Майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123657)
 Любов и изневяра (30420)
 Секс и интимност (14593)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1435 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 14 години. Проблема е, че често съм в конфликт с майка си. И двамата ми родители полагат много усилия за да имам добро бъдеще и да имам всичко от което се нуждая. Дори понякога лишават себе си от дадено нещо, за да имам аз. Мама е много чувствителна и е имала проблемно детство. Казвала ми е, че не иска да живее повече, но го прави заради мен и баща ми. Не е като постоянно да е тъжна, но все пак.. това просто ме ужаси. Мисълта някой да живее заради теб, да прави почти всичко заради теб просто не мога да го проумея. Аз съм егоист може би се дължи на факта, че съм единствено дете не знам. Просто не осъзнавам кога наранявам чувствата на близките си. След това евентуално го осъзнавам казвам едно извинявай и с това се приключва. Просто не мога да кажа това което мисля поне не всичко. Знам, че ще кажете, че съм просто една разглезена лигла и може би съм нямам представа. Не знам какво да правя не искам да карам роднините си да се чувстват зле..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8b738fb0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Всъщност и аз помня, когато майка ми изпадна в нервна криза и проплака пред мен заради смъртоносната болест. (която дори не знаех, че има но това е друга тема. ) Наистина се ужасих когато я видях в това състояние. С времето започнах да осъзнавам, че и големите хора изпадат в депресии и подобни състояния, и че това е нормално. Гледай да не ядосваш майка си. Просто е по-чувствителна и по-лесно се нервира. Нищо особено! Живота ти звучи като мечта! Родителите ти се лишават от неща за теб? Та ти си щастливка, че изобщо имаш такива!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ede13f9cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Вечният проблем "майки-дъщери". И аз не се разбирах с майка ми в тийнейджърските ми години, но сега разбирам колко нормално е това - просто възрастните се опитват да предадат синтезирания си опит на децата си, като ги предпазват по всякакъв начин, докато децата искат да извървят този път сами и сами да се учат от собствените си грешки. Смятам, че ако положиш някои дребни усилия, всички ще се успокоите и ще заживеете малко по-спокойно. Показвай им колко ги обичаш с дребни жестове - било то помощ в домакинството, цвете без повод, мило послание върху хладнилника... Самият факт, че търсиш съвет, значи че си надмогнала себе си, за което искрено те поздравявам!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ec8b288320
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Мила на 14 всеки е малко или много егоист и това е нормално. Всички сме се имали за центъра на Вселената и сме вярвали, че сме най-важните и само нашите нужди и желания имат значение. Обаче с времето доста неща започват да ти се изясняват и виждаш, че светът е много по-голям и не стига само до теб и до твоите лични желания. За това не се тревожи за нищо, един път си дете, радвай се на детството си и все пак гледай да не прекаляваш с егоизма. Да, вашите едва ли ще ти се сърдят, ама все пак. Пък после доста неща ще ти се изяснят и съм сигурно, че ще станеш много добър човек. Ама сега не го мисли много много. И това време ще дойде. Сега просто се радвай, че семейството ти е до теб и те обича.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6f42a50ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз и майка ми нямаме кой знае каква връзка майка-дъщеря. Не споделям кой знае колко с нея, но все пак общуваме. Тя ми е казвала, че не е имала лесно детство и за това иска да направи моето(а и това на брат ми) възможно най-хубаво. А връзката м/у двете истории е че родителите се лишават, за да имат децата им. Ето как аз се отблагодарявам на мойте родители: помагам им с къщната работа, уча и изкарвам добри оценки(не перфектни, но се старая), също така гледам да не ги ядосвам. Радвай ги с успехите си това е моят съвет.
Дано съм била полезна.
П. С. Аз съм на 15 (и 4 месеца) така че проблемите ти не са ми далечни.
Александра

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0b41f42c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз се чувствам зле, че майка ми се лишава от някои неща, заради мен. Това много ми тежи и ме кара да се чувствам боклук. Но така, когато тя има нужда от теб, ти също ще бъдеш до нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker