Да имаш компания и все пак да си самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да имаш компания и все пак да си самотен
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1007 пъти
Момиче на 16 съм от не много голям град. Ще карам направо - излизам с едни момичета, обаче с всяка една по отделно, защото имат различни интереси и говорим за коренно различни неща, аз някак си успявам да поддържам отлично отношения с тях и ги предразполагам да ми имат доверие. Момичетата са ми връстнички и 3-те от тях си имат сериозни приятели и вече са спали с тях. И всяка от тях каза, че го споделя само на мен. Което малко ме натовари и стресира. Не самия факт, а това, че и 3-те ми го споделиха.. Другото момиче е специалното момиче. Аз съм влюбена в нея, другите са ми наистина просто приятелки, а нея я обичам по различен начин, обичам да прекарвам време с нея, да се забавляваме, тя ме познава отлично и с нея наистина ми е най-готино, защото съм влюбена в нея. Но тя си има приятел. Нейния приятел обаче е много агресивен. Беше я удрял, когато се скарали. Крещи й, обижда я, но тя го обича и не знам честно казано какво намира в него. Казах и че заслужава човек, който я цени и с когото няма да е в постоянен страх, че може да и се развика, но не -тя твърди, че е различен и рядко се проявява като груб. И така, тя ми споделя за него. Още не го е правила, но той много настоявал. Аз съм в паника, че тя ще го направи и аз тотално ще я загубя. До миналата година имахме взаимни чувства, но заради него, не се получи. И сега излизам с нея всяка вечер, чувам се с приятелки и накрая отивам до едно мое местенце, изпушвам 4-5 цигари наведнъж, първоначално се само съжалявам, чувствам се адски самотна и накрая след последната цигара се чувствам успокоена и се прибирам. И това се повтаря редовно... Далеч не съм грозна, малко по-срамежлива съм. Имам момчета приятели. Не съм хомо, а бисексуална, но честно и двете не ми вършат работа, защото в крайна сметка съм си самотна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: d5c7ac5885
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали се досещаш, че на каквато и възраст да се (предполагам сте под 19-18) вие не сте сигурни какво искате, ти може да си сигурна, но като уж сте имали взаимни чувства тя всъщност само да си е въобразявала, или ти в момента. Може и да не ти казва абсолютно всичко за връзката си, може да те обича но само като приятелка - съжалявам но това е моето мнение. Иначе вярвам във всякаква любов.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f6a73f453b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз си имам приятел, но съм също бисексуална и да ти кажа честно, ако имаше момиче с което можех да бъда, щях да зарежа момчето. Изпитвам много по-голямо желание към момичетата, с бившите ми приятелки ми беше по-добре. Жалко, че не съм аз това момиче което харесваш. Иначе от една страна бих ти казала, че тя ако искаше да е с тебе нямаше да си търси оправдания, а щеше да го зареже и да е с теб, нямаше да има колебания ако беше сигурна, че иска да бъдете заедно, никой не я е принуждавал да тръгва с него, явно и тя има някакви чувства към това момче, от друга страна имам приятелка, която в началото много обичаше гаджето си, обаче после и той започна да я бие и тя се опита хиляди пъти да го скъса и той я причакваше до тях и я заплашваше и я удряше и тя не посмя да го скъса и до ден днешен са заедно и правят секс и всичко, което той иска и тя свикна с него. Или тази твоята приятелка го обича, или се страхува да го остави. Попитай я за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker