Сомнабул - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сомнабул
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1894 пъти
Историята ми с ходене на сън започна едва на 10 години. Тогава бях много изморен тъй, като бях на ескурзия. Заспах на леглото и оттам вече нищо не помня. Сутринта се събудих не с една възглавница под главата а с четири. Попитах моите родители да не би да го е направил някой от тях, но отговора беше НЕ. Тогава разбрах че съм го направил аз, но не мислих много и продължих живота си.
Таза случка се случи 6 години по-късно. В Германия бях, когато ми се случи втората случка. Гледах телевизия до къснои след това съм заспал. Сънувах, че махам идеалото си и го пъхам в шкафа. След няколко минути се събудих и забелязах, че наистина го няма, а тогава беше зима и никак не ми беше топло. Спомнях си съня, затова проверих в шкафа и го открих там.
Три месеца след това се появи и трети кошмар. Бях болен много болен с висока температура и кашлица. Майка ми ме събуди в 02:00 часа, за да ми даде антибиотик. Е да ама аз нищо не си спомнях. На сутринта мама ми разказа какво се случи. След като съм изпил хапчето съм взимал всякакви материали от стаята и съм ги слагал върху леглото си.
Но последната случка се случи ВЧЕРА през нощта. Гледах телевизия както винаги преди спане и след това съм заспал. Този път си спомням какво правих. Събудих се и веднага взех възглавницата и шишето с вода и се запътих към спалнята, която спаха моите родители. Да но спрях за малко и се върнах да спра парното. След това пак тръгнах към спалнята без да святкам лампите и още щом влязох майка ми се събуди и аз намерих място в леглото и легнах но се сетих че не съм си взел одеалото и айде обратно към моята стая. Върнах се с него в ръце и тогава се събудих. Майка ми ме попита уплашено какво правя и аз не можех да си отговоря. Днес разсъждавах, че може би е заради жегата, но никак не ми харесват тези случки и не искам да продължават какво мислите, че трябва да направя?
Благодаря Ви за вниманието! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: fd9fa5156e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз понякога съм така. 5 клас съм, майка ми като ме буди за антибиотиците не си спомням никога. Един път, бях на 7-8 години и съм легнала, но се събуждам към 1 а родителие ми още не спят, отивам до там, обувам чехлите на мама а тате ме пита защо казват ми върни се връщам се, казвам не мога да го стигна няколко пъти повтарям това а те кое. Накрая отиде мама в моята стая да ме преоблече, че бях потна и ме пита кое не мога да стигна и аз шампоана, и наистина беше така, защото бях ниска и винаги го слагаха най-горе, тааа не се приеснявай, когато си много уморен е нормално да не помниш. Сори за пунктуационните грешки и правописние но съм през телефон. Успех и не се стресирай толкова!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 127c09e068
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако пак ти се случи нещо такова пак го пусни много е смешно. Въпреки, че и на мен ми се е случвало два пъти. Първия път беше когато без да знам съм се преместил да спя при майка ми, а другия път когато се събудих НАВЪН НА ЕДНА ПЕЙКА ПОСРЕД НОЩ! Страшно бях объркан тогава. Не помнех какво е станало. А за твоя проблем някой да те заключва в стаята те. Повярвай помага!!! :D

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4de7234946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   на 24 съм и вече мисля, че не ставам поне не ми разказват иначе от малка си обикалям из къщи, но аз никога не помня нищо само са ми разказвали какво ли не. мисля , че се израства поне при мен беше така. Сега малко ме мързи да пиша иначе имам доста истории, дори веднъж мисля, че съм излизала и навън от вкъщи, защото имах кал по обувки, който дори не бях обувала, а точно пред входната врата(на оградата, жевея в къща) имаше такава кал, по точно цимент

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6330d42261
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз също съм такава в момента съм 6 клас имам много случки маика ми беше говорила един път с личната ми лекарка и тяказа че това нещо може би ще спре след пубертета но може и да остане за цял живот

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker