Моят "талант" ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121250)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18541)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят "талант" ?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2966 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години и знам, че всеки е дошъл на тази земя да се учи. Всеки човек трябва да си намери призванието (таланта). Накой могат да рисуват, да пеят, да танцуват а аз? Вече десети клас, а не знам в какво ме бива? Свиря на китара и само толкова не мисля че ти трябва талант за това, нали, стига само да се научиш. Има ли и други хора като мен и как виждате на нещата? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 786fbd1334
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И моят талант е да не правя нищо. Постигнал съм завидни успехи в тази област. :D

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4aef0949fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей приятел, , талант, , и, , призвание са две различни неща. Таланта може и да не ти трябва, но призванието е това което искаш. Все има нещо, което искаш, това което искаш най-силно е мечтата ти. Ето тук вече се намесва таланта. Въпреки, че не са едно и също нещо таланта и призванието са пряко свързани. Както каза-свириш на китара. Може да имаш талант да свириш, но да не искаш, което значи, че не това е твоето призвание, а може и да е обратното. Аз те съветвам да седнеш и да помислиш, в кое от нещата, с които се занимаваш присъстват и призванието и таланта. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 359ee100ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, живота обикновено не е на 16 г. да разбереш какво ти е призванието и после цял живот да се кефиш на слава и пари. От такъв живот няма особен смисъл. Има смисъл цял живот да търсиш себе си и душата ти трупа опит. Иначе цял живот само аху-иху, какъв опит ще си натрупал, след като ще имаш всичко наготово? Нали затова идваме тук, защото тук е трудно, тук сме зависими, тук реалността е трудно подвижна, не можем просто с мисъл да имаме всичко. За всяко нещо трябва да се борим, да търсим себе си, да минаваме през трудности. Целта на цялата работа е да осъзнаем, че сме актьори и играем роля, която сами сме си избрали. Само че ни сме толкова добри актьори, че се вживяваме в ролята си до такава степен, че чак забравяме, че изпълняваме роля и си мислим, че това е същността ни. Който го осъзнае, излиза от дуалността и едва тогава може да сътворява лесно желаната реалност.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c2655db92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Склонен съм да вярвам, че дори да съществува такова нещо като талант или призвание, то играе минимална роля в представянето ти. Когато бях в 10 клас също се притеснявах, че не знам какво искам, но истината е че никога не е късно да откриеш себе си. Има хора, които записват една специалност и стават добри после в нещо друго. Все пак важното е постоянно с нещо да се занимаваш, да гледаш да не оставаш без работа да седиш по цял ден на компютъра и нищо да не правиш..

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f60ed7e5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напротив, и за свиренето на китара се изисква талант, не е само да се научиш да свириш правилно. Ангъс Йънг или Кърк Хамет да не би да нямат талант? В случая, аз не знам дали на теб ти се отдава или просто си се научил да свириш правилно. Това трябва да го каже човек, който дълги години е свирил и се е доказал в тази област. Едно е да се научиш да правиш нещо правилно, друго е то да ти се отдава.
Ако на всички ни се отдаваше да караме кола всеки щеше да е Шумахер. Просто се учим как правилно да управляваме автомобилите си. Е, има и такива, които наистина са зле и не го могат, но те са друга тема за разговор.
Няма ли нещо, което да те влече или да те е влечало, когато си бил малък? Помисли си. Някои хора откриват таланта си на 30, като никога не са и подозирали, че точно това е той така, че никога не е късно да го откриеш.

Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 021b010ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж, имаш много години пред себе си. Не може винаги да го отриеш като седнеш и мислиш: пее ли ми се, не ми ли се пее, рисува ли ми се, не ми ли се рисува. То ще дойде само. За съвет преобвак различни спортове: баскет, футбол, абндмингтон и т. н. Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 084c9593a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абсолютно същата съм,само дето съм на 12....

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 09b8959494
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все едно е дали имаш или нямаш, чисто и просто това е в твой допълнителен плюс. Не виждам защо трябва да се притесняваш. Повечето хора, които познавам, а вероятно и вие, четящите, нямат никакъв талант. Но с или без, всичко се постига с труд и упорство. Ти как се научи да свириш на китара? !? Просто така? ! Още от първия път? !? Само хвана китарата и започна да свириш? ! Едва ли. Невъзможно е. Същото е и ако имаш талант. Аз мога да рисувам, но ми трябваха много опити и годинки, за да се науча да рисувам наистина хубаво, е трябват и още. С певците също е така. Грешка, повтаряне, пак и така. С танцьорите по същия начин. Искам да ти кажа, че дали имаш или нямаш талант пак ти трябва много труд, за ад го осъвършенстваш. И ти с труд си се научил да свириш на китара, другите с труд са се научили да рисуват хубаво, да пеят.. но те имат нещо, може би от раждането, в себе си. Дали усет, хубав глас или ритъм.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aba7c4729d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   и аз бях така преди ама без де искам си открих таланта ей така танцувам си аз и минава съседката (учителка по балет) видя ме през прозореца и така вече 2 години балет здраво всеки ден без почивка споко и пробвай с хип-хопа лесен е и не се налага да запаметяваш стъпки

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker