Неразбиране на поколенията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Неразбиране на поколенията
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1561 пъти
Здравейте, пиша тук за пръв път и ви моля за адекватно мнение.
Значи проблемът започна преди 2 години, когато започнаха да се пускат историите на различни хора, и техните деца, които нямат какво да ядат и обличат.. И се започна темата за даването на моите вещи. Лично аз много ме е грижа за тези хора и досега сме помагали кой както може, ту с дрехи или някаква парична сума.. Така де тази година се започна с темата за моите неща и по - точно играчките от моето детство. На мен естествено ми стана много гадно, и ме хвана носталгията по детството и реших че не мога да дам повече от една торба. Така де за майка ми това не е достатъчно, и постоянно ми напомня, че децата нямат какво да ядат, а аз избирам между едно и две.. И как, че след нова година ще изхвърли всичко на сметището и е по - добре да ги дарим от колкото да изгният и да не се ползват. Да но и двете сме с много труден характер. Винаги сме се карали за това и винаги съм и казвала, че ще дам всичко друго, не и тях. Само дете съм и нямам брат или сестра. Така де, тя не престана и започна с думите "Нека подарим детство на децата в нужда. Не бъди егоистка. " И мен започна да ме гризе съвестта ужасно много. Не знам как да ви го обясня, но тези неща са част от мен и не мога просто да ги прескоча. Просто ако се махнат, сякаш се маха част от мен.. Въпреки че не си играя вече с тях съм свикнала да ги виждам винаги там, на мястото им и не ми се ще или по точно още не ми е времето за такава голяма стъпка.. Надявам се редакторите да одобрят историята ми за да разбера и вашето мнение по въпроса, защото ми е наистина нужно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: c8de6fdc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добре те разбирам, това са вещи, част от твоята история. Аз съм на 30 г. и имам още плюшени и други играчки. Скрий си играчките от майка ти и кажи, че това са твои вещи - нека хване тя и си подари всички дрехи, които не облича, не е нейна работа да ти подарява нещата. Говори с баща ти.
Майка ти има някакъв проблем. Дори и да дадеш нещо, трябва да е доброволно и от сърце, нейното става кражба

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3d1b7a6e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът ти не е свързан с неразбирателство между поколения, а с проблем в обяснението ти. как да й обясниш, че "не си готова да се разделиш някой твой вещи". Добре е да й кажеш точно това изречение.
Всъщност на колко си години и за какви играчки става въпрос? За да ти дадем адекватен отговор. Ако си а 16-17 и не можеш да се разделиш с барбито е проблем, но ако не можеш да се разделиш с плюшени играчки въпросът е друг. Над 20г обаче би трябвало да можеш да се разделиш с всяка една играчка

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f783ba2322
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А, аз съм на 32 и не ме е срам да си призная, че още си пазя доста плюшени играчки и не си ги давам!!! Ако ще ги подарявам ще е или на моето дете, ако имам такова, или на някое друго много близко дете, примерно племенница, за да съм сигурна, че за любимите ми животинчета ще се грижат добре. Така, че помоли майка си да не ти раздава най-любимите неща. Обясни и колко са важни за теб и ако трябва и дай парите си за да купи с тях нещо за тези дечица, но да не раздава най-любимите ти играчки. В крайна сметка всеки си има любими вещи и е адски трудно и болезнено да се раздели с тях. Предполагам и майка ти не би си дала нещо любимо, нали? Тогава защо кара теб да се откажеш от твоите любими неща? Това, че вече не си играеш с тях не означава, че не си ги обичаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker