .. и постоянно си мислих, че ме мами докато е пиян и където ходеше имаше много момичета и не знаех..

Мислех си, че ме прави на луда за това реших да не се занимавам с такива, а да си градя успеха ... Той искаше и доста от мене да правим някои неща, които не са за 13годишни и това беше основната причина, НО ако твоят мъж :P е добър човечец и не иска много от тебе, или ако ти нямаш нищо против, може да си останете, но не се задържайте много .. не знам как родителите ти са одобрили, но се досещам, че може и да не си им казала, де.

.. А той иска ли да правите *екс? да знаеш, че на по 19 години са доста загорели и може някъде да те опъне без твое позволение ... внимавай, но зависи и от характера му

BY Baba Qga :P ^^

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: 83df6fb01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторка: Разбира се, че иска секс... Но аз в началото му казах, че не съм готова поне до минимум 16 години. Не знам какво мисли, но не ми е правил кой знае какъв проблем до сега. Наскоро пита дали съм готова, но нищо повече. А с неговия начин на живот имам същите притеснения като твойте, дали като излезе няма да спи с някоя друга, а после да се върне и да ми каже, че нищо не е станало...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker