Влюбен съм в нея, а спя с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен съм в нея, а спя с друга
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2151 пъти
На 18 съм. От няколко месеца съм много здраво влюбен в едно момиче от моя клас. Не сме близки приятели, но не сме и непознати. Опитвам се по някакъв начин да и подскажа но тя едва ли осъзнава че я харесвам. Има друго момоче в класа което и е приятелка, тя преди около месец (тогава забелязах, може би и преди да го е правела) започна много да се интересува от мен, да идва да говори с мен, да се опитва да останем двамата сами. Тя е много красива, много... някак си - чаровна. Не е едно от тия изписани момичета които можеш да наречеш красиви а по скоро има в нея някакъв чар и те привлича с поглед. Не е гадна по характер, добро и умно момиче е. Винаги много съм я харесвал но чувствата ми са били чисто сексуални. Докато към момичето в което съм влюбен изпитвам нещо съвсем различно. Не толкова сексуално колкото ми се иска да прекарам живота си с нея.

Така се случи че в поредния ден в който тя нямаше идея че я харесвам и аз все повече се отчайвах, с второто момиче се разхождахме и смеехме докато не се озовахме в леглото (не ми е за първи път, говоря за секса а не за самата случка). Беше невероятна. Не съм виждал толкова страстно и силно момиче. Беше голямо удоволствие и за двама ни. Попитах я дали иска да не го разкриваме публично. Тя беше напълно съгласна. Това се случи преди около 3 седмици. От тогава с нея често го правим. Тя няма никаква идея че харесвам приятелката и, сигурен съм.

Невероятно съм щастлив и изпитвам огромно удоволствие да съм с нея, но чувствата ми към нея продължават да са само сексуални, в същото време не спирам да мисля за другото момиче бих дал всичко да бъда с нея. Какво да правя, очевидно не мога да съм с нея докато спя с приятелката и но в същото време - като не отговаря на чувствата ми, защо да спирам с удоволствието, не правя нищо лошо, не е като да и изневерявам тя дори не знае че я харесвам. Какво да направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9459eaa9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ееееее...много гадно ти се е получила ситуацията.
Ако признаеш за истинските си чувства на момичето към което ги изпитваш ,тя така или иначе ще разбере за секса с приятелката и ще станат неприятни нещата. ( Честно съмнява ме факта ,че наистина го е запазила в тайна и не е казала на приятелките си ,че се спали и те естествено ,ако знаят не биха показали или казали ,че знаят какво става.)
Ти наистина не правиш нищо лошо и не и изневеряваш,но ако предположим ,че тръгнете след време ще им е доста тъпо на двете момичета.
А,ако момичето с което правиш секс разбере ,че харесваш приятелката и въпреки,че тя е съгласна само на секс пак ще и стане неприятно.
Общо взето по-добре си трай ,че имаш чувства към другата поне на този етап. Като ти е кеф спи си с момичето и си трай за другата.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 93e4f8bd0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай малко, че се обърках, значи,
ти харсваш и имаш силни чувства към Х, а се чукаш с приятелката й Y, но Х няма чуства към теб, но пък ти изпитваш вина, че се чукаш с приятелката й?
Объркващо ;д Веднъж си направил грешка, ако беше по-настоятелен можело да се получи с Х, но сега след като си изчукал прителката й и да тръгнете тя, ако разбере не си представям какво ще се случи и с теб и с нея, жените са опасно нещо, така, че избери Y и готово, и без това вече сте заедно, и по-добре не признавай на X, че я харесваш и всичко е Ок.
-М, 17

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b47ac642fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо, остави приятелката и спри да правиш секс с нея. Ако харесваш другата толкова много, ще се въздържаш от това да се възползваш от красивата и приятелка. Второ, сприятели се с въпросното момиче, използвай това, че си близък с нейната приятелка. Прави така, че по някаква причина да оставате тримата, за да може да се сближите като приятели. Като едновременно покажеш на момичето "със секса", че искаш да сте си приятели, а на другата, че искаш нещо повече. Пробвай и после разказвай ;дд

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18bb0bdd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото и да правиш - след 3-4 години и тримата няма да се познавате вече. Така че - споко! Каквото дал Господ! Като не можеш да живееш както искаш - живей както можеш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker