Омръзна ми от тези подигравки! Какво съм им сторила? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми от тези подигравки! Какво съм им сторила?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2707 пъти
Мамка му, мамка му омръзна ми да ме обиждат, че съм грозна. Какво съм им направила за бога. Какво? Не може всеки да е перфектен. Не може! С какво съм го заслужила. Не мога да изглеждам като модел. Какво да направя, че имам кафяви очи и по-тъмна кожа, омръзна ми да ме обиждат, заради външния ми вид. Какво да направя, че не съм 40 кг (1. 58 45 кг), какво да напрая, за да ме харесат. Все някой ще вземе да ме обиди. Днес се прибирахс една приятелка и видяхме едно познато момче. Той продължи пътя си с мен и по едно време ми каза, че знае, че тя е момиче а за мен не бил сигурен. Буквално ми каза, че приличам на момче. Почувствах се ужасно. Май ще взема да стана 35 кг, за да не ме обиждат. След като ми го каза седях като гръмната. И ето сега седя и пиша този тъп разказ и си мисля '' какво ми е на мен''!???? Трябва ли да почна да си изправям косата всеки ден, да ходя с грим и да съм тъпа и да се фукам с двойките и тройките си? Измисляли са ми какви ли не прякори-червей, грозмин, жълт зъб...
Просто исках да споделя.... И да си излея душата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9e5bd2693e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-голямата ти грешка, мила, е да се опитваш да се харесваш на всички. Първо, че е невъзможно, второ глупаво. Винаги ще има хора, които ще харесват външността ти и такива, които няма да я харесват. Това не можеш да го промениш, просто го приемаш. Питаш се какво си им сторила, ами нищо не си им сторила! Защо трябва да има причина, за да се държат гадно с теб? В днешно време всеки се държи гадно просто, защото така му е кеф! Не се опитвай да ставаш кифла, да, може би ще станеш харесвана, но това ли е, което искаш? Да бъдеш нещо, което всъщност не си, само за да угодиш на обществените идеали за красота? По-добре не. Няма нищо, което да направиш, освен това, просто да се опиташ да преодолееш нападките и обидите, и да предприемеш първата крачка към това, сама да заобичаш себе си. Някои хора никога не успяват, но ако сами не се харесваме, как очакваме другите да ни харесват? Клиширано е, но е вярно. Преди и мен ме обиждаха, че съм била грозна, не знам си какво, но знаеш ли, заставих си да не ми пука. Просто се получи някак си. И най-вече започнах да търся нещата, които аз лично си харесвам в себе си. И ги открих. Оттогава се обичам такава каквато съм, и като характер, и като външност. :) И изобщо не ме влияят каквито и да е негативни мнения! Дано се получи и при теб! Докато се влияеш от чуждото мнение, ще си вечен роб. Така ли искаш да прекараш остатъка от живота си? Замисли се и успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d24c4034c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   защо не му отговори на тоя, ами се оставяш да те обиждат и го задържаш в себе си?
уважението трябва да се извоюва. следващият път ако някой ти говори така, не си мълчи ами отговаряй.
и запомни, че не всеки е длъжен да те харесва, но всеки е длъжен да те уаважава!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5c68ae3ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   не! с нищо не си го заслужила, незавизимо каква си. Просто тия покрай теб са лайнари. Не им оставяй длъжна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c1344f2793
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е в училище, за съжаление... Тези, които не отговарят на "стандартите" за красота биват мачкани. И аз съм го изпитал. Няма да ти пиша супер непрактичният коментар "Не им обръщай внимание", а ще те посъветвам да започнеш да променяш себе си, но без да правиш глупости :) Знаеш си слабите страни, работи над тях. Не копирай кифлите. Пубертета идва скоро и съвсем сериозно можеш да станеш от грозно патенце, красив лебед. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be193364f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен върви на козметик оправи си веждите и си махни косъмчетата от долната устна(не повече от 5-6 лв). Изправяй си косата не постоянно но поне един път в седмицата купи си грим малко фон дю тен и спирала ще ти свършат идеална работа. Бъди умна това ще е твоя най голям плюс все пак сме жени трябва да се поддържаме. Напомняш ми като малка и аз бях тей... ах колко са жестоки децата

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5d89d7d6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нищо ти няма на теб, освен това, че позволяваш мнението на хора, които са в пъти по-нищожни да ти казват, че не си красива. Напротив! Ти си много повече от тях. Да се държиш грубо и да съдиш за хората само от външният им вид не говори никак добре за теб самия. Така че, мила, спри ама наистина спри да се влияеш от мнението на подобни същества и се научи да се приемаш такава, каквато си. Не си и помисляй да се променяш заради когото и да е, защото ако някой те харесва истински, то ще бъде заедно с всичките ти предимства и недостатъци. Запомни едно нещо - няма перфектни хора, но това не означава, че трябва да имаме комплекси относно несъвършенствата ни. Бъди щастлива такава каквато си и се обичай! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7f4d491d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   45кг не звучи много(зависи на колко г. си ). А от идиоти не трябва да се обиждаш, игнорирай ги. За външния вид - трябва да си обръщаш внимание, но не и да прекаляваш. Ако знаех как изглеждаш можеше да ти дам някой др. съвет... та така.. В училищата има доста пропаднали индивиди, в университета са по-нормалните и свестни хора. Избутай до там.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 01a00c5d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никога не трябва да обръщаш внимание на такива дребнави хора! Бъди себе си. Всеки човек притежава красота. Сигурна съм, че не си грозна. Най-вероятно ти се подиграват така, защото им мълчиш. Когато някой ти каже нещо лошо-отговори му и ти. Не се оставяй на някакви комплексирани, не уважаващи другите хора, идиоти да сриват самочувствието ти!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 859da9f6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо - кафявите очи са най-хубавите.
Второ, има достатъчно красиви жени по мургави, например латиносите.
Трето, най-вероятно си на 13-14 а в тая възраст е някакъв кошмар, общо взета ако не си дебил, всяко тендйжърство е много трудно.
Едва ли дори си грозна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 89b3f715d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Навсякъде ги има тези тъпанари, скъпа. Предлагам ти да говориш с майка си и да те премести в друго училище, че даже и друг град. Ако се представиш добре пред новите си съученици, то ще си намериш много по-бързо приятели. Като за начало се сближи с мъжките от класа. Жените са гола вода, все ще те изпортят пред някой. Не страни от никой, обръщай внимание на всички защото от личен опит знам, че ако обръщаш внимание на конкретни хора, а другите не ги заговаряш, не ги доближаваш или така нататък, после те се обръщат към теб. Е, сигурно пак ще се срещне някой, който да ти каже някоя друга дума, но навсякъде има такива комплексари, бъди себе си и не позволявай нечий друг да те променя! ;)

QQ

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 422e0faa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мила, чувството ми е много познато! Не си дебела! Изобщо даже.. Не обръщай внимание толкова на обидите, колкото на външния си вид и всичко ще приключи

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 28d3ed6811
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Я си го сложи от единия крачол в другия както казват хората-и да изглеждаш перфектно пак няма да има угодия,възприеми се такава каквато си и не се интересувай повече

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d4c8f79ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моля ти се-това са хора, които не могат да живеят без да се закачат с някого, да му се смеят и подиграват-да не говорим за тези, който стоят от страни без дума да обелят и само се хилят-направо сеирджии!!! Знам ги аз тях, не им се давай!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bdd04b6396
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   офф то всеки си има трески,не е най-важното да си красив,то красотата е до време ,важното е да умееш да ср справяш в живота,то децата са со такива изобщо човек,вср търси нещо лошо в другия ,а в него също ще има доста лоши неща.голямо мачкане.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b64f993db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами ти що им обръщаш внимание??

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9967c8f426
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Когато мен ме обиждат в училище си взимам слушалките и си пускам музика..майната им какво мислят те! Ако обаче ти посегнат се защити.. ,но като цяло не се засягай от мнението на такива комплексирани същества.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 914e44bdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако се 1. 58 и си и си 45 кг. си е добре. Според мен момичетата между 1. 58 и 1. 68 са с идеалната височина. Освен това за 1. 58, килограмите ти трябва да са над 48кг. със сигурност. Трябва най-малко да качиш три кила. Не можеш да изглеждаш като модел? Ами хубаво е че не искаш да приличаш на концлагеристка или затворничка-суха, кльощава и изпита. Защо да си изправяш косата? За едни изправена коса е хубава, за други-къдравата. Ходи с такава прическа, която ти подхожда най-много. Гримът, освен това, не те прави тъпа. Не мисля че малко спирала и гланц биха навредели на някого, напротив-правят те по-цветна. Същото важи за герданчетата, шалчетата, обечките. Важното е да умее човек да съчетава атрибутите, цветовете и платовете. Освен това как може да се оплакваш от очите и цвета на кожата си? Кафявите очи са бадемови, а мургавата кожа-канелена. Ако си тъпа и се фукаш с двойки и тройки, не вярвам да те уважават. Точно обратното. Трябва да изпъкваш с интелект. Духовното е част от красотата. Това момче е искало да те подразни. Защо му се вързваш? Аз се смятам за доста хубава, но и на мен в училище са ми лепвали прякори, подобни на твоите. Аз също не ходех с грим и хубави дрехи/но с тази разлика че много се контех извън училище/. Но в даскало бях като монахиня и ми се подиграваха. Е, накрая, въпреки агресивните ми изблици, ми сринаха самочувствието и изпаднах в дупка. Но защо трябва и ти да се вързваш? Знаеш ли... ако развиеш ниско самочувствие, и не си даваш сметка какво можеш и колко струваш, ако бързо не излезеш от това положение, в което си, ще ти бъде трудно да се социологизираш в "реалния живот". Това са хора, които избиват комплекси. и ако не успееш да се справиш с тези боклуци, ще станеш податлива, ще станеш парцал.. защото когато излезеш от училище, други такива комплексари ще могат да те манипулират, провокират и др. И когато това стане, вече няма да се оправиш. Ако не си достатъчно силна, имам впредвид.
1.. Просто пробвай веднъж да видиш дали ще ти хареса да се гримираш. И косата е важна част. И никога не се гримирвай "защото така трябва". Гримирай се само, ако ти самата имаш нужда от това. Може да пробваш да си купиш нови дрехи, ако имаш пари, разбира се
2. Второ-не се сдухвай от КОМПЛЕКСАРИ. Имаш пълното право да пуснеш жалба срещу тях, да подадеш оплакване. Говори с вашите. Недей да говориш с даскали, че те или нищо няма да направят или ще се намесят и ще объркат всичко. Обърни се направо към директора. ти си подложена на системен психически тормоз, който ще окаже силно влияние върху развитието на личността ти!!! Отвръщай на агресорите! не бива да си мълчиш! но важното е да не избухваш в агресия, защото после няма да имаш право да пуснеш жалба или да се оплакваш.
3. Трето-имай в предвид, че ти може да си голяма хубавица/макар и още да не го осъзнаваш/, но понеже жестоките хора виждат че се поддаваш на чужди влияния, да се опитват да те смачкат, като ти втълпяват разни неща.
4. Не е хубаво да следваш клишетата-моделът не винаги е супер красавица. Една голяма тъпачка също не може да е красавица, защото глупостта е изписана на лицето й. Мургавата кожа не е лошо нещо. На мен лично такава кожа/е пак зависи от човека/ ми действа сексуално, еротично. А човек, който се фука с нещо лошо е простак и безскрупулен тип. Така че ти си се оставила на масата да ти промие мозъка и си си вкарала разни клишета в главата.
5. Просто бъди себе си. Иначе няма да те уважават. Когато аз бях в даскало ме тормозеха години наред. Накрая видяха че нищо не ме "промениха" и ме оставиха. но аз нали изпаднах в дупка... и тъкмо да изляза от дупката, и на новото място ме смачкаха. Защото новият тормоз започна, когато бях в процес на психическо възстановяване и все още бях лабилна. И така става кръг.. И ако не си силен, всичко може да отиде по дяволите. Така че не се оставяй! Чу ли? Не трябва да си жертва, а ловец..

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f7a83d5ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   #10
Защо трябва да се мести в друго училище, та чак в друг град, само заради някакви си хейтъри??? !!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c039f3adc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Момиче, повярвай ми грешиш, като им обръщаш внимание.
Те искат :
1. Да се подиграват на другите, за да изглеждат готини
2.Да те предизвикват, унижават по всякакъв начин
3. Да мълчиш, за да нямаш проблеми
Слушай мене - казвай на директора, че дразнят, обиждат и т.н, защото мислят, че ще са безнаказани, а ти не бива да им се хващаш на номерата!!!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: dabf8e2ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Виж, НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ, за да се харесаш на когото и да било. И не, не е нужно да си изправяш косата всеки ден или пък да се гримираш. Всеки е красив, абсолютно всеки! Сигурна съм, че си много красива и повярвай ми, който трябва да те хареса, ще те хареса, такава каквато си! Моя съвет е да не им обръщаш внимание, това говори лошо единствено и само за тях! Повярвай в красотата си, а естественото е най-хубаво! Успех, мила !

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d8c187d8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ако искаш да бъдеш такава че те да те харесат давай никой не те спира освен самата ти.
За да бъдеш щастлива трябва да правиш това което ТИ искаш!
И да бъдеш това което ТИ харесва на теб!
:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e9abeae27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Тия индивиди в наше време много ме изнервят... Аз също бях мачкана и " не и м обръщах внимание" и какво? Сега съжалявам. Ако ти стане тъпо или те нарекат грозно просто прочети " Грозното патенце" пак и пак, докато си оправиш настроението... Просто няма смисъл да ти пука... Тъмна кожа? По-тъмна коса? Сигурна съм, че изглеждаш супер...
Просто всеки има различна представа за красота..

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1a00ab5d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Защо ни лъжеш? Защо имам чувството, че си едно сладко и красиво, различно момиче? :3 ^_^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker