Сякаш животът ми няма смисъл :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сякаш животът ми няма смисъл :(
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2188 пъти
Здравейте! Дори не знам как да започна.. толкова съм отчаяна. На 17 съм и просто усещам как депресията ме обвзема малко по малко.. Чувствам се ужасно самотна през повечето време, стоя си в къщи и така ден след ден, едно и също се повтаря.. Да, имам си приятели, много добри приятели на, които мога да споделя всичко, но от скоро нещо сякаш се промени. Приятелките ми си намериха гаджета, а аз дори никога не съм имала. Вечно сама, защото предпочитам да дам шанс на някой, който си заслужава. Казват ми, че са до мен, да не си въобразявам разни глупости и, че всичко си е по старому, но не е така. Всички на моята възраст, че и по-малки ходят по дискотеки, намират си гаджета, приятели, забавлават се, а аз през живота си не съм стъпвала в дискотека, защото нашите не ме пускат. Всек ден една й съща.. просто ще умра! Ставам, ям, играя на телефона и това е живота ми! Като питам някой за излизане - имал работа, щял да излиза с гаджето си, с друг.. не знам си кво. Просто не мога повече, искам всичко да се промени ;( Искам просто да съм щастлива, толкова ли е невъзможно? ! МОЛЯ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ИСТОРИЯТА МИ. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: d5052e3eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно четях моята история.. до някъде... И аз на моменти съм така. Казвам на моменти защото се окопитих и се взех в ръце. Иначе и моето ежедневие беше такова (и сега има дни в които съм така). Но реших, че така няма да го карам. Имам си една приятелка, луда колкото мен, без гадже(както и аз) и излизаме, из парковете, из градините... И така общо взето се спасих. Иначе предпочитам да съм сама вкъщи, с проблемите си, без да излизам и т, н, но си казах, че ще стана развалина докато направя 18.. Колкото и да не ми се искаше да излизам си казвах, че трябва да си дам шанс. Вечерта се връщах с усмивка, радвайки се, че не съм послушала мисълта си. И така малко по-малко се освободих и вече не виждам само лошата страна на живота.
П. п аз също не ходя на дискотеки, но не защото не ме пускат (те не си ме пускат де), а защото не обичам пълните с хора места и чалгата(която е в повечето заведения)..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cdfa52c5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Познато, само дето съм момче и съм на 19. Дано някой ден намеря някоя като теб с моите интереси и да си прекарваме добре. Дотогава болезнена скука.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5132dbc061
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче на 17 и моят живот е напълно същия. Цялата ваканция не съм излязла нито веднъж. Спя до 3-4 следобед, за да минава време после цял ден съм на телефона, вечер на лаптопа и после лягам и така всеки ден, родителите ми казват, че телефона сякаш е станал част от ръката ми, не го пускам. Много съм самотна и депресирана, и аз точно като теб усещам как бавно бавно ме обзема и до преди малко плаках, защото и моите уж приятели си намериха нови, имат гаджета и всички ме изоставиха. Трябваше днес цял ден да уча, но съм толкова тъжна, че искам само да изпия шепа хапчета и да заспя завинаги, пропилях и днешния ден, ще пропилея и утрешния знам. До болка ми е познато твоето чувство, когато дишам изпитвам болка вътрешно сякаш ме прорязва нож. Съвет да ти дам не мога, самата аз съм изгубена и самотна, но поне можеш да знаеш, че не си само ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d7b83f7efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вечно приятелите не могат да бъдат с теб.
Приятелите са като един салам - имат срок на годност...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a7f1aa966b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей мило дете, имам дъщеря на твоята възраст. Позната ми е твоята ситуация.. Това което не разбрах защо твоите родители не те пускат на дискотеки. (грешка която и аз направих с моето дете, за което сега си плащам). За да си щастлива трябва сама да си го постигнеш. Започни от един разговор с твоите родители. Изяснете защо и какви са причините да не те пускат. Сигурна съм, че ще намериш и приятелки с които да излизаш на кафета. А относно гаджетата... принцове на бели коне няма! Моят съвет към теб е доверието.. не го предавай, споделяй повече с родителите си. Не стой затворена в стаята си с телефон в ръка. Разговаряй с тях. Успех

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 384be0f22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А училище, кандидатстване, нещо?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 638534ccba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се променяй не тръгвай към пропадналите неща - дискотеки, барове и т. н. защото ТИ не си такава. Рядко са момичетата като теб повярвай ми.. Според мен се нуждаеш от излизане малко на вън другото ти е 6 ..
М16

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d606a89ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Прави като другите нормални аутсайдери - чети книги и може и да преуспееш. Гадже ти трябва най-малко, самотата учи на много неща.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1429fe0228
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей здравей, защо не се запишеш на някакъв спорт или пък на някакво изкуство? Кажи на някоя по - близка приятелка, че не ти е приятно да не излиза с теб и я попитай дали гаджето и има готини приятели, с които да те запознае ;) Е това е. Чао от мен, дано съм ти помогнала :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8add7e503d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз мисля, е завиждаш малко. Поговори с вашите голяма си и трябва вече да се излиза по дискотеки иначе как ще срещнеш ммчето за теб, ако си стоиш у вас. И никои от приятелите ти не те е изоставил, просто си въобразяваш глупава си

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: eec2fe8efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Все едно чета собствената си история. И аз съм на 17 и е абсолютно същото. Не е нужно да изпадаме в депресия заради такива неща- има време да намерим подходящия, така да се каже, колкото до дискотеките и другите места... не е това критерия за забавление. Но ти пожелавам скоро да срещнеш мечтания за теб човек и всичко да се нареди.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 00d7fa21c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   За съжаление, не мога да ти помогна с друго освен със съчувствие. И при мен беше такава историята - на 16/17 добрите ми приятелки всичките си намериха гаджета и малко по малко ми стана ясно, че вече нищо няма да е същото. Почти никога нямаха време за мен, хвърляха ми сякаш само огризки от вниманието си, когато гаджето не е свободно. А аз си останах вярна приятелка, с часове съм слушала за хубавото и лошото във връзките им, а отвътре толкова ме болеше. Не бях завиждала на никой нито за пари, нито за външен вид, оценки или каквото и да е, радвах се за хората. Но липсата на приятел направо ме убиваше. То и досега си е така, но още по-лошо - на 22 вече нещата са сериозни и останеш ли тогава сам, една огромна част от живота е отрязан за теб. Като да играеш демо версията на една игра - просто една суха коричка. Затова не чакай, забрави си всичките предрасъдъци, впусни се в любовна авантюра с първото по-свястно момче, дори и да не си влюбена в него още в началото. Нещата най-вероятно ще се развият от само себе си по натам, но не чакай, не прави моята грешка. От сърце ти желая успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 781a2c958a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 6 - Говорила съм с тях. Била съм малка за дискотеки, имало само пияни там, после нямало с какво да се прибера.. и т. н. Оправдания. :)

Номер 7 - Уча, в 11 клас съм. И добре, че е училището, което до някъде ме разведрява. Смеем се, пускаме шеги, но като се прибера и се сривам просто.

Номер 11 - Не завиждам на никой, за всеки влак си има пътници. Винаги има възможност да се намери гадже, просто аз не съм такава и предпочитам да опозная някого добре, да имам някакви чувства към него преди да имам каквото и да била връзка с него. :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5c9ea2484f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами честно да ти кажа, единственото хубаво нещо, което можеш да направиш е да се развиваш в някаква сфера. С 2 думи гледай себе си. И аз съм така като теб самота и еднообразие, добре че имам адски много да чета, че да не полудея...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cdfa52c5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   С номер 14, сме набори и споделяме една и съща съдба, разликата е само в пола. Знам какво е да си различен, да не си повърхностен като останалите и да разсъждаваш по друг начин. Това е болестта на 21 век. Или си черна овца в черното стадо и си окей, или си бяла и отритната. За жалост не си го избираш ти.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 781a2c958a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката :
Да, запълвам времето си по какъвто мога начин. Също ходя и на фитнес, обичам да се гримирам, да слушам музика, да чета, да гледам филми.. Имам се за чудесен приятел и човек, забавна съм- знам го и всички са ми го казвали, лигавя се даже на моменти прекалено много ( просто споделям ), просто не знам защо повечето хора не ме възприемат, мислят ме за странна, а дори не са си направили труда да опознаят истинското ми Аз. Единственото нещо, което истински повдига настроението ми и ме изважда по някакъв начин от депресията е пазаруването и излизането с приятели.. (дори и да нямам понякога тази чест :))))) ) Благодаря за коментарите на всички!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d5052e3eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   #3 -"Сродните души се срещат, защото имат едно и също скривалище. ".. Ще се срещнете :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 66d07778a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Споко девойче, след година ставаш на 18 и родителите ти няма да могат да те спират ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 994b901cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм на 16 и всеки ден е едно и също. Имам си гадже, но като не се виждаме толкова често, става още по гадно колкото и да я обичам. Приятелите са ми задници и са много малко хората с които можеш да споделиш. Ходя на плуване, играя баскетбол, занимавам се с музика, но като нма с кой да го споделиш става скучно. С родители не се занимавам, защото ми скапват настроението още повече. Както каза някой по-нагоре, запознай се с други хора. Аз така се запознах с гаджето си и не мисля че дискотеката е хубаво място ;-) :-) :-)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4747f90cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Запиши нещо, спорт някакъв примерно. Но такъв, който ти допада. Или какво и да е, което може да идеш някъде в група с други хора. Така ще срещнеш хора, които споделят твоите интереси.

Друго, което знам от личен опит че помага е воденето на нещо като днвник, където си пиши какво искаш да направиш в следващия ден, седмица, месец. Сложи си цели и пиши когато ти се появят усложнения.

Четенето на някаква литература също малко би те отърсило от депресията, но горните 2 варианта са по-добри - от личен опит казвам :). Опитай се да гледах с добро око на живота, каквото ида става.
Успех и не се предавай!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 47278b59f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Като човек, който е бил в същото състояние, ще ти дам един съвет, който не трябва да подминаваш. Гледай филма "Тайната", а също и "Излекувай живота си". Това са филми, които разкриват подробно какво представлява Законът за позитивното мислене. Могат да променят живота ти до основи. Била съм в положение, когато не исках да се събуждам сутрин, а сега ли? Сега имам повече поводи за радост от когато и да било.
Успех!
Ж. 20

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker