Майка ми ме бие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме бие
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1712 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 12. Майка ми ме бие почти всеки ден и то за най-малкото. Днес ме преби, защото не исках да отида на една олимпиада по математика, за която тя така или иначе каза, че няма да продължа напред, но искаше да отида. Удряше ме, биеше ме, скубеше ме, риташе ме, но не отидох. Вчера ме изпрати до магазина и ми каза да си взема един плик от нас и аз и казах, че мога да ги нося на ръка, а тя направо откачи! Удари ми шамар, който беше толкова силен, че паднах на земята и започна да ме рита в корема.Сега имам 2ка по история, защото си бях забравила учебната тетрадка и нямам представа как да и го кажа, та тя ме бие за 5ци а за 2ка какво ще !? Баща ми не и се опълчва и си седи и гледа как тя ме пребива. Имам и по-голяма сестра на 21, но нея я е страх от майка ми и има защо, нея я е била и по-гадно. Нямам баба или дядо. Не знам какво да правя, не искам да се обаждам на социалните, защото ме е страх, че ще ме отделят от сестра ми и баща ми, но има ли какво друго да направя!? Моля ви кажете ми какво да правя, ако знаете други организации, които помагат на деца и без да ги отделят от домовете им моля ви напишете ги. Моля да пуснете историята, защото много ме е страх! Извинете, ако има правописни грешки, но пиша от телефон. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5b6ba22fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Доколкото разбирам сестра ти е пълнолетна. Ако работи и има някакви доходи излезте на квартира и се спасявайте. Ако не може тогава се свържи със социалните. Доколкото знам първо идват на оглед, под претекст, че е получен сигнал от съсед и оглеждат в какви условия е отглеждано детето. Ако наистина те бие толкова жестоко колкото описваш сигурно имаш рани и белези по тялото и като ги установят ще вземат някакви мерки. Според мен е по добре да те отделят от тази опасна за теб среда. А колкото до баща ти не мога да си представя как един родител може да гледа как системно малтретират детето му и да не взема никакви мерки.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fc0c330cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Няма защо да се страхуваш от социалните. Правиш някакъв таен запис на телефона си да видят хората, че всичко което казваш е истина и отиваш. Те после си знаят работата. Колкото повече си траеш, толкова по-сериозни разбирай лоши ще са последствията за теб. Ти си във възраст в която се развиваш не само физически, но и психологически, емоционално и всякак. Не отлагай, защото един ден щеш не щеш ще станеш същия деспот като нея.
Пожелавам ти успех, мило момиче и пиши пак какво е станало.
Имаш изцяло подкрепата ми, макар далечна и анонимна.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bfb62dce8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Слушай сега.Вземи си телефона и намери този номер 116111 без кодове,както ти го давам.Това е гореща БЕЗПЛАТНА линия за деца пострадали от насилие,свързват те с психолог,може и анонимно да говориш,не е нужно да си казваш името, записват разговора ,но не знаят коя си,оплачи се и ги попитай какво да правиш.Аз съм звъняла хиляди пъти да си споделям проблемите ,но и като наще са ме биели съм звъняла,но аз не искам да се махам от тях,защото рядко ме удрят ,не трябва да ти пука,че ще си далече от баща си и сестра си,те така или иначе нищо не правят за теб.Смятам,че те даже ще са ти благодарни ,ако изкарат майка ми луда и я вкарат в лудница или в затвора,не се страхувай,а ме послушай.Като порастнеш ще стане по-зле така ,че действай,защото следващия път може да те убие като те удари или да те уреди до такава степен,че да заекваш или да полудееш и цял живот да страдаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9dc736df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди в приятелка за няколко дни.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5dabec5e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какви отвратителни родители има само, не е истина...

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: de0df3257d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Публикувам коментар, защото съм в подобна ситуация с разликата че тя ме бие, когато много се изнерви. Когато и се опълча понякога премълчава, но като се ядоса хич не мисли къде да ме удари като последния път ме боля няколко дни ръката. При мен повече бие сестра ми, която в повечето случаи си го проси, но все пак няма нужда да риташ седемгодишно, само защото е намокрило паркета!!! Може като човек да му убесниш, че не е редно да го прави. Има случаи, в които я обичам страшно много и такива, в които я мразя с цялото си сърце. Гледам да не я ядосвам, за да не си патя, но винаги сестра ми предизвиква нещо, за което да и се скарам и после мама да ми се разкрещи за това че никога не отстъпвам. Понякога мисля, че целия блок ни слуша караниците и това не ми е приятно. В училище съм отличничка, но никога не съм получавала нещо изненада. Не говоря за скъпи телефони, таблети, лаптопи.... , а за нещо съвсем дребно. Но те се стискат за всичко, все нямали пари. Разбирам, че не получават голяма заплата, но всеки човек може да отдели някой друг лев за нов кош! Получавам джобни всеки ден, но ако аз не им кажа за нещо те и след 100 години няма да се сетят да ми го купят! Има и много други такива ситуации, в които все нямат пари, а въпреки това си купуват все нови и нови работи, които щели да им трябват. Познавам и други момичета в моята ситуация и всички просто се опитват да не се дразнят с родителите си, за да не си го отнасят после. За моята майка мисля, че има някакъв проблем с нервите, но ако и го кажа сигурно ще съм синя от бой. При мен лично по спря да ме бие някъде 5 клас, може би, защото малко пораснах. Надявам се и при теб да се случи скоро, защото твоето положение е по-зле. Разбирам те защо не искаш да казваш на социалните. Аз ако им споделя ще изпитвам някакъв срам от това, че съм по различна, пък и винаги някак си и прощавам за всичко. Не искам никой да ме критикува за каквото и да е било в моята история, защото аз искам просто да си излея душата тъй като няма на кого да кажа. Пожелавам ти много късмет. Съветвам те някой ден, когато си сама с баща си да му споделиш и да видим как ще реагира. Може нещо да се разчупи в него. При мен усобенно не действа, но дано при теб да се получи. КЪСМЕТ!
Момиче 12

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9d4f443da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя ли изкарва повече пари от бащата ти? Поговори с него. Как може да позволява такова нещо? Едно е да ти удари един шамар, друго е да те рита в корема, докато си паднала. Много мразя истерични лелки, които бият децата си. Ако жена ми е такава директно ще я изгоня. Спокойно! Колелото на живота се върти. Един ден тя щете моли за пари или пък грижи и тогава ти спокойно може да и покажеш един среден пръст.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f49e49a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   здравей,
единственото решение е да се обадиш в полицията. Номера е 112 и е безплатен
Ще дойдат до няколко минути и майка ти така ще се стресне, че ще й остане за цял живот! Няма право да те бие! осъзнаваш ли, че това ще ти остави следа за цял живот??? Не позволявай повече това да се случва
след следващия побой се обади в полицията
няма да идеш веднага в дом, спокойно
но ако се повтори ще имаш възможност да те изведат от там и да те настанят в дом (а там където си в момента не може да се нарече дом)

успех и още веднъж ти го казвам - не позволявай това да продължава! искам ми се да ти помогна още.. но няма как освен да напиша това... Хубаво е, че си споделила - остава да направиш САМо още ЕДНА крачка и всичко това да спре.
Обади се на полицията! Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9d79541c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   майка ти може да има някакви психични отклонения или сигурно има проблеми с работата, но това няма никакво оправдание така да се държи с теб. Щом като баща ти стои и нищо не прави, нямаш друг избор, освен да се свържеш със социалните.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4450f8de13
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И моята има психични отклонения На 25 12 на коледа се поскарахме и щеше да ме удари
Тъй като съм и на гости за 2 седмици въпреки нежеланието ми да я виждам
на 21 съм живея самостоятелно вече 3 месеца със сестра ми която е 5 клас

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker