Не спирам да мисля за него от година, влюбена ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не спирам да мисля за него от година, влюбена ли съм?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1570 пъти
Това е може би третия път, който пиша тази "история", моля да се публикува, тъй като е важно за мен, а не намерих точно същата информация в интернет.


Привет! Момиче на 15 съм и миналата година се запознах със класа си, който не ми направи добро впечатление... Но той, той си беше просто единствен. Честно казано не сме някакви близки приятели, но не сме и безразлични един към друг. Миналата година започнах да го харесвам и все си казвах "Ще ти мине, ще ти мине. "- така и не мина. От тогава всяка вечер преди да заспя си мисля за него, мисля как искам да съм в прегръдките му, как искам да вкусам устните му, как искам да говоря в продължение на часове с него, мислех си за разговорите които сме провеждали, чатовете които сме имали.. Наближаваше края на 8 клас и се надявах, че лятото ще го позабравя, така ли иначе нямаше да се виждаме и да се пишем, да ама не, стана още по-зле. Мразя се за това, че мисля само за него, а сигурно нямам шанс със него. Гадното е, че дори не съм грозна (не се хваля), той самият ми е казвал, че съм красива, както и много момчета, имам си много обожатели, но не мога да бъда с друг когато мисля само за един. Мисля, че всеки е попадал в такава ситуация, моля ви не мога да мисля нормално вече, където и да съм с когото и да съм, само той ми е в главата и не мога да се концетрирам върху нищо. Някакви съвети, нещо? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3d686009c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-голям съм, момче съм и знам какво е. Не мога да си я избия от главата и така. Вече мина година и половина и сякаш става още по-зле. Освен да го замениш с друг няма какво да направиш. Особено, ако си влюбчив водолей като мен.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 95d1646ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към номер 1: Блaгодaря ти, но опитвaх и не се получaвa... :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3d686009c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз се опитвам, и при мен не се получава. Знам какво е. Не мога да ти помогна. Само мога да ти кажа, че не си сама.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3e080930b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се опитвай да го забравиш, няма да стане!!! В тази ситуация, най-тъпото нещо е да НЕ предприемаш нищо към него. Говоря ти от личен опит. Момче съм на 18 и всеки път като съм около нея, съм абсолютно неадекватен, много забивам. Нямам тази мъничка доза непукизъм, която е нужна за да опитам да я свалям. Ама абсолютен БАСТУН!!! Та идеята ми е, че квото и да направиш ще е по-добре от нищо. Възползвай се, от това, че си момиче и от това, че вече има някакви симпатии към теб.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c496385d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   При мен беше почти същото 9 месеца само че бяхме заедно откакто ни скараха беше мн гадно седях сяка нощ до 2-3 вечерта. Но един ден стана забравих я сещам се за нея но е минало и ми е все тая. Ще стане спок.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8fa11a3863
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм така вече от 2 месеца.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ebe48d986
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката: Както казах мина вече година и почнах да се притеснявам и дори да се усилва, не знам вече какво да правя.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 90761fb6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами говори с него. Възползвай се от всяка ситуация. Върти се около него, но не се прави на много луда или нещо такова. Все някога ще стане. Работата е там, че не трябва само да мечтаеш, а и да превърнеш мечтата в реалност. ;) Късмет!

Gwen

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 18323734ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм в подобна ситуация... не мога да спра да мисля за едно момче, с което преди 2 години и с още едни приятели бяхме неразделни!! Той... ме приемаше като сестра и мисля, че все още е така. Нито живеем в един град, нито се виждаме, нето чатим, нито нищо, но аз от няколко месеца не мога, просто не мога да спра да мисля за него... Наскоро му писах... нищо особено.. чувствам се гузна, че го харесвам, защото една от най-добрите ми приятелки го харесваше много, ама много сигурно преди по-малко от 2 седмици, а аз не съм споделила това на никой... нито на майка ми, нито на някой друг. Всяка вечер си мисля за него, дори и през деня. Винаги си мисля, че ако погледна през прозореца ще го видя.. но той вече от близо година спря да идва на тук. Аз нямам близки в града му и е изключено да отида с най-добрите ми приятелки.. все той ми е в главата! Често ми се случа вечерта да се моля да го сънувам. Не знам как да привлека вниманието му. През деня се сещам за толкова много въпроси, които искам да му задам, но когато тръгна да си пиша с него, както се казва, губя ума и дума. Не знам какво да правя. Нямам никаква надежда, че можем да сме заедно. Просто скам да го забравя, но не знам как..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker